![]() |
Odp.
Gz wykonania, no ale nie Gz zgrania. Co do ucieczki do TP to Sashra pare razy pisał "Out" no i Ci co tam zostali to już było na ich ryzyko. Chociaż mogli poczekać na reszte którzy biegli z 2 końca sali.
|
film świetny, i widać że Ferumbras nie jest w stanie wytrzymać skoncentrowanego ataku. Ale musicie przyznać, że to demony są tam największym problemem, pięknie te demony zmasakrowały ten team.
Ferum Hat jest do addona, taka fajna tiara, wyglądająca jak ta ferumbrasa, do faccowego czarodzieja (ten staruszek) I wogule gratz! "NOONE WILL STOP ME THIS TIME" No to się staruszek przeliczył |
11:36 You lose 847 hitpoints due to an attack by Ferumbras.
Hahahaha... Dobry ziomek |
Cytuj:
Co do filmu, myslalem ze pierwszy ferumbras padnie w jakis ciekawszy sposob i dluzej ludziom zajmie wymyslenie jak by go tu sie pozbyc.. Widać najprostsze metody są najskueczniejsze i druzyna wielku mocnych sd-erów i kilku mocnych knightow z zapasami ssa daje radę :) Pozdrawiam |
Sashra hacked X(
@Topic Nice movie, nice loot :p 12:13 Dragonslake [152]: 3 small diamonds 12:13 Dragonslake [152]: o gp 12:13 Dragonslake [152]: i bag hyba to było w bagu :D |
GZ dla Anticy :) !!!! jak to mowia "nie taki diabel straszny jak go maluja :p "
|
Cytuj:
|
Nice one.
Ciekawe, czy bardziej oplaca sie zachować czapeczke w domku, sprzedac, czy wymienic na addona ;] |
...
... ... ... Nie ... To nie może być prawda... Nie...On miał być legendą...Był legendą...Kiedyś, i całkiem niedawno...Do teraz... Spier*olili to. Nie ci z co zabili. Cipsoft. Zrobili z legendy popierdo*onego starucha, na którego wystarczy pół BP stone skinów, pare ludzi, i parenaście BP SD. Ile minęło? Nawet nie pół roku...You see Reamains of Ferubras...You see Ferubras's Hat...Poszło łatwiej, niż z Orshaballem, tylko trudniej było dojść... ... ... Ja nie chce ... To nie może być prawda ... ... ... ... ... ... You are dead You are killed by dead Ferumbras |
@up
kiedy ostatnio spales? czy moczysz sie w nocy? lol @topic gz ubicia, loot moglby byc lepszy |
Cytuj:
Mimo to, gratzor. Ciekawe po ile taka czapa na allegro.pLy pójdzie... |
to wkońcu co sie stalo z sashrą że tak spadł? niektorzy mówią ze hack, a inni że sam padal i pochował itemy na mapie ;s co do ferumbrasa to na miejscu sashry bym zostawił go w domku, lub sprzedał za niezłą kase w gp
|
Wcale trudno z ferumbrasem niejest :S gorzej z tym spamem od demonow +dojscie;P
Niewiem jak mogli tak zrabac legende;] ale co tu duzo mowic -Cipsoft |
Michoss ma racje :( Teraz jak zwykle zresztą Tibia jest cała zdobyta :/
|
Trzeba im pogratulować :)
A Sashra nie miał hacka -.- Jak nabił 201 to sam się zaczął ubijać. Na forum Anticii pisze. @down Poszukaj na forum tibia.com to mi uwierzysz :) |
Cytuj:
|
kto powiedzial ze wrucil ?? Chcial tylko bloknac ferumbrasa ...
a zabijal sie jak dobrze pamietam przez sprawy rodzinne ... |
Heh, a myślałem że już go nigdy nie zasmerfują :D
|
n/c
co wy gadacie.... ludzie... Antica to najstarszy Server w Tibi... ubili przeciez juz kiedys Ferumbrasa gdy nie było aż tyle h-lvl na tym serverze niz teraz wiec czemu teraz raczej tez powinno sie udac ... a na innych swiatach sie nie udawało... przeciez to by było bezsennsu troche jak by miał 100000kk hp i by byl nie do ubicia... Ferumbras zostanie legeda.. nie wazne czy go pokonali... po za tym Cipy napewno cos wymyslą w next Update równie silnego albo nawet bardziej....
|
Muahahah, troche ponad 100gp, crystal ring, 3 diamondy i głupi kapelusz xD I to jeszcze na takiego beznadziejnego addona ja nie mogę xD Pamiętam jak ubijali pierwszego ferumbrasa, to był loot! Runki po 50+ ładunków, a nei jakaś posrana czapa :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |