![]() |
Mi wyleciala Wand of cosmic energy z mino maga :cup:
|
ehh tu chodzi o rook
|
@up
Aż wstyd mi przyznać, że jestem Polakiem -.- @topic Kolejny Bronze Amulet i Minotaur Leather w jednym. |
Cytuj:
|
Na forum w dziale obrazki czy jakos tak jest scren naszego loota na rooku w 10 min jak to sie mówi zawsze to coś
|
hehehe moj loot z rota :cup: katan cooper shield i 15 gp :cup:
|
Moj to poison dagger z minosa(bili goscie a ja se wziolem:P) lecz wtedy nie wiedzialem ze to najlepsza bron na rooku(pierwszy dzien mojego grania) i wylazlem z nim na maina zamiast go sprzedac:(
|
Cytuj:
ciekawe ze zawsze PD'a lootuja osoby ktore nie maja pojecie o jego wartosci, a rookstayerzy ktorzy poluja godzinami na minosy nie lootuja ani jednego... -.- tak wiem zaraz ktos na dole napisze ze siostra kolegi wujka ma i pokazywała mu... |
Mr.lordi
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mi na rocku najlepsza rzecz jaka wypadła jest z mino poison dagger ;]
|
Cytuj:
|
Mino Leather,Katana
|
poison dagger :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego kazdemu wypadl poison dagger? Dlaczego??? |
Po głupi ma zawsze szcęście :]
|
sreen mowi sam za siebie :), jak wszystko sprzedałem było cos koło 8 platynek i 400 gp
http://liloj2423.w.interia.pl/locik.jpg |
|
Ja po 20 minutach expienia na skelach pchaełem lootbaga w którym było:
6 mace 6 viking helmet 2 sword 4 brass shield 5 hatchet 3 shovel (te akurat znalazłem na ziemi I miałem jeszcze taką sytuację że na 4 spearmany wypadło mi 3 razy studded legs :D |
Studded legs
To ja przez kilka godzin pisalem buy studded legs wiec sie wkurzylem i poszedlem na orc spearmana i z pierwszego wylecialy studded legi cieszylem sie jak dziecko ktore dostalo lizaka :blazen:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |