![]() |
2 obce + ojczysty
Znam język polski na poziomie między "dobry", a "bardzo dobry". Od kilku lat uczę się niemieckiego, rozumienie ze słuchu u mnie leży :/ teksty pisane rozczytam w 75-80% (reszta na tzw. "chłopski rozum" :D). Drugi język to angielski. Tutaj podobnie jak w niemieckim trudność sprawia mi słuchanie :P. Poza tym, jeszcze kilka słów po rosyjsku sprechne, ale nie afiszuję się że go znam
|
Angielski (mam FCE)
Japoński (dość początkujący - dopiero zacząłem) Francuski (troche lepiej od japońskiego. Ale i tak prawie nic nie umiem :P) Rosyjski (Paszoł w czortji ta prjida pokraka! Nu pagadi!) |
Cytuj:
|
Angielski (dobrze, albo i bdb)
Francuski (nieźle) Hebrajski (bardzo średnio) Rosyjski (podstawy) Polski :P |
Polski :>
Angielski b.dobrze Niemiecki b.słabo Mam zamiar nauczyć się potem: a) Japoński b) Francuski c) Rosyjski w takiej kolejności :P |
Cytuj:
Ja zem se ucyl polakiego. Na powaznie to umiem: J. polski- 3-4 J angielski- 3-4-5 J niemiecki- nie zabardzo Jakos mi nie wychodza jezyki. W tibi nigdy nie bedzie potrzebny praktycznie zaden jezyk :P. |
2 języki.
- angielski dość biegle. - niemiecki perfect! |
Ja angielski trochę znam i niemiecki trochę lepiej... W sumie niemiecki jest dla mnie strasznie prostym językiem, w którym jedynie spamiętać słowa jest trudno.
|
Inglisz, frencz i podstawy niemca zapamiętane z podstawówki. Do tego dojdzie jeszcze parę powiedzonek w łacinie i pa ruski.
|
Plynny angielski, srednio niemiecki, podstawy: rosyjskiego, francuskiego, hiszpanskiego, szwedzkiego, koreanskiego, pracuje nad japonskim. Dla zabawy - Patois.
|
Oj Vil widze, ze zdolny jestes :)
Angielski (intermediate) Niemiecki (dosyc niezle) Francuski ( srednio) Norweski (raczej podstawy) Rosyjski (konkretne podstawy) |
Angielski: 5+
Francuski: 3+ Niemiecki: 3 Włoski: 1+ (kilka zwrotów) Chorwacki: 1+ (jw) + ojczysty |
Języki obce? Angielski dobrze, rosyjski średnio, niemiecki słabo oraz japoński bardzo słabo (z tego ostatniego znam kilkanaście zwrotów, więc z japończykiem się nie dogadam :P). No i jeszcze francuski b. słabo (ach to oglądanie Dragon Balla 5 razy, francuski dubbing rox, niestety polskie tłumaczenie zagłuszało często to co po francusku chciałem usłyszeć ;)).
|
Cytuj:
Świetne to o Angielskim tylko że Furora o tym nie wiem i inne serwery zalane naszymi ziomkami. =/ A ja znam Polski (w0w) ;D Niemiecki dogadam sie z Niemcem, Szwedzki to tylko podstawowe wzroty, Angielski to nawet dobrze, Turecki tez tylko podstawowe wzroty. I chyba to alles |
1.Polski
2.Angielski 3.Niemiecki 4.Rosyjski |
Cytuj:
Ja umiem troche Polski, bo nei umiem go calkowicie i angielski ale slabo. |
Polski, angielski i hiszpanski. Po niemiecku umiem sie przedstawic, policzyc do 5 i powiedziec skad jestem, po 3 latach nauki ;)
|
Znam wiele języków. Tylko czy znam je dobrze, to inna para kaloszy...
Angielski. I to mi starcza. |
Cytuj:
@topic ja znam angielski w stopniu średnio zaawansowanym/prawie zaawanowanym i ucze się teraz niemieckiego w liceum (boshe kto to wymyslił:D ) |
Cytuj:
@Topic Angielski można powiedzieć, że bardzo dobry Szczątki niemieckiego pozostałe w mojej pamięci z podstawówki(Kupen machen X( ) No i oczyfiście nash ojczysty jenzyk !!!!11 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |