![]() |
Cóż... Najbardziej wg mnie udany, to jest hunter. Tak tak, ten pan z łasiczką na plecach. Wystarczy sobie porównać poprzedniego z dzisiejszym, teraz to wygląda porządnie i już nie waham się co do niego. U poprzedniego, gdyby nie miał kołczanu na plecach, to w ogóle bym go nie nazwał outfitem pala.
Prócz tego wg mnie najbardziej udane to assassin (z addonami i bez), no i pirate. |
A według mnie najlepszy jest Summoner male:]
|
Ja nie mam pacca ale wolałbym oufit Summoner male ale z Addonem 1(buteleczki).I oczywiście dobrane kolory.Drugi to Wizard Oufits ale tylko z oba aaddonami :P
|
A ja wole postać z tibii nago ;<
|
Cytuj:
|
Mi osobiscie najbardziej podoba sie Beggar Outfit. Lekki zarost dodaje seksapilu;p
Y'all |
Hej Niegram w Tibie[1 rok]
Ale the Best Jest OufitHunter Shaman I Jeszcze Knight8o |
Wizard Female, Barbarian Female i male:P, Hunter Female, Nobleman female:D oraz Summoner Male bez peleryny only viale:D
|
Oczywiscie najlepsze sa outfity :
Nobelman i Pirate w wersjach dla male i female <3 |
Mnie podobają sie 2 outy przedewszystkim Wizard 8o dobry tez jest ten zebrak ktory nazwy niepamietam ( ten z laską ) ;)
a reszta tez fajna 8o 8o 8o 8o @Edit Acha zapomniałem o piracie ten out jest PIENNY 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Nie no... WIZARD MALE ROXOR!!!!!!!!!!
|
Powiem tak... jak zobaczyłem pierwszy raz te outfity: "Brzydkie."
Ale teraz tak patrze sobie na to.... piękne! Bez addonów outfity jednak są mierne, zwłaszcza facc :/ Myślę, że to chwyt cipsoftu :< |
female bez addonow wizard a z addonami barbarian z tym za...tym sca na plerach :D
male bez addonow neiwiem nigdy male neigram a z addonami shaman dopowiem tylko ze wizard dla male ejst nudny kazdy high lvlv to ma i jest zalosne |
Oddałem głos na outfit Pirata, podoba mi się ;)
Ale pełny outfit Wizarda też jest fajny. |
mi wizard male sie podoba :)
|
Mi sie podoba barbarion i tego maga miom zdaniem sa to 2 najlepsze addony :baby:
|
Według mnie Hunter male i Beggar male rządzą...
Szkada że nie mam pacca i nie moge mieć outfitu Beggara i addonów do huntera :( |
Cytuj:
|
Najlepszy to był male knight sprzed updatu... a teraz to wizard.
|
dla mnie rox pelen citizen male
szczegolnie "kapelusz alfonsa", najgorsze jest to, ze po skonczeniu sie pacca outfity znikaja =(((( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |