![]() |
Cytuj:
|
Mlodzi
Mam pytanko. Dopiero zaczolem grac w tibie i chcial bym wziąść udzial w konkursie. Tylko dlaczego musialem miec konto na forun zalozone przed rospoczeciem konkursu?? X( Troszke to dziwne bo napewno nie ja jeden chce wziąść udzial a nie mogeX( ... ODPISZCIE :)
|
Cytuj:
|
Ponawiam moje pytanie:
Czy moze byc ta reklama (reklama tibii) w języku angielskim? Jakos tak bardziej mi sie podoba, a jako że jest to reklama gry w której obowiazuje ten język, mysle ze tak byloby najlepiej. Prosze o szybka odpowiedz, poniewaz chcialbym sie juz zabrac za wykonywanie projektu. |
Mlodzi
No ale ja mam fajny pomysl i nie mam kilku kont. Prosze was o mieila do tibia pl... Moze uda mi sie z nimi jakos dogadac. A z resztą jak ktos by zalozyl kilka kont to i tak by nie wygral bo projekty byly by na tym samym poziomie.. Prosze o meila. Pozdro Thermal Silt...
|
Mam pytanie jeśli ktoś robi filmy, i ja powiedzmy że go wrzuce, a ktoś powie że to plagiat, to wrzucać jakieś na koniec lub początek info o autorze czy poporstu niemoże mnie nikt oskarżyć
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jeśli ty go zrobiłeś i ktoś oskarżyłby cię o plagiat musi to udowodnić. Więc to obojętnie czy wrzucisz, że ty go zrobiłeś. Bo ja mogę ściągnąć film z neta i dorobić na końcu scenę "Made by Radek666" ;P. |
eh ... szkoda ;( bo ja zarejestrowalem sie dzis bo do starego konta zapomnialem haslo a jak daje "przypomnij haslo" to dostaje emaila z linkiem i jak daje na ten link to musze sie zalogowac zeby zmienic haslo ;/ a jak mam sie zalogowac skoro nie pamietem hasla ;/ moje stare konto to : plati92. Czy moge umiescic swoja prace na tym koncie ?? zawsze mozna sprawdzic IP ... jak bedzie sie powtazac 1 IP na paru kontach to wiadomo ze ktos ma wicej kont.
|
Cytuj:
Są sieci w których występuje IP zewnętrzne i IP wewnętrzne, wewnętrzne służy do identyfikowania komputerów wewnątrz sieci, a zewnętrzne to te, które obejmuje wszystkie komputery w sieci i widzą je ludzie spoza sieci. W mojej sieci takie samo IP ma jedyny tysiąc osób (z haczykiem), też mi mogą powiedzieć, że robiłem kilka prac na różnych kontach? Kolejny przykład to jakże ukochana przez nas wszystkich Neostrada. Wystarczy się rozłączyć i połączyć ponownie aby otrzymać inne IP, z kolei IP które używałeś może zostać przydzielone innemu użytkownikowi Neostrady, który równierz bierze udział w tym konkursie... co za pech.:o |
A ja mam takie pytanko. Czy da się sobie samemu wybrać termin od którego chciałoby się, aby PACC został aktywowany? Oczywiście w wypadku ewentualnej wygranej.
|
Jeżeli zrobie np. plakat to moge korzystać z rysunków umieszonych w internecie?
|
Cytuj:
|
teoretycznie jeśli ktoś ma kilka kont i wyśle zgłoszenie tylko z jednego to nie zbanują ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
to cyli jak mialem juz konto ale zgubilem haslo i nie moge go odzyskac i zalowylem nowe konto po 24.10.2006 to moge sie zglosic do konkursu czy nie ??!!
|
Cytuj:
|
no to zaje**scie ... :( a mialem fajny projekt na reklame X(
|
Mam pytanie - czy prace będą oceniane przez tibia.pl team czy wszystkich użytkowników? Mam nadzieje że tylko przez tibia.pl bo decyzja będzie wtedy bardziej hmm... prawidłowa. Tak mi się wydaje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |