Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Aberratio Vs Vision Next battle...09.11.06 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101554)

Wuzwar 11-11-2006 22:28

SowA LOL
wg ciebie pvp to tylko strzelanie z sd i uhanie się?? ten film może pokazać, że tak właśnie nie jest...a ja myślałem, że ty masz większe pojęcie o tibii

Ke'to 11-11-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1074784)
SowA LOL
wg ciebie pvp to tylko strzelanie z sd i uhanie się?? ten film może pokazać, że tak właśnie nie jest...a ja myślałem, że ty masz większe pojęcie o tibii

Wyjoles mi to z ust...
co do pana kilka razy up napisal cos w stylu " powinni to puszczac w kinach"
to moje bramki w fifie/pes tez powinni puszczac w kinach? bo napewno byly/sa piekniejsze od tej walki ;-)

Sowa 12-11-2006 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1074784)
SowA LOL

Może nie tak to odebrałeś.

Pvp to jeszcze uciekanie zgranie itp.

Chodziło mi o to że nie trzeba juz celować na ludzi aby w niego trafić. Nie potrzeba także dobrej spokojnej Ręki do uchania się.

Co do filmu
To nice.

d3m0drAss 12-11-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa (Post 1075014)
Może nie tak to odebrałeś.

Pvp to jeszcze uciekanie zgranie itp.

Chodziło mi o to że nie trzeba juz celować na ludzi aby w niego trafić. Nie potrzeba także dobrej spokojnej Ręki do uchania się.

Co do filmu
To nice.

"Nie trzeba juz celowac na ludzi aby w niego trafic".
Hmmm ciekawe spostrzezenie tylko ze jeszcze zanim bylo trafianie runami na hotkeys i tak wszyscy lecieli na botach wiec szybka i spokojna reka nigdy duzo nie dawala w tej gierce...
A co do filmu to obejrzalem tez juz tą wersje nagrana przez zulla i moja opinia o tym ze nie umiecie grac sie poglebila... Zull ty tez bedziesz placic?

Herdrag 12-11-2006 12:52

Zul miał okazje do ucieczki..a.... ;(

StefanAfiszant 12-11-2006 14:22

@UP

Tak? to cfaniaczku powiedz gdzie by uciekl? B)
Na tiquande? Gdzie by go znowu trapleni, mial pz wiec nie mogl uciec

A 2 polowa gildi wpadla bez blessow wiec watpie zeby mu pomogli a jesli nawet to by stracili kolejne lvle :)

Neho 12-11-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1071375)
Hhaahha na 100% sobie jokują z nas ze dzielni jestesmy, nam wpajają na histori co to Polacy nie odjebali kiedys xDDD A bylismy jechani ciagle ;/
Anglia moze sie chwalic normandią itd ..

Lol jaki patriotyzm xDDD
nieeeeee tak sobie zartujemy ;d

Eh człowieku widać, że się historii nie uczysz...nas zaczęli jechać dopiero od traktatu trzech czarnych orłów, Rosjanie mieli powody by się mścić na Polsce ( 2 lata okupacji Kremla), My nie mamy się czym chwalić? :
- Okupacja Kremla, (gdyby wtedy Polacy nie popełnili jednego błędu Rosji by nei było)Zwycięstwo nad Krzyżakami (początek rozwoju imperialnego Polski), czasy w których Polska miała 1mln km kwadratowych, odsiecz wiedeńska i jeszcze wiele innych. Anglia nie ma się czym szczycić w Normandii, główny sukces Amerykanów to raz, a dwa to że Niemcy walczyli na dwa fronty. Zawsze, gdy dochodziło do starć równych sił Aliantów i Niemców, to ci drudzy wygrywali bez większych problemów.
Wracając do walk, to prawda że Polacy w tibii są często niezgrani i nie bardzo wiedzą co mają robić. Błędy te wykorzystują szwedzi, ale ile już było wojen szwedzko-szwedzkich. Sam byłem uczestnikiem jednej z nich.

Qrakk 12-11-2006 20:13

Gogogogo Vision =')

yz0 12-11-2006 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrakk (Post 1076332)
Gogogogo Vision =')

Podobno koniec wojny jest... jak się mylę to sorki, ale z pewnych źródeł wiem, że taifun przerwał to wszystko.

StefanAfiszant 12-11-2006 21:19

@Neho

Wez Ty idz z twoja historia. Co to jest forum o histori polski? n/c

@Up wojna jest !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35.