![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Lol, żeby oglądać forum nie trzeba się rejestrować, mógł tu być od razu. Zbłaźniłeś się z leksza... :] |
Hej...ja mam takie pytanie [już odp.w tym temacie] co to jest MTA????[multi threft auto:confused: ]
|
Oba są głupie ,ale podoba misie pomysł Celoza na komiks :]
CeLoZ !!1111!oneoneoneone11!one! |
Cytuj:
down: nie no, ale to raczej jest dość często używany skrót... |
No faktycznie, bo każdy powinien znać wszelkie grupy na forum.
|
Oby dwa komiksy mają durną fabułe są zle wykonane i po prostu do dupy.
moja rada jest tylko taka jak chcecie robić komiksy to na jakimś poziomie a nie taki shit Ocena 0/10 dla Sławka 2/10 dla Celoza |
Cytuj:
Co do tematu, z bólem serca przyznaje, że Celoz wypada lepiej. |
Cytuj:
@ Dr.Unknown: Och - to ja może zrezygnuję bo jeszcze zawału dostaniesz jak sie okaże że wygram (broń boże!) ze wszystkimi? xD btw. dzięki za notkę w której doskonale mnie opisałeś (to nie jest ironia) @topic: postaram się troche bardziej następnym razem, na początku myślałem że są na to jakieś 3 - 4 godziny więc się śpieszyłem ... |
1 starcie: co jest funowe? nic...
2 starcie: co bardziej wpada w oko? znów nic... 3 starcie: który ogólnie ładniej się prezentuje: Celoz... 0:1 dla Celoza Oba komiksy są kiepskie, tragiczne i ogólnie kicha pod względem merytorycznym i wykonania, jednak Celoza prezentuje się CIUT (tylko CIUT!) lepiej |
No tak jak wsyżej,oba są kiepściutkie,i wcale nie śmieszne,ale Komix Celoza mi bardziej do gustu przypadł.
Cytuj:
|
Czas na głosowanie jeszcze do środy. A na razie nikt nie pokazał komiksów. Jeśli przeciwnik nie zrobi komiksu to pokażcie chociaż swój.
|
Oba są tak samo kiczowe.
|
Aleosochosi.
No nie wiem obydwa jakies takie nijakie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |