![]() |
ja jednak uwazam ze sa male :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
strzal z exori vis kosztuje 11gp, a bolt pala 3... |
Cytuj:
|
L
Teraz decyzja kogo wybrac nalezy juz do autora posta,
pewnie juz wie kogo wybrac. Temat do zamkieniecia |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@up TA na 48 lvlu wlaisz z Visa za 250 !??!!?!!!??!!!!! plx powiedz jak!!1!oneone11!1! |
Zauważcie ze strzał z "e vis" ZAWSZE bedzie celny, nie to co bolt.
Wg. mnie sorc/druid jest ciekawszy niz taki pall (gralem - ciagle uciekanie i patrzenie sie jak bolce lecą jest nudniejsze od zabawy z e vis) Pozdro dla noobwaty mistrz :P |
Pacc
Chciałbym przypomniec ze nie mam PACCa i nie moge expic na tombach ani robic exori vis. Ale juz podjolem wybor zrobie sorca a jak zrobie nim 30 lvl i bed mogl zarabiac to zrobie od nowa paladyna
|
eee druidem bierzesz tempet rod i lecisz na dragi hity po 60+ wiec do szczescia duzo nie brakuje. Jak masz pacca to exori vis i exp leci. Sam gram druidem i sie ciesze, ze go wybralem, tylko zawsze 3bp mfow musze miec "w razie czego"
|
omg
omg
jak napisalem wyzej NIE MAM PACCA, idziekuje juz wybralem, Temat do zamkniecia |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mowie ze bedzie trafiac raz na 2-3 razy ale koszty i szybkosc expienia potworow b. cierpi na tym |
Cytuj:
Odpowiadając na twoje pytanie - tak. Tylko... zresztą patrz wyżej. |
A wiec jako ze mam doświedczenie grania paladynem na nowym servie i na non pvp opisze jak to wyglonda:
-od 8 lvla trole -od 12 roty albo tomba -od 20 tomb albo guardy -od 45 V hell D lair w venore Pozniej mozna tluc juz all od tomby za tp do dragow i innych gowien Gdyby teraz mial bym zaczynac grac na nowym serwerze nie wybral bym paladyna poniewaz od 60 lvl nie masz szans dogonic sorca/druida ktory zaczyna robic 100k/h na d lair a gdy paladynem przez ten czas robisz ledwo 50-60k/h.Jednak pall nie potrzebuje na wiekszym lvlu tyle kasy na expa. Wybierz co wolisz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem jak ty ale 45 palem spokojnie dasz tam rade... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |