![]() |
Cytuj:
|
Wielu z modów nie ma jaj, albo po prostu są one dobrze ukryte. Chociaż najgorsi nie są.
|
Dzieki Bogu, nie jestem moderatorem. ;-)
|
Cytuj:
|
MayGyver nie pasuje do roli moderatora.
|
Ja mam ogromne zastrzezenia do MayGyver'a, dlaczego? Poniewaz meczylem sie wczoraj pol nocy aby napisac temat o najwspanialszej Dziewczynie jaka poznalem w tibii, a MayGyver poprostu usunal temat dlatego, ze w nicku Mojej Dziewczyny jest blad ortograficzny, pomimo tlumaczen, iz postac zostala zalozona przez Jej mlodszego brata i tego, ze oboje pisalismy do tutorow i GM'ow z prosba o zmiane nicku, gdyz obraza narod polski (nie zgodzili sie), MayGyver napisal to...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mam zastrzezenia dla samego siebie bo jestem zlym modkiem pozwalam pisac na forum tym wszystkim debilom mam za dobre serce i jestem zbyt leniwy |
Cytuj:
ps. hahahahaha, pierwszy raz jestem po stronie tych zuych i jest dżejzi http://forum.pclab.pl/style_emoticon...szczerbaty.gif |
Jestem zawiedziony, że modek zamknoł temat miesiąc w OWiON'ie pt "
Jak rozkochać w sobie dziewczyne?" by Lenrock :P |
@up
2 wczesniejsze udalo mi sie usunac |
No coz... moze pierw sie zastanow co ja czulem gdy usunales moj temat w ktory wlozylem cale serce a dopiero pomysl czy warto bylo go usuwac, albo raczej jak ty bys sie czul na moim miejscu...
|
na twoim miejscu zalozyl bym bloga na onecie i tam sie produkowal
wiecej ludzi by przeczytalo i nikt by nie usunal |
To powiedz mi w ogole po co jest dzial "o wszystkim i o niczym"?
|
@Pisklak i Ksienrzniczka czy jak to tam było.
Takie telenowele odpier*dalajcie, jak May~ już zauważył, na blogach, bravo.pl i innych takich pro-płaczliwych stronach. I jak całe serce wkładasz w to forum, to współczuję. Dorośnij. Cytuj:
|
Cytuj:
tyle ciekawych rzeczy sie stamtad dowiedzialem... :/ |
po to zeby ci co maja uprawnienia mogli banowac tych co uprawnien nie maja za dowolny temat, ktory im sie nie spodoba i nikt nie moze sie poskarzyc bo wtedy powolaja sie na punkt w regulaminie modkow, ktory mowi cytuje "jesli jakis post/temat nie lamie regulaminu, to i tak mozna zbanowac autora powolujac sie na ogolnie rozumiane widzimisie moderatora" koniec cytatu
|
Cytuj:
Po co jest w ogole dzial "o wszystkim i o niczym"? A tak w ogole to temat nie zostal usuniety nie za tresc lecz za to, iz Ksierzniczka ma w swoim nicku blad ort. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. |
Myślę, że nie tylko dlatego ; )
<Ripp> May, skasowales ten temat TYLKO za tego orta idiotycznego <Ripp> czy za ogolny bezsens? <MayGyver> jedno i drugie i w powodzie napisalem ksierzniczka - rotfl, umarlem Coś jeszcze do powiedzenia w tej kwestii? |
Cytuj:
A tak w ogóle to ta dyskusja powinna się znajdować w tym temacie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |