![]() |
Equilibrium,Blade 1/2,Underworld,Władca Pierścieni
|
No ja to lubiem:
Wejście Smoka Lion King Terminator 1&2 Bułgarski Pościkk [trzeba być idiotą żeby nakręcić taki film... i jeszcze umieć znaleźć kretynów którzy tam zagrają] Pijany Smok Ice Age I parę innych ale nie pamiętam jakich:P |
1. Pianista (zarobiłem tam 100+zł za to, że udawałem żyda jak sporo innym osub z mojej szkoły).
2. Biker boy's, Shrek, Kampania braci (serial), Joe Dirt i wiele innych Jest troche dużo filmów które lubie więc może napisze coś głupiego. "RRRrrr"- troche głupi film, ze dwie sceny były fajne. |
Moje ulubione to...
-Oszukać Przeznaczenie (1 i 2) -The Blair Witch Project (1 i 2) ;D -Shrek ( tez 1 i 2) -Spiderman -Garfield -13 Duchów |
Wg mnie najlepsze filmy to:
-Kiler -Kiler-ów dwóch |
~Fight Club - ojezu, świetny film. Jeżeli ktoś twierdzi, że Brad Pitt to dicapriowy laluś, to niech obejrzy Fight Club i zada sobie pytanie, czy nadal tak sądzi (a jak jeszcze będą pojawiać się jakieś wątpliwości, to polecam obejrzenie "Seven" [który również polecam] i zamknięcie ryjadła :p)
~Seven - j.w. ~Pirates of Carribbean - od tego filmu zaczęła sie moja fascynacja Johnym Deppem. Jest jeszcze sporo filmow, ktore moge polecic, ale mialem napisac tylko ulubione pozycje... wiec sa. |
Moje ulubione filmy to:
Spiderman Brus Wszechmogacy 13 Duchów Statek Widmo National Seciurity Dragon ball (wszystkie czesci) Terminator Straszny Film(1,2,3) |
-Szeregowiec Ryan(Finding private Ryan)
-Kompania Braci (wszystkie częsci)(org. Band of Brothers) -Byliśmy żołnierzami(org.We were soldiers) -Matrix -Władca pierścieni(wszystkie części) -Shrek -Terminator(Wszystkie części) -Duch(org.Poltergeist) -Epoka Lodowcowa :D -Oszukać Przeznaczenie(oglądałem tylko 2 część :( ) -Star Wars(wszyskie części) -Obcy(wszystkie części)(org.Alien) -Iniemamocni :D |
1) Shrek 2 - lol
2) Requiem dla snu -można sie schizy nawabić 0.o 3) Lord of The Ring's -trylogia cała 4) The Ring - Japan ver. RULEZ 5) House On Hunted Hill - dobry horror |
moje ulubione to:
-LOTR :) , -Alien vs. Predator 8o (i reszta części), -Shrek1 i 2 :D , |
Cytuj:
Cytuj:
Niesamowity film. |
Requiem dla snu
Matrix Czas Apokalipsy Pulp Fiction Kill Bill Szeregowiec Ryan Shrek, ewentualnie Shrek 2 Co do Obcego, to nie wiem, jak niektórzy moga pisać "wszystkie części". Rozumiem - pierwsza, ta była dobra. Druga - znośna. Trzecia natomiast była beznadziejna, a na czwartą brakuje mi słów. AvP jeszcze nie oglądałem, ale spodziewam się, że tendencja zostanie zachowana i będzie ona gorsza niż Obcy 4. Fight Club był chwilami głupawy, ale nawet mi się podobał. |
Texas Chainsaw Massacre
Shaun of the Dead (wysyp zywych trupow genialny pastisz filmow zombie) Blair Witch 1 5th Element Matrix 1 Kill Bill (ROXX) Gladiator Pojutrze (hmm najlepsza w tym pelnym patosu filmie jest Emmy Rossum) Wywiad srodowiskowy- czy za czasow PRL'u bylo lepiej niz obecnie- z kamera z kumplami na WOS :D :D :D :D |
PREDATOR (ale 1 nie 2)
dwojka jest do bani ale pierwsza czesc heheh RULEZZZZ!!!!! PS.To jest chyba jedyny film w którym pan Arnold Schwarzeneger (czy jakos tak nie umiem pisac jego nazwiska) dostaje po tyłku i lata po drzewach jak robi z niego masakre predator 8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :p :p ;) :cup: |
hmm...
Star Wars LOTR HP Ostatni Samuraj Byliśmy Żołnierzami Cienka Czerwona Linia Kompania Braci Szyfry Wojny Szeregowiec Ryan Tożsamość Bourne'a Krucjata Bourne'a Kill Bill 1,2 Jak ugryźć 10 milionów Symetria Requiem dla snu Alamo Dazed and confused (uczniowska balanga) Dziewczyna z Sąsiedztwa Jay i Cichy Bob kontratakują Dziewczyna z Jersey Szczury z supermarketu Sprzedawcy Wszystkie filmy z Jet'em Li and Jackie Chun, szczególnie te stare w realiach jak w Hero... Lot Skazańców Skazany na piekło Czas Apokalipsy powrót Matrix 1 SWAT Za linią wroga Telefon Na linii strzału Snajper 1,2 Wróg u bram Czerwona Róża (właściwie filmy na podstawie książek Kinga) Blair Witch Project 1,2 ehh po prostu nie mam ulubionego a zostało mi jeszcze jakieś 100 filmów do wymienienia...najbardziej lubie wojenn thrillery i horrory a i sztuki walki |
ehh
SHREKI 1-2
Epoka Lodowcowa Niezłe też są Rybki z Ferajny a z innych lubie Szeregowiec Rayan 8 mile Cathedral (wypas) south Park (kinowy jak i seriale) Johnny English Chłopaki nie płaczą |
Moje typy:
1. Pociąg śmierci do Denver. 2. Shrek 1 & 2. 3. Epoka Lodowcowa. 4. Złoty członek. 5. Gwiezdne Jaja. 6. Asterix & Obelix Misja Kleopatra. |
Moje the best filmy:
-Chłopaki nie Płaczą -Poranek Kojota -Pojutrze -Oszukać Przeznaczenie 1 i 2 -Epoka Lodowcowa -Blade wieczny łowca -Bruce Wszechmogący -Jaś Fasola Nadciąga Totalny Kataklizm,Johny English -Godzilla to narazie tyle ale mam tego troche na kompie i na dc nowości będą i może coś jeszcze będzie gites:) |
Moje ulubione filmy :
- Shrek 1 i 2 - Wladca Pierscieni trylogia (2 czesc rox) - Pojutrze - Dr. dollitle 2 (lolowe xD) - Znaki |
Ostatni Samuraj
Ostatni Mohikanin Grobowiec świetlika Ksieżniczka Mononoke Król lew (1) Matrix (1,2,3) i Czterej pancerni , wychowałam sie przy tym filmie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |