![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i takim 40 kina z 70/70 mozna tam siedziec bez przerwy czy to taki maly waste?
|
tak szybko expi sie jesli nie zbiera sie loota, srednio schodzi jeden uh na okolo 3-5k expa jesli wie sie jak chodzic. Wychodzi na to ze co jakis czas trzeba wychodzic i uzupelniac gotowke ale boost do leveli jest mimo wszystko kuszacy.
|
Zbieranie loota paradoksalnie nie dosc ze spowalnia exp to jeszcze do tego zwieksza jego koszty bo w czasie zbierania loota ostrzeliwuja gracza scouty z roznych stron a to chyba nie jest zbyt przyjemne. Wydajne expienie w elf fortress polega na jak najszybszym zabijaniu pojawiajacych sie na ekranie potworow.
|
Cytuj:
|
Noobawaty mówileś cos o tym że jak kogos denerwuje podnoczenie spearów to sobie bota sciaga?? Niezle podejscie. Jak mnie denerwuje ze ktoś ma coś a ja tego nie mam to go hackuje no bo co? Denerwuje mnie? Albo jak nie mam kasy to kupuje na allegro ( JAK JA TEGO NIENAWIDZE)
PS. Drodzy Moderatorzy czy jak Wy sie tam nazywacie. Uprzejmie prosze o NIEkasowanie moich wypowiedzi. Forum to w końcu miejscie gdzie się opinie wyraża... |
Cytuj:
Ja botow nie uzywam bo umiem grac samemu. |
Pewnie mnie skrytykujecie ale mysle, że używanie bota do podnoszenia spearów nie jest czymś złym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sulfrendil może Ciebie granie z botem bawi ale mnie i kilku innych napewno nie wiesz mi kiedyś złapiesz coś w tym bocie gejlogger etc [z Botem jak w życiu może się udać 100 razy a w 101 bocie będzie Gejlogger] ostrzegamCie żebyś później nie ryczał jak postać stracisz -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Matematyka blz? |
Pomocy O.O
przy zakładaniu konta prosi o podanie IC... czy może ktos mi powiedziec co to jest?????prosze o pomoc...
|
blackd proxy, tibia bot ng, tibia auto i jeszcze kilka innych botów
|
...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |