![]() |
Deox masz 13lat i mało o życiu wiesz. Tutaj nie ma nic skomplikowanego. Jedzie samochod typo kameruje wszystkich w srodku i jest wypadek.Jaki problem jest wwalic kawałek wypadku w film? typek pokazuje kobiete bum i kamera jest na boku...przeciez to jest banalne do zrobienia. A te efekty o ktorych mowicie z kamerą to też łatwo zrobic. Obejrzał ktorys z was film "Dead End"?
|
deox: acha a wiec portugalia to najgorsze zadupie swiata i nie maja z nikim kontaktu a wiemy ze takie cos istenieje bo nam duchy to powiedzialy...wyluzuj troche z tym filmem bo nie zasniesz w nocy -.-
|
Bym musiał jeszcze raz to oblecieć ale szczeże wam powiem < tylko sie nieśmiać> Mam stracha kutwa:confused: niewiem dlaczego ale ja sie boje takich żeczy. ODrazu jak takie coś widze to mysle że to się może mi stać i poprostu się boje.
|
no to przyjmij do wiadomosci ze to fotomontaz i nic Ci sie nie stanie ;) przynajmniej poki Ty lub Twoi kumple prawka nie bedziecie mieli czyli 4-5 lat
|
Ej moze ciebie ktos kiedys przestraszył jak byłes taki mały? Albo zgasił swiatło jak ogladałes telewizje...:( w wieku 13 lat to juz nie mialem takich odpalow
btw. w Dead Endzie jest masa tego typu kawałkow ...i jest identyczny motyw...jada samochodem, biorą kobiete z dzieckiem i po paru kilosach okazuje sie ze te zawiniątko to kawałek mięsa...i jest identyczny odgłos jak ten tuż przed wypadkiem. |
Cytuj:
Ehh tutaj nie ma nic strasznego chwila moment i koniec zobacz sobie. |
Jak coś takiego Cię przeraża, oglądnij sobie intro do Archiwum X :P nie wiem jak wy, ale ja się zawsze bałem tej muzyki jak byłem dzieckiem :)
up@ Mogę linka? Do Dead End? Na PW albo tutaj, dla ogółu. |
przestraszyć to nie ale kuzyn mnie zamkną niepamiętam gdzie w wieku 4 lat.
Hmm możliwe że fotomontaż. Ale dla mnie jeżeli to fotomontaż to realny fotomontaż. Edit Archiwum x czasami też mnie przeraża ;( mamin synek ze mnie |
ludzie niestraszcie mnie nawet. jak widze krew to mdleje xD
joke oczywiscue a co do filmu to po co ktos by mial krecic jazde autem i w srodku nocy zabierac dziwke z ulicy ktore w nocy niepracoja na ulicach... |
heh ale tak ogolnie filmik fajny tylko by mogl ktos napisy (Polskie:P) wstawic:P
podajcie mi link to tego ded cos tam:P |
Cytuj:
|
macie pare zagadkowych zdjec ? ;>
http://www.dhost.info/truths/pliki/duchy.php |
@up omg ty chcesz abym na zawał padł?? nie to było już dla żartów w tym 1 zdjęciu na bank widać ducha i w tym co pożar.
|
Chyccie sie ekspienia a nie bedziecie na forum TIBIA.pl gadać o jakiś duchach..Od tego są inni.....X(
Hunt3d _/ R3sp3ct ! |
Ja tego nie obejże, bo za jakieś 30 minut ide spać :D
|
Dobra posrance.Widze ze w gaciach macie 5kg wiecej.A ja udowodnie wam ze ten film jest 100% fakiem
Po 1. Gdy ta cala teresa(niezla foka) wsiada do samochodu i pokazuje im to miejsce gdzie umarła to gosciu przybliza kamere.Gdy ja przybliza na desce rozdzielczej widac telefon komorkowy a gdy oddala to juz go nie ma.Buuuu czyzby sami sie udupili i zapomnieli o tym drobnym szczególe?;(A moze mamusia dzwonila i pytala sie gdzie sa bo kolacja na stolea a gdy odkladal telefon to wlozyl go sobie do kieszeni a nie odlozyl na deske rozdzielcza:baby: Po 2. Gdy ta tereska zaczyna juz drzec ta morde to jest taki mix obrazu.Jest to trick zeby nie bylo widac polaczenie 2 ujec.1 ujecie to te gdy nie ma umalowanej mordy szminka a pozniej przerwano film zeby umalowac jej ta morde szminka aby wydawało nam sie ze jest ukrwawiona. No i? Przestaniecie sie bac i wierzyc w te daremne bajki?Widzialem lepsze fejki. Your fejk killer:P |
Ja tam w duchy wierze i nigdy nie lekcewaze spraw dot. duchow, aczkolwiek co do tego filmu to ciezko jest stwierdzic czy to byla prawda, bo mysle, ze nie trudno postarac sie o taki fotomontaz. Lecz z drugiej strony nigdy osobiscie nie widzialem ducha, moze tak wlasnie wyglada to na prawde. Mozemy sie tylko domyslac...
|
Jezus maryja, św. józefie i wszyscy świeci.
Boże, widzisz a nie grzmisz. Matko boska, gdzie ja jestem. Znalazlbym jezcze z 200+ okreslen dla tego tematu. Wybralem takie które poniekąd najbardziej do niego pasuja...chociaz...ten temat do niczego nie pasuje. PRAWDZIWA HISTORIA DUCHA TERESY HIGALDOOOO <jakie to mroczne imie, rodem z brazylijskiej telenoweli _/ > 4 dostajacych chvja od siedzenia w domu portugalczyków wpada na pomysl nakrecenia ""strasznego filmu"" Scenariusz napisali na przerwie w szkole, zajelo im to 5 min. dodali efekty, jakies krzyki z filmów i EUREKA....Tibia.pl sra po majtach. a jak jeszcze jakis lepek mi zaraz wytknie zebym sie nie wypowiadal, bo nie mam pojecia o zjawiskach paranormalnych, to powaznie jebne na zawał. |
Moja mama dobrze mówiła ,,Musimy sie bać tych co są na ziemi a nie tych którzy sa w niebie"
|
1. Zdjecie na ktorym obraz jest przyblizany.Na desce rozdzielczej nie ma telefonu komorkowego.I poza tym ten film zostal NIBY nakrecony w 1987r. to skad tacy gowniarze mieli niby tą komorke?Nie wyglada ta komorka na CEGŁE tylko na jakaś nokie 3410
http://img216.imageshack.us/img216/1245/piczesdw2.jpg 2.Zdjecie czyli mix obrazu aby skleic 2 częsci filmu. http://img220.imageshack.us/img220/5449/jojojorc2.jpg 3.No i 3 zdjecie na ktorym telefon w magiczny sposob sie pojawil....moze zdjął stealth ringa? http://img208.imageshack.us/img208/5936/snuaar1.jpg OI AMIGOS,no tengo fejkos becousando of stupid brainsandos.Hola gringo,aki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |