Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   D lair 105-106 kyra (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99775)

Zen 26-10-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zbychu burczymucha (Post 1048386)
Knightem na dragach expiłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia, więc nie musisz kozaczyć, a na otsach nie gram...

Poprostu dla mnie takie expienie jest NUDNE!, nie możesz togo pojąć? (a jeśli jest takie monotonne i nudne to po co umieszczeć na forum?)

Podpisuje się pod wypowiedzią Kryptonics 'a

kozal lol to z ciebie ! pewnie na ots biles te dragi durniu:baby:

Segalczuk 27-10-2006 13:12

Ładny hunt , i gz advenca :)
Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13279
Rapid sux :baby:

Alexe the dark paladin 27-10-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V.Kitthix (Post 1048323)
Norf pamiętam Ciebie jeszcze jako mój kumpel z Lucery...Norf von Lucera. Ale nie wiem dlaczego zaczołeś grać na Kyrze od nowa jak miałeś taki dobry lvl na Lucerze X( Jak by co to pozdro odemnie, czyli Starego "Ujebywacz"a z Lucery.

Norf dostał na Lucerze hunta za kradzież loota z demkow^^Ujebywacz sellnol postac kilka miesięcy temu =\

V.Kitthix 27-10-2006 16:20

Odp.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alexe the dark paladin (Post 1049732)
Norf dostał na Lucerze hunta za kradzież loota z demkow^^Ujebywacz sellnol postac kilka miesięcy temu =\

Jak byś nie wiedział to Ujebywaczem byłem, Ja...68 lvl, 97 Dista. Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu, na dodatek ten gosciu co kupił moją postać to zrobił z niej w chwile 48 Paladyna. A o Norfie to pierwsze słysze, bo się nawet nie pożegnał -.-

Poznanski Rycerz 27-10-2006 16:31

omg

Double post sorry ;(

Poznanski Rycerz 27-10-2006 16:33

mmm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V.Kitthix (Post 1049799)
Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu,

Prosze abys uzywal slownika
dziekuje
Co do filmu wolalbys klepac scaraby albo zolwie albo cyce? watpie

Dave Batista 27-10-2006 17:01

Zen zmien ten podpis...:] slyszalem od adasia ze znow kasa poszla na allegro...:]
Capparo na nebuli ... :] podnieta ze dobry exp na tomb z necro na bagnach...:P huehue dobrzy jestescie :P adas mogl ojebac hanasa ale debil z niego ;/ i demon helma koxyla im dal...:] idiots :D all :P i ten wasz maniek co nie ma zycia rl tylko w tibie gra ( chodzi oczywiscie o Gluchyy z Kyry;]) no to na tyle aha i jeszcze jedno doszedl lancuszek za Capparo ?:D:D:D:D:D:D heuehuehuee ( adas kradnie mamie rzeczy byle miec na tibie xD) cya ;)
@edit Hahahahaha padli =) o 6:30 adas maniak sie logowal i go dojebali niby na afku i zwala na manka :D ah tych 3 ownerow pwned ;)

Caleth 27-10-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1047873)
wlasnie dragi to najciekawsza rzecz w zyciu najta ...

what a bullshit :o

Alexe the dark paladin 27-10-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez V.Kitthix (Post 1049778)
Jak byś nie wiedział to Ujebywaczem byłem, Ja...68 lvl, 97 Dista. Sprzedałem tą postać dawno temu a więdz nie mów mi, żę kilka miesięcy temu, na dodatek ten gosciu co kupił moją postać to zrobił z niej w chwile 48 Paladyna. A o Norfie to pierwsze słysze, bo się nawet nie pożegnał -.-

Max 6-7 miesiecy temu ujebywacz zmienil ownera ;) Skoro byles ujebywaczem to powinnienes mnie pamietac albo Xeno Eteka.Wyczuwam w twoim poscie nutke agresji >.< chill out -.-

Vrael 27-10-2006 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope (Post 1048062)
hahaha analfabeci ROxOR!!!!!! "poszlem poszlem poszlem poszlem a gdzie poszeles hahahahahahahah" zal.

Zalem mozna nazwac twoja wypowiedz, nie masz nic do roboty, to sie nasmiewasz z innych. Jak widzisz kogos na wozku inwalidzkim to tez smiejesz mu sie w twarz? Pewnie turlasz sie ze smiechu...

Gz Norf, tylko tak dalej :D

Crucio 28-10-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
UEAEHAEHAEUAH ty chyba 'poczebujesz' ze slownikiem ;) 'Wienc' wyjdz i wroc jak nauczysz sie pisac ;)

Co bysmy poczeli be szydercow i przesmiewcow ? ; (

Iomer Thunderblade 28-10-2006 11:24

Jak to co, nudzilibyscie sie ;)

V.Kitthix 28-10-2006 13:11

Odp.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alexe the dark paladin (Post 1049968)
Max 6-7 miesiecy temu ujebywacz zmienil ownera ;) Skoro byles ujebywaczem to powinnienes mnie pamietac albo Xeno Eteka.Wyczuwam w twoim poscie nutke agresji >.< chill out -.-

Tak Xeno Eteka pamiętam. Na dowód tego to Ci powiem, że sprzedałem Postać za 300zł. Teraz mi już wieżysz?

P.S: Jeśli to Ci nie wystarczy to może mam Ci powiedzieć moje EQ jakie miałem Ujebywaczem?

Norf 28-10-2006 13:16

Ujeb lognij na guardie i podaj mi swoje gg :D:D

V.Kitthix 28-10-2006 13:32

Odp.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norf (Post 1051228)
Ujeb lognij na guardie i podaj mi swoje gg :D:D

Hmm...Cie?:p

P.S: To co mam wymienić to moje EQ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24.