Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Anum 09-10-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1023816)
Taka jest prawda
Chris tylko gadac potrafi i expic, to wszystko na co go stac.

Za to [CHAR]bezok[/CHAR] (na war) potrafi tylko padać i zdradzać.

Neztas 09-10-2006 16:00

@Trailer:
gdyby wiecej niz 10% iridii czytalo i stosowalo ten pricelist to bylby tam raj gospodarczy, wszystko oplacaloby sie huncic (bo zawsze jakis zysk), jednoczesnie ceny nei sa zbyt wysokie zeby 50-60 knight nie mogl zarobic na dsma

@Berger:

[quote=berger;1023812]poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....QUOTE]

"uciekal" rofl

ok berger gowno wiesz wiec gowno mowisz /bez obrazy ;p/
masz za malo wlasnych problemow zeby sie innymi przejmowac?

to jego sprawa co kto z kim za co po co dlaczego kiedy i jak JEMU robi

Paco88 09-10-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1023812)

@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem.... to tak jak ci mowilem za Neutralnosc nie beda cie szanowac tylko traktowac jako czikena, masz tylko lvl nic pozatym i to to udowodnilo. Po co ci 125 EK skoro nie mozesz sie nim w pelni poslugiwac?

Zabilem goscia o nicku Lamalas Armanio, za to ze zabil kumpla. Powod - kaleczy jezyk. No wiec podczas gdy go bilem pisal ezekiel zebym lepiej go nie zabijal blablabla zabilem w kazdym razie =). No i nasz dzielny Rau GRINAR szukajacy powodu by mnie zmotac przylecial oczywiscie, ale zanim to nastapilo doszedl nasz kolega ezekiel i probowal pozbyc mnie moich cennych punktów życia. Zeszlo mu ze 3 uhy jakoze bilem go rowniezm poczym dobiegl rau no i tak sie bilismy bilismy - zalocha. Mi poszly 2 uhy , ezekielowi moze 8, rau z 3-4 sd. Po czym rau mowi w jezyku angielskim "masz pz zginiesz" a ja do niego- to pokaze ci sztuczke. utani~ ring~ i po 2 min byl daleko w tyle. Pz zniknal kupilem mf i poszedlem expic -.-

Nie powiedzialem ze mam zgode, ale to ze zginie to prawda i tego sie dotrzymam =)

No i po raz kolejny dzielni wojownicy MM w*******aja sie w nie swoje sprawy- najpierw kash, teraz ty... uzyje tego slowa ponownie- żałocha!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1023816)
Taka jest prawda
Chris tylko gadac potrafi i expic, to wszystko na co go stac.

dzieki, ciesze sie ,że ktoś zauwazyl moj postep w zbieraniu doświadczenia. Musze dodac że potrafie jeszcze zabijac czasem :P

Btw. Rau mozna zestawić z przyslowiem "Krowa która dużo ryczy, malo mleka daje" taki jest wlasnie nasz mężny Rau, który poluje na połowe Iridii : )

berger 09-10-2006 17:22

@Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi:P

Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku liste PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani:) tak robilem z DB bilem ich za Pa teraz bede bic all... Jesli uda mi sie wygrac i moj pall bedzie miec odpowiedni lvl by ubijac ludzi :D

Paco88 09-10-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1024191)
@Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi:P

Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku lite PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani:) tak robilem z DB bilem ich za Pa teraz bede bic all... Jesli uda mi sie wygrac i moj pall bedzie miec odpowiedni lvl by ubijac ludzi :D

bys sie lognal na tibie i mnie zapytal bo kogo kurwa to obchodzi na forum? przynajmnije mogles mi napisac w tibii ze posta napisales, gdyby nie neztas to bym nie mogl wytlumaczyc co i jak. rozni bo sie do*******acie o wszystko, zaloz nowego chara i graj od poczatku a nie szkaluj ludzi na forum- ogolnie, nie bezposrednio do ciebie

Karolek98 09-10-2006 17:46

Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem :) Gdyby mi na tym zalezalo i mialbym pacca :) A nie szczycic sie ze armia "x" osobowa ubilem go :D i ze jeszcze 1 padl od was :D

Adolphus Elbragol 09-10-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 1024070)
Zabilem goscia o nicku Lamalas Armanio,

Meczyles sie z nim dobre 10 minut, padl, gdy znoobil i dal sie zapedzic w oczywistego trapa. Koniec runow i manasow tez mial na to spory wplyw, nie powiem. Btw, przepraszam, ze nie uzylem mwalli. Zapomnialem o nich ;(
Cytuj:

za to ze zabil kumpla. Powod - kaleczy jezyk.
Kazal mi zamknac ryj, pomimo, ze pisalem do niego dosc grzecznie. Przepraszam, ale - cytujac - 'chamstwa nie zniese'.

Takie 3 grosze. Ok, kloccie sie dalej. ;f

Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?

Maxxonek 09-10-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?

Ja bym wolał tę wersję ;*

Naro 09-10-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol (Post 1024300)

Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?

Zarowno Maxx jak i Xandar to ludzie wyjatkowi i w zyciu i w grze - w waszej DB tez byli wyjatkowi... i dobrze to wiesz Lamalas.

Adolphus Elbragol 09-10-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1024563)
Zarowno Maxx jak i Xandar to ludzie wyjatkowi i w zyciu i w grze - w waszej DB tez byli wyjatkowi... i dobrze to wiesz Lamalas.

Nie jestem w stanie ocenic, co masz zamiar tym osiagnac tym postem, ale od razu zaznaczam, ze nie chce mi sie zwyczajnie znowu rozwijac wielopostowej klotni na temat postow i ich znaczenia. Tibia mi sie przejadla, a ze ostatnio rodzina Armanio lyka spore dawki rl life'u, strata kolejnych lvli i mlvla tylko utwierdzila mnie w przekonaniu, ze to dobra decyzja (bo tibia sie zmienila, bo ludzie sie zmienili, bo za wielu z nich z tej gry wyroslo).
Czy naprawde Xandar i Maxx byli tacy wyjatkowi? Jesli nawet, nie byles w DB, nie zaczerpnales nawet 1/10 historii tej gildii, wiec obawiam sie, ze nie Tobie to oceniac. Nasuwa sie przy tym oczywiste skojarzenie z tekstem Godslike'a, ktorego zawsze pamietalem jaki najta 60+ lvl z rsem - o tym, ze wszyscy Armanio to abuserzy, a ja sam (sic!) zabilem go, jak mial nizszy lvl. Notabene, to byl pierwszy raz w tibii, kiedy widzialem go dluzej, niz minute.

Pytanie do Grodka, Bentera, Bergera, czy jak woli sie nazywac, bylo absolutnie retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi. Chcialem, zeby - na pozegnanie w tym threadzie - dalo mu do myslenia. Czy da, nie wiem i szczerze powiedziawszy, mnie to nie obchodzi. Pozdrawiam Maxxa, panow i - cytujac Dostojewskiego - drzace kreatury, grajace na Iridii (bo takie na pewno tez sa).

Machinae Supremacy - Player one.

Pa, pa. ;f

Naro 09-10-2006 23:45

To ze sie kogos ceni za osobowosc nie znaczy ze chce sie cokolwiek zyskiwac swoimi postami. Napisalem to co napisalem bo tych ludzi cenie, a jesli myslisz ze chce ich milymi slowami zachec ici do jakiejs aktywnosci w wojnie to sie myslisz - wystarczy ze zapytasz Xandara co mu powiedzialem tuz przed wojna na temat tego czy nam pomoze czy nie. A co do DB to nigdy tam mnei nie bylo , fakt ale to nie znaczy ze malo wiem na wasz temat. Wiem wiecej niz Ci sie wydaje Lamalas i pwootorze ejszcze raz Maxx i Xandar tio ludzie wyjatkowi, a jesli byli w DB to tylko dlatego bo znaja znaczenie slow honor, lojalnosc i przyjazn. :)

berger 10-10-2006 00:18

@ Chris - narazie podziwiam swiat z rooka bez RS WR itp... Za jakies 2 tyg tym charem bede grac jesli przegramy ale ja wierze w wygrana. Jesli przegramy moj char wyjdzie na maina by expic szczytnym idealom. :) Nie napisze z niego bo nie chce zdradzac name:)

@LAmalas- Teraz sa sojusznikami wogole nie aktywnymi. Pozatym moje dzialania byly wytyczone konkretnie przeciwko waszej gildi prowodyrem tego byl Ezekiel ktory robil i robi Pa zaslaniajac sie kumplami z Arc i nie tylko(bog jeden wie komu jeszcze dupsko liże). Po tym jak go zabilem powiedzial ze mam hunta u jego gildi i nie tylko, ja mu na to ze moge was spokojnie solowac. On powiedzial ze wkraczamy na wojenna sciezke.... Jak sie to skonczylo wszyscy dobrze wiedza :D
On robil duze Pa kazdy to wie i dlatego z nim walczylem po tym jak sie DB rozpadlo nie atakowalem nikogo z was mimo iz moglem. Powod? nie bylo tej gildi a mi chodzilo o eze nie spotkalem sie z PA ze strony maxxonka i xanadara ale byli w DB.
Nazywam sie Berger kazdy to zna i kazdy wie ze PA i asslikerstwa nie znosze i zawsze bede z tym walczyl, no i z tymi co nikczemne czyny kierowane na miom amigos bo oni sa najwazniejsi:)

P.S. Ja o Db mialem zdanie wiekszosc z was byla siebie warta.

Banditos 10-10-2006 06:21

Huxy:
Oct 09 2006, 18:09:05 CESTDied at Level 146 by a monk :)
cos mu nie idzie ostatnimi czasy <LOL>

TyranX 10-10-2006 11:17

@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....

hehe
Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie :
Jak cie widza, tak cie pisza.
pozdrawiam

Harru 10-10-2006 11:55

a ma ktos moze pacc na sell ?XD bo by mi sie przydal na lothu :<

Paco88 10-10-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1025091)
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....

hehe
Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie :
Jak cie widza, tak cie pisza.
pozdrawiam

ale czemu wy sie ludzie tak interesujecie moja osoba? :) jestem zwyklym graczem, czemu nie piszecie tutaj o innych np 40 levelowych postaciach? to ze mam troche wyzszy poziom, zmusza mnie do odpowiedzialnosci przed wami? musze kontrolowac kazdy swoj ruch zeby mnie nie obgadywali? no co wy ludzie ! Tak jak napisalem, czas na rau przyjdzie

wez pod uwage ze byl on z ezkielem a nie sam, a ezekiel to maszyna do zabijania!

Maxxonek 10-10-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1024563)

Nie sadze, ja tu tylko sprzatam ;)

Co do postu Bergera o tym, ze bylismy nieaktywni. Dobrze wiesz Bergerku, o czym mowilem, a to, ze trzem osobom, ktorym dalem numer telefonu nie chcialo sie napisac sms z neta to juz nie moja sprawa. Nie moge oczekiwac 24 na h na akcje, tym bardziej, ze mialem problemy prywatne.

Pozdrawiam Adolpha takoz ;*

Paco88 10-10-2006 18:19

Zwróćcie uwage co sie stanie teraz z Rau jezeli nie zmieni swojego postepowania = )

To jest cos a'la ostatnia szansa na poprawe

Banditos 10-10-2006 18:39

jinikao wyplacil sie

MasterX 10-10-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1023812)
Witam jak juz niektorzy wiedza wczoraj byl pewien atak w ktorym zdechł rebbs i polegl nieszczesliwie anas kiro. Dla wszytskich ktorzy mysla ze odpuscilismy powiem jedynie ze wojna sie dopiero zaczyna:) Niestety pech nas przesladuje i polegl jeden z naszych dzielnych wojaków jednak nastepnym razem bedzie lepiej po naszej stronie :D

LoL tym mnie rozbroiłeś... Uważasz za wasz sukces ubicie jakiegoś 81 druida podczas gdy u was padł 95 ek... Pozatym z tego co wiem anas po tym deadzie sie kompletnie załamał i już nie ma ani siły ani funduszy żeby dalej walczyć...więc tą akcją więcej straciliście niż zyskaliście bo straciliście następną osobę, która była aktywna w wojnie... W związku z czym nie ma się czym tak podniecać panie berger:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.