Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Najcudowniejsza para na asterze... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97333)

Raul 08-10-2006 18:23

Prawdopodobnie ta Wasza "miłość" (jeśli wogóle tak to można nazwać) skończy się szybciej niż się zaczęła. Nie wierzę w związki na odległość, tymbardziej zawierane podczas grania w gierkę internetową.

Dan the Automator 08-10-2006 18:41

Och, piękny związek 2 x 1024 pikseli...

spider-bialystok 08-10-2006 19:02

Zycze wam powodzenia :D
A jaki jest sens tego tematu? Moze pokazanie, ze tak glupia gierka jak tibia moze czasami zaprowadzic do czegos wiecej niz wysokie skille i fajny domek - ot chociazby ostatni przypadek gdy przez tibie poznalo sie przyszle malzenstwo ;] A do tych wszystkich ktorzy pluja jadem - radze wyjsc i sie przewietrzyc...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenus
o ile sie nie myle calkiem niedawno Dr. Omader napisal w news'ach podobny temat o pewnej parze ktora tez sie zakochala w tibii i malo kto odwazyl sie napisac cos zlego na temat milosci tamtej pary

Dokladnie o tym samym pomyslalem :D

Zenuś 08-10-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo (Post 1023011)
Och, piękny związek 2 x 1024 pikseli...

hehe to bylo dobre :D
no ale nie tylko to chce napisac

o ile sie nie myle calkiem niedawno Dr. Omader napisal w news'ach podobny temat o pewnej parze ktora tez sie zakochala w tibii i malo kto odwazyl sie napisac cos zlego na temat milosci tamtej pary :P

..::QRAS::.. 08-10-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89 (Post 1022858)
Z takimi tematami do na forum "Bravo"..... Kogo to obchodzi ze masz dziewczyne dzieki grze?

/\TO bylo niezle. Lecz sam gralem kiedys na tym swiecie Znalem cie , pamietam jak raz byla historia ze ta niby Ksiezniczka mnala wypadek ble ble ble cos takiego dobrze to pamioetam spytaj sie Damiana pooha Delda i reszty a to bylo jakies klamsto walniete przez kogos... Xien...

Kryptonics 08-10-2006 19:23

no nieee jeszcze dostałem ostrzeżenie za pare słów prawdy... chyba za to że jestem kibicem Barcelony choć nie wiem skąd ty to wiedziałeś :D:D

nie właże tu wiecej bo jeszcze bana dostane za to że Barca zdobyła 2 razy mistrza i LM w zeszłym sezonie...ups sory nie chciałem prowokować nara

Dark Sven 08-10-2006 19:24

/me *******nął łbem o biurko jak zobaczył ten temat...
/me zaprasza na blogi

Badzo 08-10-2006 20:34

hahaha, leze i kwicze

Naprawde, wzruszyla mnie twoja historia...

hahahahaha, rooofl

Pisklak 08-10-2006 20:36

Po pierwsze, bardzo dziekuje za przywrocenie tematu...

No wiec jest tak jak myslalem, wielu mnie wysmialo, ale to normalne w tych czasach. Mlodziez sie zepsula tylko tyle powiem, wiem po swoich kolegach, ze szkoly, z podworka. Malo jest takich co ich interesuja sprawy milosne itd. Wszedzie picie, cpanie, cwaniakowanie itd. A do tych co pisza, ze ten zwiazek jest przez "interenet" - sa w bledzie. Nasz zwiazek jest prawdziwy, przez internet my sie tylko kontaktujemy. A zeby was zwiesc z wysmiewania sie ze nam sie nie uda to powiem tylko tyle, ze wyjezdzam do Ksiezniczki na wakacje i zostaje tam na stale, meldunek i szkola juz powoli sa zalatwiane. Rodzice nie maja nic przeciwko. Wiem, iz pomimo tych wyjasnien nadal przez niektorych bede wysmiewany, ale akurat mnie to grzeje... Jak sie chce ktos wyrzyc - prosze bardzo...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1023063)
o ile sie nie myle calkiem niedawno Dr. Omader napisal w news'ach podobny temat o pewnej parze ktora tez sie zakochala w tibii i malo kto odwazyl sie napisac cos zlego na temat milosci tamtej pary :P

I wlasnie to jest problem... Bo gdyby o nas napisali w newsie, tez by nikt sie nie smial... Ale Dziekuje wszystkim, ktorzy rozumieja nas i zycza powiedzenia. Widze rowniez, ze nadal wiele osob twierdzi ze powinienem zalozyc bloga lub napisac na jakis innych forach, ale nie zrobie tego powniewaz Ksiezniczke poznalem w tibii, a tibia.pl jest najlepsza polska strona o tibii wiec, po pierwsze, mialem wrazenie, iz zainteresuje to tibijczykow, a po drugie jest to scisle zwiazane z gra...

Pozdrawiam...

P.S - Kocham Cie Ksiezniczko :*

Adrian! 08-10-2006 20:36

No to gratuluje, ale jesteś pewien, że ja kochasz? Bo kochać kogos a być w nim,niej zakochanym to jednak róznica. IMO na to by kogoś pokochać potrzeba troche więcej czasu.

btw. Do wszystkich którzy zaczynaja posty od "po Ch!@# ten temat", "głupi jesteś" etc. Sami jesteście głupi i po Ch!@# takie posty?
A ty Pisklak się nimi nie przejmuj, wiekszośc z nich to banda gówniarzy którym w głowie tylko tibia , pokemony itp. może kiedys też zaczna się interesować płcia przeciwną.

Pozdro4All.

Dr.Unknown 08-10-2006 20:40

Przepraszam za oderwanie się od tematu, ale pozwolę sobie na coś odpowiedzieć:
Cytuj:

chyba za to że jestem kibicem Barcelony
Zapomniałeś też, że oprócz tego jesteś bucem, a to bardziej pod warn'y podchodzi niż utożsamianie się z klubem.

Dodam jeszcze, że lepiej było, jak temat był zakmnięty, bo straszny flame się robi.

Lasooch 08-10-2006 20:48

Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.

Gimlos 08-10-2006 21:02

Teraz dziesiatki nastolatkow uzaleznionych od tej gry, beda siedziec w niej jeszcze dluzej z nadzieja ze znajda tu wymarzona dziewczyne. Rofl'n'lol
@topic
I couldn't care less.

Kryptonics 08-10-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1023295)
Zapomniałeś też, że oprócz tego jesteś bucem, a to bardziej pod warn'y podchodzi niż utożsamianie się z klubem.

myslisz ze jak masz odpowiedni podpisik pod nickiem to już jesteś fajny??
to z Barcą to był joke ofc ale nie wszyscy jak widać go zkumali
no i chciał bym powiedzieć że dostałem 2 warny za 1 i ten sam post, modki rox może odrazu mi dajcie bana i wszyscy będą happy

Nadrill 08-10-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1023310)
Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.

Teraz tak jest w modzie... Widać to na wszelkich forach, w dopiskach postów. Trzeba pokazać, że się ma dziewczynę, no!

Dark Sven 08-10-2006 21:07

O rly? Może nie zauważyłeś ale oni WZIĘLI ŚLUB, a nie porozmawiali na gg, raz się spotkali i Love.

Podejrzewam, że gdybym grał w tibie i inne takie tałatajstwa to znalazł bym ci gg związków na tony.

btw. Nie zdziwiłbym się, że Ksierzniczka (xD) ma takie samo IP jak ty -.-

Lasooch 08-10-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 1023358)
Teraz tak jest w modzie... Widać to na wszelkich forach, w dopiskach postów. Trzeba pokazać, że się ma dziewczynę, no!

A ja nie mam :'(

Hm... chyba zacznę szpanować, że mam, choć nie mam. Założyć topik czy nie założyć?

Pisklak 08-10-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1023361)
O rly? Może nie zauważyłeś ale oni WZIĘLI ŚLUB, a nie porozmawiali na gg, raz się spotkali i Love.

Podejrzewam, że gdybym grał w tibie i inne takie tałatajstwa to znalazł bym ci gg związków na tony.

btw. Nie zdziwiłbym się, że Ksierzniczka (xD) ma takie samo IP jak ty -.-

Ten koles mnie rozwala ;] Czytam Twoje posty z wielkim podziwem i stwierdzam smialo ze moj brat mimo tego iz mlodszy to znacznie madrzejszy od Ciebie ;] IP se sprawdz, sa sposoby.

Raul 08-10-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryptonics (Post 1023103)
nie właże tu wiecej bo jeszcze bana dostane za to że Barca zdobyła 2 razy mistrza i LM w zeszłym sezonie

2>9
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1023063)

Naprawdę nie dostrzegasz różnicy między małżeństwem a młodzieńczym zauroczeniem?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adrian! (Post 1023287)
A ty Pisklak się nimi nie przejmuj, wiekszośc z nich to banda gówniarzy którym w głowie tylko tibia , pokemony itp. może kiedys też zaczna się interesować płcia przeciwną.

Wiesz, są też inne sposoby na kontakty z płcią przeciwną oprócz grania w Tibię.

Nosferatu 08-10-2006 21:13

zakladaj, tez sie dolacze ;> topic@ ehhh szkoda gadac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28.