![]() |
No fake jaki jest taki jest ... niestety, podkreslam jedynie to ze glowna inspiracja screenow ze tak wygladalo to bylo to ze mam malo czasu zeby zrobic je dokladnie, po za tym wlasnie nie czytalem poradnikow jak robic i w tym jest moj blad, glownie to zamiescilem na fabule mojego opowiadania chcialem zobaczyc czy to cos zacheci chociaz, a jezeli znajde troche czasu sprobuje zrobic druga czesc i poprawic bledy ktore mi wytykacie...
|
a mnie się podoba i mozecie mi naskoczyc...
PISZ KOLEJNE ODCINKI !!! B) B) B) |
@up
Napisz takie coś jeszcze raz to naskoczę na wycieraczkę Poczty Forumowej, żeby zaraportować cię jako spamera. Poza tym fake się robi a nie pisze. @topic Cóż... Ci przede mną chyba powiedzieli wszystko. Zresztą ja chyba też się wypowiedziałem... |
Osobiście nie lubie faków ze screenami z tibii. A ten szczególnie mi sie nie spodobał :/
Minusy: -JPG omg. aż oczy bolą :/ -screeny z tibii. Jeśli chciałeś zrobić noc mogłeś zobić ją w jakimś programie -stara trawa blee -troche brzydko sklejone (a może to tylko złudzenie przez JPG) ale w jednym obrazku ciało fd wklejone fatalnie -za dużo dialogów Plusy: -Dobry tytuł (nie kolejne przygody edzia pedzia) :) -Fabuła nie najgorsza choć mogło być lepiej. Zobaczymy jak rozwiniesz |
Cytuj:
a z tym naskoczeniem to tak się ciebie boję że... 8o 8o 8o 8o 8o juz uciekam z tego forum 8o 8o 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |