![]() |
Cytuj:
|
O kurfa co za shit.
|
Ahh, projekt dobry, gratuluję wykonawcy ;) Pewnie większość użytkowników forum mnie wyśmieje, ale spójrzcie na to z innej strony. Fakt grafika nie za bardzo, ale przecież nie to się liczy! Liczy się sam program, grafikę zawsze można zrobić lepszą. Wystarczy tylko ktoś z talentem. Ten kto to napisał wykazał się talentem programistycznym, a grafikę pewnie dla prowizorki zrobiłl, żeby była.
|
Boleslaw Chrobry by chyba na widok takiego sziciora wy*ebal lazana. Haha...masakrator, oczy bola :/
|
To kurwa zrobicie cos lepszego, a nie sie tu uzalacie !
wielcy hakerzy.... idzcie dalej na trole X( |
No właśnie, lwia częsc roboty nad takim srodowiskiem to programowanie, debugging.... To zajmuje naprawde duzo czasu i wysilku. Fajnie, ze sie komus chcialo pobawic sie i tym zajac. To nie jest przeciez komercyjna produkcja, nie jest wspierana przez CipSoft. Czy ktos w ogole raczyl zajrzec na podany link do Wikipedii zeby uzupelnic swoja wiedze na ten temat?
Oczywiscie lepiej wtracac swoje typowo 'konsumenckie' uwagi i nie stwierdzic niczego konstruktywnego. |
Cytuj:
@topic wyglada to conajmniej....szkoda slow... Cytuj:
|
Kopnijcie sie w głowe...
na*******acie w tibie jak down z downem |
wyjdz i nie wracaj wąski siusiaczku
sry za offtop :/ |
kłamstwo
koles jaja robi pytalem sie gmów i samega adraministratora nic niewiedzą ludzie,nawet na ruskich serwerach niema takiej tibi niewprowadzajcie sie w bołondX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
a podrugie mug sy przerobić grafike i tyle |
Haha ^^. Gdyby tak miała wyglądać Tibia 3D to ja już wolę 1D albo i 0D (rotfl :D).
@Wąski Zrobić lepszą powiadasz? Daj mi ten silnik a grafikę zrobię dużo lepszą ;d. A jakbym chciał na trolle iść to bym się do ciebie musiał przejść :). Btw, ta emotka (X() very sux, zawsze mi się z noobami kojarzy ;). |
@2x up
Możliwe :P @topic Za taką tibie to ja dziękuje :) |
To prawda że się ktoś napracował i wogóle ale jednak grafika to wymioty niemowlaka...
|
Cytuj:
nastepny 'deebesiciak1!1" po pierwsze kupeczka a nie pytales gm'ow bo zaden takiemu miszczuniowi by nie odpisal po drugie administratora czego? forum Tibia.pl? czy Tibii? :D po trzecie ruskie servery...mhm...Cepiera? po czwarte pokaz mi kolesia, ktory nie lamiac praw Tibii przerabia grafike na 3D (i nie jest nim zaden z Cip'ow!) ^_^ |
Gdyby tak wyglądała tibia chyba nie wiedziałbym co to jest... :)
a poza tym nigdy nie miałbym zamiaru w coś takiego zagrać :P |
Cytuj:
|
Tak trudno najpierw przeczytac co to wogole za projekt a dopiero potem sie wypowiadac? 90% wypowiedzi tutaj, jak nie wiecej to kompletne bzdury swiadczace tylko o wrodzonym imbecylizmie ich autorow...
To tylko wersja alfa czy tam beta... Przecież wyraźnie pisze, ze to nie jest finalna wersja klienta... I nie narzekajcie na to, ze jakie to nie jest gowno, itp. tylko zrobcie lepsza wersje... Gratz autorom projektu :) dzialajcie i moze cos z tego bedzie :) |
Gdyby nad ta beta v. pracowali o kilka dni dluzej to zaraz ludzie by przestali narzekac. Nie potraficie docenic tego, ze ktos probuje. Najprawdopodobniej juz niedlugo w ekipie pojawi sie jakis grafik i juz bendzie coraz lepiej (teraz widac wyrazne problemy z perspektywa, aksonometria zastosowana w tym projekcie jest dosyc pokrecona... duzo moznaby wytykac bledow ale najbardziej cieszy mnie to, ze juz za kilka miesiacy, moze za rok jak panowie sie zaangazuja to bendzie duzo lepiej.
|
Wiecie ja takiej tibi nie mam i NIGDY nie gralem wiec sie ODPIERDOLCIE odemnie bo wiem ze w rl tibi takiej nie ma !!!! Czytac uwaznie bo niktorzy takie posty pisza ze glowa boli -.-. Ja niemam z tym NIC wspolnego (tylko) dalem zdjecia... A tak od siebie to nie pamietacie jaka rl tibia byl na poczatku ? Beznadziejna grafika... Ja NIKOGO nie krytykuje a zwlaszcza tworcow... Chca ? Niech robia.. I NIE nabijac postow jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia.
Cytuj:
|
GZ moim zdaniem to dobry początek znacie może grę MUONLINE? czy jakoś tak skąd wiecie może za jakiś rok będzie podobna grafika tylko tak dalej i gzz projektu:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |