![]() |
Cytuj:
|
Dzis sie zawiodlem na ludziach z Hurr~ i Blood i Devil.
Trzymalem na Melisan attack (zeby miala pz bo skull) przez 10 min i wolalem all a tu nic ;/ |
Będzie sie działo, będzie...B)
|
Cytuj:
Najpierw trzeba pomyslec zanim sie bezmyslnie z dzikim okrzykiem na ustach rzucisz do walki ;) |
Wczoraj padł Saweh on Morgana, a od Nizahego odeszli Vilde Granke i Tan Inferno. Tym razem kilka punktów dla nas :D
|
jak mozesz to opowiedz jak padl saweh
btw, Borgo pamietasz na Obisidii Zull Jin/Monq z Team Speak'a ? :P |
Cytuj:
Saweh wpadł w trapa zastawionego przez Xavrassa, Ehazina i Ahazina oraz Shopithie, dostał od sorców 3x UE i wyparował ;] Jasne, że pamietam. Widze, że systematycznie rookujesz chary na obu serwach :P Grasz gdzieś obecnie czy emeryturka?? No i jak widzisz białe wilki jednak żyją i nadal gryzą. pzd zull jin |
http://rapidshare.de/files/36900576/ehazin.rec.html
Saweh to wkleil na forum.tibia.com - sciagne i zeskanuje [edit]: plik czysty ale to jakis starszy film Mam 50 ms'a na Xerenie, sorc na morganie ma 36 lvl i nie pada generalnie, a Zull Jin poszedl na straty _/ Hurricane GL ;) [pozdro dla Lolika i reszty wilkow] |
Sylanus również opuszcza wojnę. ;)
btw, Saweh dodany. |
@Raul
Na twojej liscie jest tylko 1 smierc Shazzera Inferno, a on padl 2 razy. Chyba ze nie liczysz fragow zrobionych przez noob chary.
|
haha, zabawne, ktos mi cos mowil o tym zeby ubic tego shazzera i prosze, wypelnilo sie, tyle ze nie z mojej reki ;d a co do filmu to jak obejrze dam edita
edit: znoobic musial troszeczke ehazin ze dal sie zabic, mial przy sobie tyle shitu a padl... 100ms O.o no ale coz, pewnie dlatego ze byl pod wplywem szoku popelnil blad :) |
Gratuluje zabicie saweha ale wiecie jak Nizahe i Siar bedą mogli grac to chyba zacznie sie znowu ciekaiwe pozatym u was nie ma zgrania mowie o Hurricane przynajmniej nie pokazaliscie go jak laliscie sie w okolicach Goblinów :/ a jak zabijacie po jendym czlonku incednor itp zaczną robic to samo :D:evul:
|
Cytuj:
dobrze ze cie zbanowali @topic cos Hurri dostaje a ja sam nie opowiadam sie po zadnej ze stron i obojetne mi to kto wygra czy przegra |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby Skyline albo Ade Infitum pomoglo Hurr~ i spolce, mogli by wygrac :p |
Cytuj:
Edit: Oto filmik nakrecony przez czyjegos noob chara, smierc cluba'a i eter rael'a :http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/12662 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ye, jak narazie nie mamy żadnych powodów by mieszać się do wojny.
Hurricane potrafi walczyć i jeszcze to nam to pokażą. |
A ta cała rzeźnia to się działa(jak powiedział kumpel)tam na tej gorce(wieżycce?)między Ab i Kazoo tam gdzie jest w 3dupy goblinów,hunter i cyce :P
@edit I gadał też jak to Huntowali.To było takie coś 1,2,3 i niema gościa i tak z każdym.Ciała sie walały jeden na drugim :/ aż żal patrzeć :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |