Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   "No PK!" - czyli rodzaje skuli. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9765)

Luckq 17-02-2005 17:40

@up

Zaatakować się jak najbardziej da (jeżeli mamy wyłączony "safe mod"), nie da się tylko użyć runy na innym graczu z okienka battle.

Asieks 17-02-2005 19:56

*Staraznik Nobow
W carlin zbieraja sie najwieksze "mendy" low lvlowe :P Pekusy złodzieje i inne badziewie...to co to szkodzi ze ktos sobie sile potestuje :P
@Topic
"Występowanie: Jak jesteś niewinny - nie musisz sie obawiać, a jak jesteś winny - znajdą cię wszędzie..." Kura podoba mi sie ten tekst...aż tak dobrze mnie znasz ; )?
Poradnik spooox Big + ! I wszystko co wnim zapisane jest 100% prawda...Jak ktos Ruszy mój loot bag ide na 84 lvl knighta :P...

Deythwen 17-04-2005 19:09

z powrotem do topica :)

bardzo fajny tekst, choć ciekawi mnie dlaczego autor napisał:

"Wygląd: Wysoki lev. Najczęściej outfit pacca. Profesja zazwyczaj Palladyn."

skąd ta obserwacja? z tego co mi wiadomo to (mówiąc o doświadczonych graczach... bo takich masz tu na myśli :) ) sorc jest od takich akcji.

Armonos Oroth 10-05-2005 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adsin Fokus
są jeszcze golden sculle....
golde sculla otrzymojesz gdy zaatakujesz nikogo nie atakujacego sculla :evul:
znika on wraz ze smiercia "lagodnego"sculla :cup:
gdy zaatakujesz golden sculla to tak jakbys zaatakowal zwyklego tibijczyka bez sculla <wiec dostajesz whie sculla>

Są jeszcze green sculle one pojawiaja sie podczas treningu na party nikt ih nie wiedzi oprucz trenujacych
no to będzie na tyle

Gdy sie atakuje Golden skulla lub jak kto woli yellow skulla to juz ma sie Skulla :P niemozna zaatakowac yellow skulla nie majac czaszki bo yellow skull jest widoczny jest wtedy gdy on nas zaatakuje a my mamy czaszke :P

PS : nie pisze sie scull tylko skull :P

Marshal 10-05-2005 13:32

Fajny tekst, parę błędów:
Cytuj:

Reakcja na atak: Redskal zostawi cie raczej w spokoju. Jeszcze jeden mord może go doprowadzic do bana.
Jak go zaatakujesz pierwszy to dostajesz Yellow Skulla i on może cię zabić bez żadnych konsekwencji.
Cytuj:

Reakcja na atak: Dalej nic. Osobiście nie radzę ich zabijać. Raz, że tylko zaśmiecicie sobie limit trupów w tygodniu;
Jak ktoś ma skulla to także możemy go zabić bez żadnych konsekwencji (czyli za zabijanie Skulli nie dostaniesz bana)

Sakumil 15-05-2005 18:12

Nie wiem czy zostalo to napisane ale ja bym dodal jeszcze 2. rodzaje :] a mianowicie 1.Druid's Killer's - Ci co zabijaja bez bronnych UH'makerow :P 2. Strachaj-dupy czyli Ci co zapijaja tylko przy save servera zeby nie miec skulla dluzej niz 1-2 minuty :D no to to by bylo na tyle :D Gratz pomyslu i wykonania !

Herante 15-05-2005 21:00

...

..........

kiuy 19-05-2005 22:28

takzwanych noob hunterów chyli gości któży latają po karlin czy thais z 1hp i white skulem (na mana shieldzie ) a jak ktos zaatakuje leci uh a potem juz tylko kupa sdeków i hmmów :)

no jeszcze warto dodać skul hunterów z naswy wynika na kogo poluja

no i oczywiście ja na infernie czyli kpk (kiler player kiler :) )

AdamS_ 08-06-2005 18:59

Tylko zastanawima się czemu napisałeś: "No PK,czyli rodzaje SKULLI"Chyba to nie są skulle??Tylko opisałeś pk

Someral 15-06-2005 09:49

***z takimi poradnikami!!!

Takie poradniki to se można w dupe wsadzić!

Lepiej wejdżcie na www.poppartia.blog.onet.pl

Khiledim 15-06-2005 12:11

Ej sorry mam pytanie ile czasu potrzeba (bez zabijania playerow) zeby red skull zszedl red skull???
A może można temu jakos pomuc???
Zabilem 3 nooby i tera sie na mnie masowo żucają na moją 20 lvl postac :baby:

Riren 16-06-2005 20:08

Całkiem ciekawy i wesoły poradnik, gratz ;)

Riren 16-06-2005 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khiledim
Ej sorry mam pytanie ile czasu potrzeba (bez zabijania playerow) zeby red skull zszedl red skull???
A może można temu jakos pomuc???
Zabilem 3 nooby i tera sie na mnie masowo żucają na moją 20 lvl postac :baby:

Dokładnie miesiąc bez zabijania playerów unjustified.

k_Tm 17-06-2005 00:23

co do najemnikow to bym sie nie zgodzil.. chyba wiekszosc z was odladala filmik z acko :d jezeli nie szukajcie filmu ackoagainhehe.rec.. polecam :D

Schihan 18-06-2005 13:22

Calkiem fajnie z robiony tylko mam watpliwosci co do red skulli poniewaz jak zobaczysz red skulla w kopalni to nie wiem czy cie zignoruje :P

Master Rincewind 01-11-2005 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adsin Fokus
są jeszcze golden sculle....
golde sculla otrzymojesz gdy zaatakujesz nikogo nie atakujacego sculla :evul:
znika on wraz ze smiercia "lagodnego"sculla :cup:
gdy zaatakujesz golden sculla to tak jakbys zaatakowal zwyklego tibijczyka bez sculla <wiec dostajesz whie sculla>

Są jeszcze green sculle one pojawiaja sie podczas treningu na party nikt ih nie wiedzi oprucz trenujacych
no to będzie na tyle

NOTAK, ale te twoje golden skulle to INDENTYKO to samo co YELLOW skulle :p

a tak w ogóle to ++++++++ :) :cup:

Puciek 02-11-2005 03:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herante
Jeżeli gracie na infernie to dochodzi jeszcze jeden rodzaj pk .. JA! :)

są to 2 chary
Markashm:
20 royal pal... jak mam ubić kogoś lepszego ide nim...
wali SD'kami na aim bocie jeden na sekunde i power boltami(robie je na MC) lub bełtami
ma na sobie plate set,dark helmet,scarf,buty,kusze, amunicje i dużo run oraz parcel zaadresowany do siebie

Heran:
ten 15 level sorc ... (był 20 :P ale dałem Exp kumplowi) wali z SD też aim bot hity z SD ma słabe ale aim bot to aim bot nikt ze szłabszych sie nie nadąży uhać zawsze ma przysobie SD'ki i parcel zaadresowany do siebie...

dopisze jeszcze za kilka dni kolejne moje dwa chary te stare już są za bardzo znane :P
w tej chwili robie maga na MC do SD'kowania (ale troche lepszego niż heran) oraz knighta z levelem 8. i Wh, clubem 60 oraz club ringiem...(nim będe wyrzynał magów którzy nie będą sie spodziewąc hitów po 50 ze strony 8 level knight)
W dupie mam co myślicie o moim stajlu gry... gram tylko po to żeby zabijać .. nie dbam o nic w grze aby się dobrze bawić
jak już kogoś MAM zabić to zabije... nieudało się przeżyc jeszcze nikomu wale na hama z nienacka czasami mi pomaga 32 elite kumpel z bloku :)

Taaak chwal sie dalej ze stosowania aimbota, mc i bog wie czego jeszcze.
n00b plx

Shien Ashador 05-11-2005 11:26

Witam. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, jak się robi białą czaszkę nad postacią? Z góry dziękuję.

Quezacoatl 05-11-2005 12:03

@Up
Nic trudnego klikasz prawym przyciskiem na jakimś playerze i klikasz "attack"
i masz white skulla :p (nie polecam na niskim lvlu)

@Topic
Bardzo dobry poradnik...
Można jeszcze dodać coś o "skullach" na e-pvp :D

Duży +

@Down
To dlatego że masz włączony tryb bezpieczeństwa tzn: nie możesz atakować graczy bez skulli, popatrz tam gdzie masz tryby walki... obok masz wł wył chodzenia za tym kogo atakujesz a trzeci przycisk to pięść, wduś go a będziesz mógł atakować innych graczy.

Shien Ashador 05-11-2005 12:05

:) Próbowałem. Wyskakuje komunikat "Turn secure mode off if you really want to attack unmarker players".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34.