![]() |
No i nie wiem czy robic next part bo cos malo komentow jest :(
|
jak nie dajesz nowych czesci to nie ma komentow...
|
No ale ja nie wiem czy mam robic czy nie piszcie ze co poprawic
|
Rob a nie gadaj! Zrobisz nastepna czesc to ci podam cale sprowazdanie co zle a co dobrze...
|
Według mnie to jest chała...
Daję: 6/10 (Przynajmniej jest ładnie wykonane :) ) EDIT: Hmmm.... zauważmy że jest tam pełno gości ze starymi outami ;) |
Fabula lipna.
Ale ladnie wykonane. 5/10 |
NIe jest źle. Rób dalej. 8/10.
|
Cytuj:
|
No to next Part
|
Fajne. MI się podoba. Next plx.
|
Buu...
Fabuła 4/10 Wykonanie 2/10 Razem: 3/10 Popracuj, bo wygląda to wsystko blee! |
Syyyfff, efekty z painta, brrrrrrr!
|
W dupe se to wsadź
OTS -.- Efekty PAINT oraz bardzo podstawowy efekt photoshopa "piorun wolności"(buhaha) Ścieżka <dusi się> To takie błędy bo tego syfu nie chce mi sie oglądać O/1OO |
nom... skrytykuje to... piorun wolnosci - szajs xD , droga - kwadratowa... i nudna fabula... popracuj nad starannoscia i nie dawaj pierwsze lepsze tak jak z tym piorunem... wymysl cos... fake sie nie robi w 5 minut ani na odwal... pomysl i starannie zrob... narzie nie nagorzej ale moglo byc lepiej... nie zniechecaj sie xD
|
1. NaTi udaje glupią
2. beznadziejny efekt |
Sry doublet post
|
@Obscenity
A kto powiedział że ona udaje? :D @topic No to widze ze musze sie wziasc do roboty :(.w next parcie beda postacie z broniam.Wiem ze sciezka krzywa ale to zrobilem specjalnie bo chcialem byc oryginalny.A co zlego jest w piorunie wolnosci :D ona chciala uwolnic swe emocje |
To sie bierze takie sprity dościeżek i w rogi to 100x estetyczniej wygląda
ew. moge Ci te rogi podesłać Cytuj:
ORYGINALNY??? Tak odjeb*les tą ścieżke, że byłem "Bliski Śmierci" POPRAW TO!!! |
Cytuj:
OTSme nie uzywalem,Efekty nie sa robione ani w Paincie ani w Photoshopie gdyz jeszcze wtedy go nie mialem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |