![]() |
Ehh co mam pisac? zmuła... < lol >
Jestes noobem.... 1) 7 lvl sorc najwiekszy? 2)nie przestrzegasz regulaminu 3) chwalisz sie jaki ty to nie pro 4)wyzywasz ludzi za nic (inny temat) 5)padasz jak mucha...... |
Cytuj:
|
Ertil
Ertil!
Zgadzam sie być twoim szefem B) Wiem że żartujesz ale przeanalizuj moją taktyke i potem mi napisz. 8o |
Cytuj:
Jesteś niemożliwy, nie spotkałem jeszcze tak śmiesznego noobka ;) |
Cytuj:
|
Ertil ;]
Ertil.
Nie ma problemu... Byłem na tej wojnie akurat i jestem chwilowo na tym filmie. Powiem wam jedno, NIE BYłO OD STRONY VENORE NIC! Nie było taktyki, nie było siły, nie było Fireboom. A tak to oni napewno nie wygrali.... Ertil, naucze Cie jak analizować, jak szybko myśleć napewno Ci sie to przyda np. Idziesz z kumplami się zabawić, czyli PK:evul: . Idziesz z 3-5 osobową drużyną, a tu nagle... Hu* wchodzi z kumplami i atakują... A ja naucze Cie co masz robić, gdzie iść, jak dowodzić... Będziesz wtedy SZEFEM. :cup: |
@Sapap
Zamknij sie bo poprostu zaczynasz mnie denerwowac.Jesteś dzieckiem który naoglądał sie za dużo filmików z wojen i teraz się nazywa "Mistrzem Taktyki!!!"X( |
Cytuj:
Btw. jakby ktos sie nie domyslil w moich postach na temat mistrza taktyki jest nutka ironi, bo nasz krol chyba sie nie domyslil |
Cytuj:
Ironia to coś pięknego :D |
Cytuj:
|
Ertil
Skoro rozumiesz to ty też jesteś...
MISTRZEM TAKTYKI! Ertil i Sapap < Mistrzowie taktyki i siły.B) |
Siema
Siemaaa...
Ertil jest moim ziomkiem. JEST Szefem :) |
Cytuj:
|
Siema
Coś o taktyce i o tym filmie.
Venore ma może siłe ale nie umie jej wykorzystać. Proponuje: KNIGHT lecą pierwsi sie napierda*** DRUID biegną drudzy (Bo mają dużo UH,IH) Teraz zagroda. Firebomb, Poisonbomb. A z dala... SORCERER atakują LMM, Wand, HMM (jak wysoki lvl SD) PALKOWIE atak arrows, bolt hmm, lmm. I tak byście wygrali... Chyba że Thais by wykorzystali Taktyke (...) Nie powiem bo sam ją znam ale to tajne. |
Haloo
i Hail You!
KTO CHCE WIEDZIEĆ CO TO TAKTYKA (...) MOŻE PISAĆ NA WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ.:] |
@up naucz się edytować posty!!
Co do filmu. Fajne napażanie jak to można tak nazwać. |
Siła
Help Me.
Zhakowali mi konto na Forum.tibia.pl Help Moderator. |
Only
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |