![]() |
stworzylem sobie konto i mam czekac 24 h na potwierdzenie potem gdzie musze wejsc ? aby sprawdzic poczte?
|
Cyfry? :p nigdy bym na to nie wpadł:]
|
Już wszystko wiem...wystarczy poczytać posty napisane przez użytkowników :)
1 Login- Należy napisać go z małej litery i najlepiej z cyferką 2 Imie - Twoje imie 3 Nazwisko - twoje nazwisko lub fałszywe :) 4 HASŁo - HASŁO MUSI BYĆ Z KILKOMA CYFERKAMI NA KOŃCU 5 Kod z obrazka - Wystarczy przepisać kod podany w obrazku :) |
no no widze postępy :D gz oby tak dalej, już rano założyłem sobie maila :)
|
"Dane zostały przyjęte. Konto zostanie utworzone w 48 godzin. Dziekujemy."
to se poczekam ;-] miło, że takie postępy są :p |
Fajnie, jest wreszcie z kim gadać na pokolenie.eu ale pojawiać się trolle zaczynają. Jeden ziomek oskarżył mnie o nabijanie postów, bo dużo pisałem, zadziwiające ale zawsze starałem się na temat. pokolenie.br ;/
|
Brawu 4 ya!Jestem nowym uzytkownikiem ale juz od dluzszego czasu przygladam sie tej stronce :) swietne forum,no i te konkursy!:cup:
|
konta na mtibia.pl utworzone do teraz wlasnie sie tworza.
|
no wreszcie bo juz zwatpilem...ze nic z tego nie bedzie
no ja juz swoje konto mam ^^ THX |
następujące konta nie zostały zarejestorane: google je odrzuca
lego_immortal, qama_91, mateusz_online, matix, michall4583, bqbis, cheetah, hejogejo, konkurs_pacc, mynek5000, sigan, alien, maro_, kris_quarts, ivanek_666, woj_mit, turon, ignis_fatum, adasko_ldz, przemek_kg, qbiis, big_r, orlik_k, brock_90, michal_wisniewski1, jaro_ziom, marek_1992, ezekiel, lord_of_gnom, tomek_m, kangol, athletic, sdgyasdg, mynek, pawel, tomili, kic_of_the_sorcerer, agrin_palladyn, matthew2_91, stworek, looke_van_kemel, grzegol_one, oski13_1993, gondor, kameleon, necro, mateusz112_online, adrian9210, kaspersky, nekro, garogargamel, brian_dark, pavon, eragon_assasin, pandora, szymon, |
WTF?! zrobiłem sobie konto, wchodze do skrzynki pocztowej a tam pustka - pusty biały ekran, a wcześniej był napis "loading"
powiedzcie to jest nie tak?! |
No powie ktoś? :(
|
sprawdz inna pzregladarka, wina jest Twojego komputera
|
Pytanko:
Kiedy bedzie losowanie nastepnych Pacckow?? |
masz napisane wszystko, ech :/ 15 jest glowne losowanie, a pacca co 3 dni dzisiaj ok. 23oo
Zwycięzcą I edycji PACC co 3dni został: Lord Raxel ze świataCalmera. Wygrywa Pacc na 90 dni! Gratulujemy! Od razu rozpoczyna sie kolejna edycja konkursu PACC co 3 dni. Za 3 dni ogłosimy kolejnego zwycięzcę! |
@Bosal
A ile on wysłał smsów?? |
nie moge takich rzeczy mowic, tak jest w regulaminie :/
|
Ja wysłałem 11 sms-ów ... :/ Czyli wysłałem esy za 40 zł ... i teraz sobie tak pomyślałem że ... mogłem dołożyć kolejne 40 zł i kupic PACC a nie czekac na chwilke szcześcia :( choć jest jeszcze szansa na wygraną ale wątpie w to ... jedyne co moge zrobić to przywiązac kamień do nogi i rzucic sie do Wisły ... :confused:
PzDr |
konta mailowe zostły utworzone (kolejne 235), zostało już niewiele.
google odrzucilo konta: kuba_1927 , rafal_ziomek , lolowy_knight , napus , maxme , mateusz_pl , rodal , shadoweq |
wow, musze przyznac, ze tibia.pl rozwija sie niesamowicie dobrze, chcial bym zeby inne strony ktore mnie interesuja tak szybko sie rozwijaly ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |