![]() |
HAIL BlackD ahuahauhauahua
|
@kilka wzwyz
Popatrz na www.tibia.com na forum tam jest kilkanascie tematow o Magebomb Furthermore, about 800 accounts that were used in magebomb attacks have been deleted. We would like to remind all of our players that the use of unofficial software is a serious rule violation that can lead to severe punishments. We will continue to do our best to make sure that Tibia offers a fair and equal game experience for everybody. Co wiecej, okolo 800 kont uzywanych do 'magebomb' zostaly skasowane. Mamy zamiar przypomniec naszym graczom, ze uzywanie nieoficjalnego oprogramowania lamie zasady co prowadzi do kar. Bedziemy kontynuowac co najlepsze by miec pewnosc, ze Tibia oferuje czyste doswiadczanie gry dla kazdego. |
Witam,
Może mi ktoś wyjaśnic co to jest to Magebomb. Bede wdzieczny :D Pozdro |
Cytuj:
oto odpowiedz ;D ps. robi wrazenie 8o |
czyli juz koniec ue trapow na wojnach? ;[
|
Mega bomb :( nima rozpłynoł się ...
łe czyli to co jest wykorzystywane na wojnach to kasuja ... np. uh trap teraz to ... ciekawe co teraz usuna?? |
Cytuj:
Ja wiem ze Magebomb :P, Ale ja mowie po swojemu poniewaz w h** osob sie loguje i wali :P Więc "Mega" i "Bomby" bo odmienilem :P Ale niech Ci bedzie "Koniec Magebomb"-y :P:P:P:P |
knightsolo I Korobskura Na Berylii Wykasowani!!!!!!!!!
Polacy Wracac! |
UH trap'a nie ma juz od Ho-Ho i jeszcze troche :)
|
Hah 800 kont usunietych no robcie dalej tak panowie to se dlugo nie pogracie :p
|
Cytuj:
|
raczej taka wyszla :p no dobra niech ci bedzie 799 ;)
|
Own3d xDD!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znacie jakies przyklady wyzszych juz "zdelejtowanych" lvl'i.?
Bo ja tylko Nazgrela Bloodhoofa, Knightsolo i Proxy. |
AAA!Nazgrela Bloodhoofa usuniety?!! lol te cale no-pain powinno byc chociaz juz nie ma tej gildi ale te nowe jakies tam banany tak ten serwer to najgorszy jaki moze byc dlugo tam se nie pograsz ;)
aaa... nobztrakt dalej stoi, auroth tez lootarkungen tez :o najgorsze noby tam graja xD |
Cytuj:
|
ja tam gralem i 2 nooby z 100 lvlami mnie ubilo a mialem tam 28 lvl knight skile 65/65 padlem wkurzylem sie i nie gram.. gram za to na arcani 25 lvl xD;)
|
ogladaliscie filmiki pokazujace mege bomb
? polecam ten http://www.youtube.com/watch?v=Y1LbD...elated&search= 50 levele padaja jak szmaty :D http://www.youtube.com/watch?v=IsySt...elated&search= tu pokazane jak dziala |
Cytuj:
|
Ups... ^^ ci co wydali kase na magebomb musza sobie teraz pluc w brode :)
|
|
Ciekawe czy Cipsoft wszystkich wykrył co robią megabomb :p albo znalazl tylko tych co maja duze lvl ;) ale liczba 800 mowi nam ze to wszystkie teamy co to robily xD
|
pierwszy raz spotkalem sie z tym magebomb filmiki niezle :D pomysł tez ale moze mi kots wytlumaczyc jak to robi sie (teraz mozna bo i tak nieda rady)przez mc czy jak ??
|
No prawde mówiąc to nigdy się z czyms takim nie spotkałem ( i całe szczęście) ale raczej dobrze ze takie coś zrobili :)
|
Na forum pewnego serwisu mozna poczytac wiecej o tym. To jest jakis bot ktory uruchamia te wszystkie postacie (najpier trzeba sie nimi w tym miejsu wylogowac) ale to strasznie skompikowane.
to nie bug tylko bot |
ale mnie chodzilo o to jak to dziala ziooooom
nie powiesz ze to latwe |
Cytuj:
A co do wykasowanie kont... moge powiedzieć: LOL! |
Moim skromniutkim zdaniem wielki plus dla Cipsoftu, że walczą z całym nieuczciwym tałataństwem dzięki czemu takie niemające zbyt wiele czasu na Tibie osoby jak ja mają niezgorsze szanse. Co chwilę wychodzi jakaś "afera" którą wykrywają i karzą winnych. Oby tak dalej...
|
Widzialem to wczesniej juz.
mi sie podoba. ale nie chcial bym brac w tym udzialu. ciekawe kto i jak to wymyslił:evul: |
Magebomb - funkcja w BlackD Proxy, platnym bocie - albo z rl kase badz za gp na Berylii.
Ciekawi mnie tylko, w jaki sposob CipSoft zdobyl dowody, ze skasowane osoby rzeczywiscie uzywaly nielegalnych programow. |
Widziałem filmik z tym "megabombem" ale nie rozumiem dlaczego Harmonia była wyłączona (nie wiem jak inne Non PvP) wkońcu to Non PvP :/ Długo to nie trwało , ale współczuje ludzią, którzy robili jakieś questy :/
|
Ciekawe czy działa to tylko na ludzi, czy na potworki też, ciekawie by bylo:p
|
Jak juz w innym temacie pisalem :
Dowody sa w logach. Pisalem kiedys ze cipsoft nie sprawdza i nie przekopuje calych logow Oni czasami tylko robia akcje - z reguly tak raz na rok Wtedy 400-800 kont z reguly ulega kasacji Przypomnijcie se co bylo wczesniej - akcje z ronymi botami sharingiem itp i kasacje badz bany :D |
Elegancko zrobili z tymi dziesięcioma sekundami.:P
|
Cytuj:
Ale tak czy siak, do dupy. Magebomb to fajna zabawka była, eh. |
No i dalej wierze w cipsoft. Ale 10 sekund to i tak malo ;d
Powinno byc ze na danym ekranie nie moze sie zalogowac wiecej niz 5 osob i to 10 sekund, nie dotyczy depo i swiatyn |
Cytuj:
|
Nie wiem jak wam ale mi refugia jeszcze nie działa sprawdzałem inną postać na candii i mi działało , a refugia nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |