Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Reklama tibia.pl" - regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99683)

Radek 666 26-10-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kbos (Post 1048134)
A czy ja moge przystąpić do konkursu ?? zarerejstrowałem się dnia: 24-10-2006
proszę o szybką odpowiedź:D

O ile nie masz innego konta, to czemu nie? ^^

rooler12 27-10-2006 11:26

Mlodzi

Mam pytanko. Dopiero zaczolem grac w tibie i chcial bym wziąść udzial w konkursie. Tylko dlaczego musialem miec konto na forun zalozone przed rospoczeciem konkursu?? X( Troszke to dziwne bo napewno nie ja jeden chce wziąść udzial a nie mogeX( ... ODPISZCIE :)

Parys 27-10-2006 15:33

Cytuj:

Mam pytanko. Dopiero zaczolem grac w tibie i chcial bym wziąść udzial w konkursie. Tylko dlaczego musialem miec konto na forun zalozone przed rospoczeciem konkursu?? X( Troszke to dziwne bo napewno nie ja jeden chce wziąść udzial a nie mogeX( ... ODPISZCIE :)
Żeby nie było sytuacji, w której ktoś założył by kilka kont w celu zwiększenia swoich szans na wygraną.

Myst Rydan 27-10-2006 16:37

Ponawiam moje pytanie:

Czy moze byc ta reklama (reklama tibii) w języku angielskim? Jakos tak bardziej mi sie podoba, a jako że jest to reklama gry w której obowiazuje ten język, mysle ze tak byloby najlepiej.

Prosze o szybka odpowiedz, poniewaz chcialbym sie juz zabrac za wykonywanie projektu.

rooler12 27-10-2006 19:08

Mlodzi

No ale ja mam fajny pomysl i nie mam kilku kont. Prosze was o mieila do tibia pl... Moze uda mi sie z nimi jakos dogadac. A z resztą jak ktos by zalozyl kilka kont to i tak by nie wygral bo projekty byly by na tym samym poziomie.. Prosze o meila. Pozdro Thermal Silt...

Zaghi 28-10-2006 09:28

Mam pytanie jeśli ktoś robi filmy, i ja powiedzmy że go wrzuce, a ktoś powie że to plagiat, to wrzucać jakieś na koniec lub początek info o autorze czy poporstu niemoże mnie nikt oskarżyć

Shinjix 28-10-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaghi (Post 1050834)
Mam pytanie jeśli ktoś robi filmy, i ja powiedzmy że go wrzuce, a ktoś powie że to plagiat, to wrzucać jakieś na koniec lub początek info o autorze czy poporstu niemoże mnie nikt oskarżyć

Praca ma być TWOIM dziełem, TWOIM, rozumiesz? Nie czyims. TWOIM.

Zaghi 28-10-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix (Post 1050890)
Praca ma być TWOIM dziełem, TWOIM, rozumiesz? Nie czyims. TWOIM.

A czy ja mówie że wruzce kogoś film? - lol. Czytaj ze zrozumieniem pytam się czy mam wrzucić info o autorze filmu (czyli ja) a nie czy to ma być mój czy jakiś ściągnięty z internetu.

Radek 666 28-10-2006 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaghi (Post 1050834)
Mam pytanie jeśli ktoś robi filmy, i ja powiedzmy że go wrzuce

Rotfl, to ty nie umiesz pisać a nie Shinjix czytać :x.

Ale jeśli ty go zrobiłeś i ktoś oskarżyłby cię o plagiat musi to udowodnić. Więc to obojętnie czy wrzucisz, że ty go zrobiłeś. Bo ja mogę ściągnąć film z neta i dorobić na końcu scenę "Made by Radek666" ;P.

ZielonyPlati 28-10-2006 13:12

eh ... szkoda ;( bo ja zarejestrowalem sie dzis bo do starego konta zapomnialem haslo a jak daje "przypomnij haslo" to dostaje emaila z linkiem i jak daje na ten link to musze sie zalogowac zeby zmienic haslo ;/ a jak mam sie zalogowac skoro nie pamietem hasla ;/ moje stare konto to : plati92. Czy moge umiescic swoja prace na tym koncie ?? zawsze mozna sprawdzic IP ... jak bedzie sie powtazac 1 IP na paru kontach to wiadomo ze ktos ma wicej kont.

Marciniek 28-10-2006 16:32

Cytuj:

zawsze mozna sprawdzic IP ... jak bedzie sie powtazac 1 IP na paru kontach to wiadomo ze ktos ma wicej kont.
W zupełności się z Tobą nie zgadzam.
Są sieci w których występuje IP zewnętrzne i IP wewnętrzne, wewnętrzne służy do identyfikowania komputerów wewnątrz sieci, a zewnętrzne to te, które obejmuje wszystkie komputery w sieci i widzą je ludzie spoza sieci. W mojej sieci takie samo IP ma jedyny tysiąc osób (z haczykiem), też mi mogą powiedzieć, że robiłem kilka prac na różnych kontach?
Kolejny przykład to jakże ukochana przez nas wszystkich Neostrada. Wystarczy się rozłączyć i połączyć ponownie aby otrzymać inne IP, z kolei IP które używałeś może zostać przydzielone innemu użytkownikowi Neostrady, który równierz bierze udział w tym konkursie... co za pech.:o

Imekspert 28-10-2006 21:21

A ja mam takie pytanko. Czy da się sobie samemu wybrać termin od którego chciałoby się, aby PACC został aktywowany? Oczywiście w wypadku ewentualnej wygranej.

Pan i Wladca 28-10-2006 21:48

Jeżeli zrobie np. plakat to moge korzystać z rysunków umieszonych w internecie?

adrianeczeqq 28-10-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imekspert (Post 1052172)
A ja mam takie pytanko. Czy da się sobie samemu wybrać termin od którego chciałoby się, aby PACC został aktywowany? Oczywiście w wypadku ewentualnej wygranej.

Pacca otrzymuje się bodajże w 3 dni po ogłoszeniu zwycięzców, a aktywować go można nawt za 10 miesięcy

Pirus 29-10-2006 19:25

teoretycznie jeśli ktoś ma kilka kont i wyśle zgłoszenie tylko z jednego to nie zbanują ?

Parys 29-10-2006 20:11

Cytuj:

teoretycznie jeśli ktoś ma kilka kont i wyśle zgłoszenie tylko z jednego to nie zbanują ?
To może inaczej: Jedna OSOBA, może wysłać jedno zgłosznie. Czyli możesz mieć kilka kont, ale tylko z jednego zgłoszenie może zostać wysłane.
Cytuj:

Pacca otrzymuje się bodajże w 3 dni po ogłoszeniu zwycięzców, a aktywować go można nawt za 10 miesięcy
Nawet za 10 lat. (-;

ZielonyPlati 30-10-2006 16:56

to cyli jak mialem juz konto ale zgubilem haslo i nie moge go odzyskac i zalowylem nowe konto po 24.10.2006 to moge sie zglosic do konkursu czy nie ??!!

Parys 30-10-2006 19:26

Cytuj:

to cyli jak mialem juz konto ale zgubilem haslo i nie moge go odzyskac i zalowylem nowe konto po 24.10.2006 to moge sie zglosic do konkursu czy nie ??!!
Data założenie konta, z którego zostało wysałne zgołszenie, musi być wcześniejsza, niż 24.10.

ZielonyPlati 31-10-2006 03:23

no to zaje**scie ... :( a mialem fajny projekt na reklame X(

Xerionis_Family 02-11-2006 17:31

Mam pytanie - czy prace będą oceniane przez tibia.pl team czy wszystkich użytkowników? Mam nadzieje że tylko przez tibia.pl bo decyzja będzie wtedy bardziej hmm... prawidłowa. Tak mi się wydaje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.