![]() |
To nie jest poradnik z przykładami jak napisać raport po angielsku itp. tylko jak zaraportować, co wcisnąć gdzie i jak. Jest jeden przykład jak się raportuje a nie jak napisać raport zrozum to. Tytuł nie jest krótka lekcja angielskiego. Nie umiesz anglika weż w łapy słownik i próbuj sklejić zdanie.
|
Cytuj:
|
"Lamer - jak sie pozbyć" ---> Dać ignora i po sprawie :baby:
|
Cytuj:
Jak ktoś jest lamerem to raczej nie zrobi keyloga. Troszkę źle zatytułowałeś topic. |
Poradnik może się przydać dla niedoświadczonych graczy.
Myślę tylko, że lamerem można nazwać tego, co na takie linki się nabiera, tego co je rozpowszechnia raczej cfaniakiem :) |
Lamer - jak dla mnie to koleś który podszywa się pod hakera, czyli cwaniakuje że "hacknol" kogos, a tak naprawde nabrał jakiegoś 12 latka, jednym słowem jest to gość co robi format dysku z kartką co i jak wpisać a udaje znawce.
A co do tego, że nie umiem polskiego ja widze w tamtym zdaniu jeden błąd o 1 j za dużo więc nie mów że ja tu nie umiem pisać tylko sam zacznij się uczyć gdzie stawiamy przecinek. |
A mi raz się udało Xadamowi zareportować 2 osoby i obydwie dostały bana :P Jednak osoba niekulturalnie wyrażała się o GMie publicznie na trade (po polsku), a druga "FRI PAC www.haknecie.pl"
|
Beznadziejny poradnik 2/10 i tak nikt nie zareaguje jak dasz na report bo GM'y są raz na miesiąc -.- a senior tutorzy to same bufony które tylko się podniecają ze maja senior tutora więc lepiej do nich nic nie pisać -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja raportuje takie osoby i daje to efekt, nie za każdym razem ale w końcu daje więc nie pisz że to niepotrzebny poradnik bo napewno wiele osób zaczęło raportować i niejeden nie wszedł na te beznadziejne strony (ukryty plus poradnika:) ) |
Jak sie pozbyc Bana
Czy ktos wie jak pozbys sie bana?? slyszalem ze mozna iles zaplacic i ban sie konczy ale chodzi o to ze to jest moj 2 ban i konto idzie "niby" do kasacji jezeli ktos slyszal o czyms takim to prosze o kontakt email: [email protected] lub gg: 6911462
|
Cytuj:
|
emm to chyba logiczne że tak się to robi :/
|
Cytuj:
Ja wysłałem to no i pisze na czerwono Please wait patiently for a gamemaster to reply. i nic wiec nie zbyt to dziala a czekam dobre 20--25 min |
Cytuj:
Aha, z tego co zauważyłem to GMowie mają dostęp do logów - kilka razy raportowałem kolesi za takie rzeczy i dostali bana po krótkiej chwili. |
Cytuj:
|
No więc poradniczek całkiem-całkiem.Linki podawane przez takich graczy są bardzo wkurzające, reportuje tego tyle ile sie da, niestety gram na selenie... i nie spotkałem sie z przypadkiem, żęby GM był online... w ogóle mało osób sie z tym spotkalo na moim serwie!!:D
|
Cytuj:
|
Mi tylko raz zdarzyło się, że GM był w grze, odpowiedział, wyjaśniłem mu sytuację. Kolo dostał bana :>
|
poradnik taki sobie. Przyda sie nowym graczom.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |