![]() |
SSA dzial jedynie na obrazenia z lapki a mr nie zniweluje calych obrzen. Padniesz na hita na 6. Widzialem kidys chyba pod tibie 7.2 jak koles zabil na 19.
|
dojsc do demona na 6 lvlu chyba byloby trudniejsze niz zabicie na tym lvlu demona. ale co tam ja tam w sumie nie wiem ;p
|
Cytuj:
|
niech kogo¶ poprosi jak ma 122 ek na pewno ma kolegów któzy mu pomog± do demona doj¶ć
Sorry za ten might ring ja sie na tym nie znam mam 31 lvl to w SS'sie :) |
Cytuj:
|
mysle ze wieksze wrazenie by robilo ubicie demona gdzies na minimalnym lvlu zeby to bylo do wykonania niz na 6 lvlu dla... przynajmniej na mnie
|
Cytuj:
|
No dobra wiem, powiedziałem że nie w might ringu tylko Stone Skinie, on niweluje całe obrażenia tylko bys musial czesto nowy zakładać:)
Cytuj:
To z dlem chyba też żeczywi¶cie nie masz szans... |
Cytuj:
|
Demona zabil kosc z jednym blokerem na 13lvlu.. nie bylo to solo ale dostal 6k expa tz. zabil go wlasciwie sam (6bp sd waste...)
|
Cytuj:
|
chodzilo mi o to zeby zabic tego demona nie na 6 ale na wyzszym ale zeby to bylo mozliwe do zrobienia
|
Nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze kit wciskasz czlowieku bo gram na chimerze i Aldoros to brazylijczyk a nie polak
Smierdzi mi tu klamstwem |
Cytuj:
|
nawet nie zauwazylem ze ty to jestes ziom z mojej ukochanej chimery :)
|
Owned powiadasz no skoro uwazasz sie za prawdziwego wlasciwciela tego chara to prosze napisz do mnie na tibi nick Skorpionek-Sorker a ja z checia wstawie ss'a z ta rozmowa na forum i publicznie przyznam ze sie mylilem ?
|
Cytuj:
@edit: 23:07 Aldoros [122]: hi 23:07 Aldoros [122]: jestes? 23:08 Aldoros [122]: ... Brak odpowiedzi. WyjdĽ. |
No wiec czekam skoro piszesz na forum to pewnie sie zalogowac mozesz i porozmawiamy
@ down Po pierwsze Aldoros nie jest juz w Imminentia tylko w Nokaut. Pozatym ani w jednej ani w drugiej nie ma tylko i wylacznie samych brazylijczykow bo znajduja sie tam takze moi przyjaciele polacy @ up 23:07 Aldoros [122]: hi Zalosne myslisz ze wpiszesz cos takiego to ktos w to uwierzy ? my chcemy ss'a a nie napisana rozmowe bo i cos takiego ja moglbym zrobic. A i jeszcze cos aldoros ma aktualnie 126lvl nie 122 ;] Pozatym wpis z tibia.com Name: Aldoros Sex: male Profession: Elite Knight Level: 126 World: Chimera Residence: Liberty Bay Guild membership: Elite of the Nokaut Last login: Oct 24 2006, 17:13:58 CEST (zobaczcie kiedy jest last login :) Przepraszam modow za offtop ale nie nawidze oszustow podszywajacych sie pod dobrych graczy |
@scorpion
wyprzedziles mnie >_> Colard, dziwnym trafem jestes w gildii w ktorej sa sami brazylijczycy, a skille podane pod avatarem nie zgadzaja sie z tymi na tibia.com. proponuje zebys w opisie na tibia.com napisal cos, co by pokazalo sie jestes prawdziwym Aldorosem. Tylko sie juz nie wykrecaj, tak jak wtedy gdy prosilem o filmik z "twojego expienia" sorry za maly offtop |
noo Skorpion ma racje tylko... co z tego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |