Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   157 royal paaladin ginie od noobcharów ! xd (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99484)

Khalak 23-10-2006 23:38

Jak dla mnie jesteście załośni... chociaż i takie określenie to jak na Was zbyt pozytywne. Dobra byliście kozakami w 12, ok. Ale dlaczego jak tylko wrócił i ubił tego kogoś od razu "logg" i wszyscy pośmigaliście? Jak tacy odważni było na niego poczekać...
żal.pl

leopard 24-10-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1045098)
Jak dla mnie jesteście załośni... chociaż i takie określenie to jak na Was zbyt pozytywne. Dobra byliście kozakami w 12, ok. Ale dlaczego jak tylko wrócił i ubił tego kogoś od razu "logg" i wszyscy pośmigaliście? Jak tacy odważni było na niego poczekać...
żal.pl

Sam jestes zalosny, ty bys napewno takiej akcji niezorganizowal...
@Topic
Gz fraga, tyle ze drugi raz wam sie raczej nie uda tego zrobic, chyba ze na jakims sorcu bez many:p Zapewne juz jestescie na vip liscie, i Jape nie jest jakims noobem, to doswiadczony gracz... to ze padl bylo przypadkiem, no ale frag to frag.. Pamietacie wojne Adorables V Valentine? Jape wpadl i porozbijal Valentine i tych ktorzy im pomagali.. juz nie mieli takiej przewagi jak mieli zanim Jape wpadl... heh a Trinusi napewno nie przestanac naduzywac wladzy (czyt. PA) bo to byl powod ubicia Jape... Gdyby weszli w jakis uklad z wami( a nie wejde) to byla kleska dla nich:P Moze jeszcze sie uda kogos wam ubicz TD, ale to bedzie zadkosc, no chyba ze to bedzie sorc:P

-=DanieL=- 24-10-2006 01:11

Cytuj:

żal.pl

Normalnie, nie będę cię wyzywał bo nie chce kolejnego warna za wyzywanie debili od idiotów. A co, mieli padać jak kaczki? Zobaczyli, że ich 11 lvlowy blocker padł, to się logli, po co mieli się pchać na grupe hlvli.

@topic
Uwielbiam to właśnie w tibii, że mimo iż masz 6 razy mniejszy level to w dobrej grupie z dobrym pvp można pokonać każdego. Dlatego walić MU itp. itd.
Takie filmiki wprost kocham po tym filmie aż zachciało mi się obejrzeć Siejnik the movie.

Hugo 24-10-2006 07:25

Cytuj:

żal.pl

Ty jestes zalosny frajerze ;]. Po co mieliby czekać na pewnego deada jak mogli dac loga? no bo troche cie nie rozumiem... jestes ostro nielogiczny ;].

A NO TAK TO TWOJ HONOR....!!!

film zajebisty grats ubicia jape ;P

Szkut 24-10-2006 09:18

Cytuj:

żal.pl

Hueh i kto to mowi xd

Likoss 24-10-2006 13:59

HAHAHAHA Ladnie to zrobilismy XD To za pa :) Jeszce damy o sobie znac.

Hail TARNOW and LS !

Khalak 24-10-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1045157)
Ty jestes zalosny frajerze ;]. Po co mieliby czekać na pewnego deada jak mogli dac loga? no bo troche cie nie rozumiem... jestes ostro nielogiczny ;].

A NO TAK TO TWOJ HONOR....!!!

film zajebisty grats ubicia jape ;P

Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela ;)
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop********* B)

Mastermind Toothy 24-10-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1044263)
Jak narazie to przegralismy wojne na beryli :p

A gdzie ten wasz plan co było w temacie only berylia ?? :P
@
niezła ekszyn

Rev'ico 24-10-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1045476)
Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela ;)
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop********* B)

OMFG BOZE CHRON MNIE PRZED TAKIMI PIER*(&* NOOBAMI PO 1 SZE TO NIE BYL ATAK Z ZASKOCZENIA JAPE DOBZE WIEDZIAL CO SIE BEDZIE DZIALO I SAM PRZYBIEGL PO 2 NA CO MIELISMY CZEKAC? WYPALILA AKCJA < FRAG WPADL < NIC WIECEJ NIEPOTRZEBOWALISMY < WIEC LOL < PO CO MIELISMY DALEJ WALCZYC ??? I NIE PIE^&&^% ZE DALISMY LOGA BO ZABILI TEGO 11 LVLOOWEGO BLOKERA TLKO GOSTKOWI PZ SPADL ...

troche mnie mnie ponioslo , ale jak mozna inaczeej z takimi?:baby:

Pozdro for all

Barto111 24-10-2006 22:03

lol

a czemu azura nie ubiliscie, on z wami byl czy co? bo nie kumam;p

Kajn 24-10-2006 22:17

Haha 157 lvl tak pada.Niepotrzebnie walil sd bo mial ex~ i nie zdazyl sie uhnac.Ale wkoncu wiadomo kto go walil ekipa z berylia czyli najlepsi :)
Dobrze Rev'ico powiedziales czy ktos tam 60 lvle i ownujecie server xD

-=DanieL=- 24-10-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1045476)
edit
@Leopard

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
CO ZA $#@!$%@#%@#$%@#%@#%@#%@#%@#!!!!!!!! Jak można być takim tępakiem? Zakładasz, że jakby miał druida do uhania to by wygrał itp. to ja moge zakładać, że jakby cała grupa miała po 100 lvl każdy to by przegrał. K**WA!!! 150 ms by tak 5 razy padł z zaskoczenia na 1 combo sd by nawet utamki nie wlaczyl Napewno byś się tak nie zorganizował bo z takim d**ilem to nawet 7 lvl z depot by nie wyszedł.

Rev'ico 25-10-2006 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1046434)
Haha 157 lvl tak pada.Niepotrzebnie walil sd bo mial ex~ i nie zdazyl sie uhnac.Ale wkoncu wiadomo kto go walil ekipa z berylia czyli najlepsi :)
Dobrze Rev'ico powiedziales czy ktos tam 60 lvle i ownujecie server xD

to likoss moj rl ziom to powiedzial :D , aczkolwiek uwazam ze to prawda :P

Nevis 26-10-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1046667)
to likoss moj rl ziom to powiedzial :D , aczkolwiek uwazam ze to prawda :P

Nie podniecajcie sie tak dziewczynki gipo zaplacili i sa free :>

Rev'ico 27-10-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevis (Post 1049160)
Nie podniecajcie sie tak dziewczynki gipo zaplacili i sa free :>

owszem dowidzialem sie ze zaplacili :o co mnie troche skrzywilo ale cóz :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.