![]() |
Bylbym za, gdyby ta grupa zajmowala sie nie tylko parkourem, ale takze skateboardingiem ;]
|
... i militariami ;)
A grupa raczej nie powstanie. Drum... Pozdro |
Widzę, że wiele osób wolałaby, żeby grupa obejmowała szerszą tematykę niż sam Parkour - inne sporty ekstremalne również. Nie ma problemu, jeśli tak chcecie, ale to nie prawda, że nie byłoby tam o czym rozmawiać. Przykłady? - O.K., już piszę, jakie tematy mogłyby się tam znaleźć:
- "Wasze początki z Parkourem" - "Wasze kontuzje" - różnego rodzaju poradniki dla początkujących i tych nieco bardziej zaawansowanych - opisy poszczególnych technik - filmy o Parkourze - filozofia Parkouru - ogólne luźne dyskusje. Uważam, że jeden temat o Parkourze na forum, to za mało. @spider-bialystok: Jak widzisz, grupa może mieć perspektywy. Wystarczy tylko znaleźć ciekawych ludzi do niej. @Vekegi: Po pierwsze: Nigdy mnie nie widziałeś, jak ćwiczę i gadasz głupoty, bo nie możesz mnie oceniać, nic o mnie nie wiedząc. Z WF-u w zeszłym roku miałem szóstkę, więc chyba mogę spróbować swoich sił. Po drugie: Nikt od razu nie jest mistrzem, od czegoś trzeba zacząć. Narazie z tymi prostymi vaultami radzę sobie całkiem nieźle: kash, one-handed, two-handed, monkey... Jak je opanuję to wezmę się za king konga, dasha, flip-flapa... @kaczi: Czy mi zależy na byciu liderem? Coż... Niewąpliwie trochę tak (nie zamierzam kłamać), aczkolwiek Parkour jest tym, co w ostatnim czasie mnie mocno pociąga. To dlatego chcę założyć grupę o nim (ale mogą być ogólnie sporty ekstremalne, nie ma problemu). @Maethi: Możecie wreszcie przestać podawać taki głupi argument? Co z tego, że jest masa portali, ale wcale nie są jakieś super. Powiedz mi, po co ty jesteś w Metal Militia? Przecież o metalu też jest pełno w Internecie. @__DARK_SVEN__: Dziwne, ale u mnie w mieście jakoś dopiero teraz dostrzegłem amatorów Parkouru. I to wszystkich w ciągu nie więcej niż 2 tygodni ... Wcześniej nikogo! @down: Oceniasz mnie na podstawie liczby założonych tematów? |
...Licznik tematów?
@ Ja też chcę o militariach -.- |
Ej serio dostałeś szóstke wow! Kołcz ci szóstke postawił ~.~ jaaaa, ale jazda : o
|
Cytuj:
Nie! Ide do droma,że chcę grupe "Miłośnicy dżemu" Tematy -jaki lubicie dżem - jak się robi dżem - domowy czy ze sklepu - jak smarowac chleb dżemem - jak smarować bułkę dżemem - plebiscyt na dżem roku. Pisze się ktos? @down Czyli teraz będe prześladowany za te kartofle :( |
A może jak sie robi kartofle? : - D
@ Marixon Ale tych tematów powstało ze 6 w ciągu tygodnia,więc coś idzie wywnioskować... A co do samej grupy to jestem nawet na tak. |
Marixon, zrozum. To nie inni maja cie przekonac, ze ta grupa nie powinna istniec, tylko ty powinienes przekonac reszte, ze jest ona potrzebna! I nie zagraniami typu "a bo ta grupa istnieje to ja chce swoja". Drom niepotrzebnie wogole zaczynal zabawe z tymi grupami i wsio :P
PS. hail martial arts trickz ;] |
@Vekegi:
A ty co miałeś? @__DARK_SVEN__: Uwierz mi, jakbym widział to bym zwrócił na nich uwagę. Pamiętam tylko, że słyszałem kiedyś z ust moich kumpli kilka razy słowo "Parkour". Ale w akcji nikogo nie widziałem. Ani kogoś z nich, ani nawet zupełnie obcej mi osoby. A teraz codziennie, kiedy tylko wychodzę na dwór. Ostatnio więcej razy widziałem tracerów niż spędziłem dni na dworze (po max. 2 godziny). @Walekifa: Ze mną już tak po prostu jest, że mogę długo nie mieć żadnych pomysłów, a potem mi się nagle posypią. @spider-bialystok: Ale jak mam ich przekonać? Może mi jakoś doradzisz? Parkour, a właściwie to już teraz mowa tu o sportach ekstremalnych to według mnie dobra rzecz. Wcale nie gorsza niż np. "Football experts", cz "Metal Militia". Jest to kwestią subiektywną, czy się komuś dany pomysł podoba, czy nie, dlatego dobijają mnie osoby, które piszą komentarze w stylu "beznadziejna grupa", "a po co wam to?". |
Cytuj:
|
Najlepszym pomysłem byłoby gdyby powstała grupa ogólnie zajmująca się sportami ekstremalnymi, ja np. interesuję się xma(xtreme material arts-połączenie pk, akro, kopnięć itp.) O pk jest dużo fansitów i stronek gdzie można dostać ogólne info co i jak, więc to nie miałoby sensu :/ Na grupe o pk jestem na nie, bo to za świerzy sport i pewnie nic by z tego nie wyszło:(
|
Cytuj:
Koniec tego offtopa z mojej strony i przestań być taki estetyczny na forum, bo piszesz jak dzieciak w klasach 1-3 podstawówki i jestem za grupą ogólnie ekstremalne sporty i moga byc militaria |
Xtreme sports tak, sam parkour nie-jak już kilku użytkowników napisało to nie ma sensu, ciekawe jak długo taka grupa by się utrzymała? z tydzień, dwa.
|
nie bedzie nowych grup
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |