![]() |
Podoba mi sie jak kazda twoja za******* wycieczka. Mam prosbe zrob mintwalin :) .
|
8o ;'D ale sie usmialem jak zawsze ode mnie kolejny + B) boshe masz talent do tego zroob edron,eremo cormaye i veno oczywiscie ;)
|
Jak zawsze za***i***. Zrob takich wiecej :D
|
DO YOURI'EGO:
Słuchaj, jakiej czcionki używasz do napisania nicków ? Nigdzie takiej nie mogę znaleĽć. :] Miło by też było gdyby¶ podał jaki¶ link do pobrania tej czcionki. Z góry dzięki ;) |
|
Bajer
jak zwykle wspaniale i genialne 8o
|
Kozackie
Każda nowa wycieczka jest lepsza od poprzedniej :D
Nie moge sie doczekac ostatniej :) Keep up good work ;) |
Hehe :) Super, masz czlowieku talent :)
|
Te Ss'y s± poproste wspaniałe.
Że masz talent to małó powiedzian.Ty jeste¶ Mistrzu:]Plusik oczywi¶cie |
Great Job!!
Serio normalnie REWELKA!! Ale tak jak kto¶ wcze¶niej mówił z chęci± także bym zobaczył POH, chodĽ widziałem że troche dużo się przy tym narobiłe¶ ile pracowałe¶ nad tym??
|
Zdjecia super u mnie masz plus ;)
|
Fajne, ale nie wszystkie się otwieraj± :( Mam nadzieje, że to tylko chwilowe.
Czekam na wycieczke po Venore ( Moje miasto :P ) |
Super!
czlowieku patrzac na te ss'y prawie sie nie posikalem czekam na wycieczke po venore i kupuje 5-opak pampersow hehe masz plus
|
NICE ,EXTRA JA NIE MOGE !!!!!! A TE NOWE ZAKLECIE : EXTRA
Masz Plusa |
Zdjecie z Gmem idacym do pracy jest boskie xDDDD You rule in fakes
|
Wycieczka ¶wietna, specjalnie dla ciebie powinni zrobić kilka nowych miast do obsmarowania =]. Czekamy na miasta zPACCowane i Rookgard z Venore. Rozejrzyj się jeszcze po fibuli =D.
|
Zaje***** wycieczka po Thais !! gratuluje
ja robie na OTserwer nOOb word i jak skończe z kumplami nOOb worda to terz takie screny beda. Ale najbardziej sie u¶miałem z tego jak zaczeli zulić od hig lvl itemki jak bym kumpla widział !! hehehehe !! Jest cOOl |
Jak zwykle z a j e b i s t a wycieczka. Masz ode mnie wielkiego +. Zrób wycieczke po rooku hehehe :)
|
Superowe SS poprostu "Komiks" hehe tak dalej:)
|
Chłopie wymiatasz tymi wycieczkami. Ile kosztuje taka wycieczka z tob±?
Jak bedzie tanio to się pisze na takie cu¶. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |