![]() |
Cytuj:
|
@Trailer:
gdyby wiecej niz 10% iridii czytalo i stosowalo ten pricelist to bylby tam raj gospodarczy, wszystko oplacaloby sie huncic (bo zawsze jakis zysk), jednoczesnie ceny nei sa zbyt wysokie zeby 50-60 knight nie mogl zarobic na dsma @Berger: [quote=berger;1023812]poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....QUOTE] "uciekal" rofl ok berger gowno wiesz wiec gowno mowisz /bez obrazy ;p/ masz za malo wlasnych problemow zeby sie innymi przejmowac? to jego sprawa co kto z kim za co po co dlaczego kiedy i jak JEMU robi |
Cytuj:
Nie powiedzialem ze mam zgode, ale to ze zginie to prawda i tego sie dotrzymam =) No i po raz kolejny dzielni wojownicy MM w*******aja sie w nie swoje sprawy- najpierw kash, teraz ty... uzyje tego slowa ponownie- żałocha!! Cytuj:
Btw. Rau mozna zestawić z przyslowiem "Krowa która dużo ryczy, malo mleka daje" taki jest wlasnie nasz mężny Rau, który poluje na połowe Iridii : ) |
@Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi:P
Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku liste PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani:) tak robilem z DB bilem ich za Pa teraz bede bic all... Jesli uda mi sie wygrac i moj pall bedzie miec odpowiedni lvl by ubijac ludzi :D |
Cytuj:
|
Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem :) Gdyby mi na tym zalezalo i mialbym pacca :) A nie szczycic sie ze armia "x" osobowa ubilem go :D i ze jeszcze 1 padl od was :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Takie 3 grosze. Ok, kloccie sie dalej. ;f Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy naprawde Xandar i Maxx byli tacy wyjatkowi? Jesli nawet, nie byles w DB, nie zaczerpnales nawet 1/10 historii tej gildii, wiec obawiam sie, ze nie Tobie to oceniac. Nasuwa sie przy tym oczywiste skojarzenie z tekstem Godslike'a, ktorego zawsze pamietalem jaki najta 60+ lvl z rsem - o tym, ze wszyscy Armanio to abuserzy, a ja sam (sic!) zabilem go, jak mial nizszy lvl. Notabene, to byl pierwszy raz w tibii, kiedy widzialem go dluzej, niz minute. Pytanie do Grodka, Bentera, Bergera, czy jak woli sie nazywac, bylo absolutnie retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi. Chcialem, zeby - na pozegnanie w tym threadzie - dalo mu do myslenia. Czy da, nie wiem i szczerze powiedziawszy, mnie to nie obchodzi. Pozdrawiam Maxxa, panow i - cytujac Dostojewskiego - drzace kreatury, grajace na Iridii (bo takie na pewno tez sa). Machinae Supremacy - Player one. Pa, pa. ;f |
To ze sie kogos ceni za osobowosc nie znaczy ze chce sie cokolwiek zyskiwac swoimi postami. Napisalem to co napisalem bo tych ludzi cenie, a jesli myslisz ze chce ich milymi slowami zachec ici do jakiejs aktywnosci w wojnie to sie myslisz - wystarczy ze zapytasz Xandara co mu powiedzialem tuz przed wojna na temat tego czy nam pomoze czy nie. A co do DB to nigdy tam mnei nie bylo , fakt ale to nie znaczy ze malo wiem na wasz temat. Wiem wiecej niz Ci sie wydaje Lamalas i pwootorze ejszcze raz Maxx i Xandar tio ludzie wyjatkowi, a jesli byli w DB to tylko dlatego bo znaja znaczenie slow honor, lojalnosc i przyjazn. :)
|
@ Chris - narazie podziwiam swiat z rooka bez RS WR itp... Za jakies 2 tyg tym charem bede grac jesli przegramy ale ja wierze w wygrana. Jesli przegramy moj char wyjdzie na maina by expic szczytnym idealom. :) Nie napisze z niego bo nie chce zdradzac name:)
@LAmalas- Teraz sa sojusznikami wogole nie aktywnymi. Pozatym moje dzialania byly wytyczone konkretnie przeciwko waszej gildi prowodyrem tego byl Ezekiel ktory robil i robi Pa zaslaniajac sie kumplami z Arc i nie tylko(bog jeden wie komu jeszcze dupsko liże). Po tym jak go zabilem powiedzial ze mam hunta u jego gildi i nie tylko, ja mu na to ze moge was spokojnie solowac. On powiedzial ze wkraczamy na wojenna sciezke.... Jak sie to skonczylo wszyscy dobrze wiedza :D On robil duze Pa kazdy to wie i dlatego z nim walczylem po tym jak sie DB rozpadlo nie atakowalem nikogo z was mimo iz moglem. Powod? nie bylo tej gildi a mi chodzilo o eze nie spotkalem sie z PA ze strony maxxonka i xanadara ale byli w DB. Nazywam sie Berger kazdy to zna i kazdy wie ze PA i asslikerstwa nie znosze i zawsze bede z tym walczyl, no i z tymi co nikczemne czyny kierowane na miom amigos bo oni sa najwazniejsi:) P.S. Ja o Db mialem zdanie wiekszosc z was byla siebie warta. |
Huxy:
Oct 09 2006, 18:09:05 CESTDied at Level 146 by a monk :) cos mu nie idzie ostatnimi czasy <LOL> |
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....
hehe Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie : Jak cie widza, tak cie pisza. pozdrawiam |
a ma ktos moze pacc na sell ?XD bo by mi sie przydal na lothu :<
|
Cytuj:
wez pod uwage ze byl on z ezkielem a nie sam, a ezekiel to maszyna do zabijania! |
Cytuj:
Co do postu Bergera o tym, ze bylismy nieaktywni. Dobrze wiesz Bergerku, o czym mowilem, a to, ze trzem osobom, ktorym dalem numer telefonu nie chcialo sie napisac sms z neta to juz nie moja sprawa. Nie moge oczekiwac 24 na h na akcje, tym bardziej, ze mialem problemy prywatne. Pozdrawiam Adolpha takoz ;* |
Zwróćcie uwage co sie stanie teraz z Rau jezeli nie zmieni swojego postepowania = )
To jest cos a'la ostatnia szansa na poprawe |
jinikao wyplacil sie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |