![]() |
Torch... xD
|
Doublet <ile¶ tam znaków>
|
Rapier <10 znaków>
|
Combat knife :D
A ten żarcik to z kabaretu chyba był co...? :D |
Ja¶ stoi z mam± przed wystaw± z rowerkami i woła:
- Mamo! Kup mi rowerek, kup mi rowerek! - Nie kupię ci, bo nie mam pieniędzy. - Dobrze - zgadza się nagle Ja¶. - Ale obiecaj, że gdy wrócimy do domu, to się ze mn± pobawisz. W domu Ja¶ oznajmia, że chce się bawić w mamę i tatę. Każe mamie i¶ć do sypialni i się położyć. Po kilku minutach wchodzi, trzaska drzwiami i krzyczy: - Stara, wstawaj, idziemy małemu kupić rowerek!! Wymień rzeczy, które nie można wylootować z potworów, a można je zdobyć tylko z questa. 1. Honey flower (by MIXer) 2. Fishing rod (by Ethorahses) 3. Carlin sword (by Zillek Edonek) 4. Poison arrowsy 5. Arrowsy (by Kraon) 6. Klucz 4601 (by Jarassimus) 7. Snowballe (by Ogórkowy) 8. Vial of milk (by Domis) 9. Pan (by MvD) 10. Present (by Aranox) 11. Salmons (by Kshaq) 12. Sandals (by Grelix) 13. Banana (by Rohen) 14. Doublet (by Horgar) 15. Rapier (by Alessandro Del Piero) 16. Backpack (by Milan Ognia) 17. Cup (by Michaello) 18. Combat knife 19. Jug 20. Plate (by Lemir) Niepoprawne odpowiedzi: Antidote rune (by kuba1234) Katana (by Eiren) Pick (by Withord) |
Present ;) <10 znakow>
|
Znowu Doublet.
|
Banana :) (1337)
|
Cup, czyli filizanka xD
[ale swietna zabawa] |
Plate, nie plate shield tylko plate(talerz)
|
arrows or/and poision arrows
|
Vial of Milk
|
Snowballs <10 znaków>
|
Carlin sword.
I pamiętaj Zillek Edonek E ma być z dużej litery Edit: Ok, dobrze napisałe¶ mój nick, ale to na 1 stronie to popraw. |
Antidote rune.<10znaków>
@down. Katana wypada z rotwormów. @Nololob Cytuj:
|
Katana <10 znaków>
|
Salomons :D A żarcik taki ¶redni :D
|
Rapier <10>
|
Cytuj:
Dobrze, ale trzeba t± rzecz mieć. Nazwijmy to "quest wielokrotnego użytku". A mnie chodzi o quest skrzynkowy. |
vial <10 zanków>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |