![]() |
Ingek
hmmm
jest mała niezgodność Ingek to nie jest polak to po pierwsze a po drugie nie wiem po co miałby brać kogoś na hunta skoro nie ma potwora którego by na solo nie zabił :lucznik: |
No to wymiotłeś ich :) GRatz ss na Demonach :):):):):) - A tak wogle jakie masz skills now?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O nie Solowanie Demonow mu sie nie oplaca w 100%. Wogóle nikomu sie nie opłaca Solowanie demonów. Opłacało mu sie natomiast solowanie Behemotów ale tych sprzed update. |
Nie wiem po co wsawiasz nie swoje screeny, a teraz ludzie wymyslają jakieś bajki że Ingek to polak -.-
|
Cytuj:
Z tego co wiem Ingek zazwyczaj ignoruje pm'y. Link do jego pb znajduje się bodajże w jego podpisie na forum tibiacom. "i nie ma pretensji o opublikowanie tych ssów." może dlatego że o tym nie wie ? W każdym bądź razie... jakoś mało szacunku mam do ludzi zamieszczających nie swoje ss'y. Może miał bym mniej pretensji jak byś po prostu podał link do jego pb... http://img.photobucket.com/albums/v67/Ingek/ |
Widziałm to już na tibia.de
|
Co tu dużo mówić?? ZAEBISTE SS'ki i tyle....
|
Cytuj:
On o tym wie bardzo dobrze bo gadalem z nim, nawt z nim bylem na huncie tak więc nie wymondrzaj sie prosze jak nie znasz calej prawdy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |