Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poszukiwany, poszukiwana... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99896)

Etoric 27-10-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiek_2214 (Post 1049623)
Wielokroć silniejszy od orsha!! Ja picole8o ALE JAKIE WYSPY BEDZIE ATAKOWAĆ?

oj misiu najpierw to sie naucz w tibie grac a pozniej zacznij korzystac z forum.

Cvonio 27-10-2006 15:27

heh morgoroth jak kiedys czytalem bloczyl go chyba 110 ek na jakims tam swiecie i mowili ze zbloczyl dego morgorotha ciekawe kiedy sie na guardi pokaze pewnie bezie blokal ancienciq on ostatnio w nocy orsha blokal xD
a orsha to dosc szybko zabili bo akurat bylem u koegi ktory go lural i filmik nakrecal a ja go uhalem xD

Cvonio 27-10-2006 15:32

*up

prawda zgodze sie ostatno takiech laggfa zrobili ze 3/4 servera na guardi wywalilo 8o
Użytkowników czytających ten temat: 66 (zarejestrowanych: 18, gości: 48)

snakebite 27-10-2006 15:39

ktoś tam na pierwszej stronie tego 'gorącego' tematu napisał ze ferumbras jest łatwy...gratuluje bujnej wyobraźni, może jak zrobisz za kilkanaście lat +100lvlka(bo sądząc po twoich wypowiedziach wcześniej nie) pójdziesz na tego bossa i przekonasz sie ze nie jest taki łatwy;] Tibia to totalna komercha, ale cóż trzeba sie z tym pogodzic bo nic nie da przeciwstawianie sie...poprostu najlepiej rzucic ta gre:)

zelow 27-10-2006 15:42

no macie racje

alanty 27-10-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snakebite (Post 1049699)
...poprostu najlepiej rzucic ta gre:)

Tylko to nie jest takie proste ;]

Xeradus 27-10-2006 16:04

@Up
Znajdź sobie inne zajęcie, zacznij grać w inną grę, zajmij się swoim życiem prywatnym, dziewczynami, zamiast grać często wychodź na dwór. Po tygodniu Tibia będzie dla ciebie obojętna. Ja zaczołem grać w Neuroshime (polecam, gra nie na komputer, bez prądu) wciągneła mnie do tego stopnia, że nie miałem czasu grać w Tibie bo zrobiłem lekcje i odrazu do kumpla grać, jak wruciłem to już za pózno było na Tibie. W ten sposób chcąc-niechcąc Tibia mnie znudziła, chociarz zostało jeszcze 40~ dni premmy. Kompletnie nie chce mi się grać.

Zenuś 27-10-2006 16:14

heh najbardziej z tego wszystkiego to mi sie obrazek podoba :)
morg be!
ferumb be!
ogólnie fe!

-=DanieL=- 27-10-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1049655)
oj misiu najpierw to sie naucz w tibie grac a pozniej zacznij korzystac z forum.

ej "misiu" to był mój tekst ;<

Mastermind Toothy 27-10-2006 16:39

Ferumbras jest słabszy raczej niż kiedyś.
Morgaroth ma słabsze hity od Orsha~ ale więcej demonów i hp, ciężej dojść shit kręcący się tam.
Komercha ^^
Niżej
Z tego co widziałem tylko o drodze i demonach było napisane, teraz pasuje ?
Gz offtopa.

Sumi. 27-10-2006 16:53

...

up
Oświeciłeś wszystkich...

Michoss 27-10-2006 16:58

O tak...
Mogli by napisać "Kópcie paca bo waz zajebemy!" przynajmnie byłoby śmiesznie.
Żenada....

Nitromino 27-10-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zelow (Post 1049538)
wisz co nie wierze że jest taki stwur,ale jeśli jest to trzeba załorzyć specjalnom grupe złorzona z 15 elite kinghtów 20 master socerów 15 elder druidów i 29 rojal paldynów,ona po stworzeniu powinna uchronic niczego niespodziewajoncych sie niczego graczy oraz cały znany świat tibi.

Mozecie mnie za to zbanowac, zgnoic oraz shakowac mnie ale musze to powiedziec.... JESTES DEBILEM :D :D :D :D :D :D :D :D, w zyciu bardziej idiotycznej wypowiedzi nieslyszalem oraz nie widzialem, czlowieku... pierdolnij sie w czerep dopuki jeszcze mozesz, bo jeszcze sobie wkrecisz ze masz martwice rąk i niebedziesz nimi ruszal ;(

a co do tematu, to jedynia podoba mi sie ten Morgaroth narysowany przez cipków ;p

Pramus 27-10-2006 17:13

Ladnie przelozyles tytul Daabek :]

@Topic
Muahahhahaha

sopel z płocka 27-10-2006 17:19

bla .... :P

kazdy muwi ze on jest taki łatwy ten potwur ale z 40 ludzi na niego hodzi o upade morzna sie tylko domyślac

Airam Naver 27-10-2006 17:19

Mieszane uczucia... może to nie tak do końca komercha? Może oni chc, żeby ludzie wreszcie wylootowali jakiś item, który oni bardzo chcą nam pokazać? Ale jednak patrząc na to co oni robiąz Tibią, to chyba tylko i wyłącznie nędzna komercha.

Zaphi 27-10-2006 17:21

jak dla mnie:
- fajny rysunek
- w tibi nie ma bohaterow sa tylko ludzie ktorzy traca przez nia za duzo czasu zabijajac tego samego potworka

nowe bossy sa za latwe do zabicia
jak juz ktos pisal klikasz sd z hoota i uha
powinni stworzyc jakies specjalne komnaty wymagajace myslenia, a pozniej dzialania, powinno byc to trudne i nie dajace free items jak orsh z thunder hammerem tak ogolnie powinni cos zmienic w grze zeby nie chodzilo tylko o uhanie sie wtedy mozna by o kims mowic, jak nieslusznie napisali w temacie, ze ten ktos jest bohaterem ;]

co do update to jesli w nastepnym dadza znowu nowe domki to jak juz pewnie zauwazyliscie ceny i popyt na te w venore i edron spadnie calkowicie,..

Dwik 27-10-2006 17:36

Świetny artwork, nic więcej...

Kumulus 27-10-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zelow (Post 1049538)
wisz co nie wierze że jest taki stwur,ale jeśli jest to trzeba załorzyć specjalnom grupe złorzona z 15 elite kinghtów 20 master socerów 15 elder druidów i 29 rojal paldynów,ona po stworzeniu powinna uchronic niczego niespodziewajoncych sie niczego graczy oraz cały znany świat tibi.

a ty jesteś noobem i na dodatek idiotą :evul:

Komin 27-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1050007)
a ty jesteś noobem i na dodatek idiotą
:evul:

Potwierdzam :]

@Topic
I po co robią tyle lepszych potworow? I tak pojawi sie raz na trzy lata...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10.