![]() |
Ja zebralem 248 od gs. :P
|
Na Sorcku na celesta byłem na dragach Blokował je Ds i jeden drag z daleka z exevo flam hur zadał mi 340 :/ ded na miejscu :/ ucieszyłem się na maxa nawet nie wiedziałem że to możliwe :/
|
hehe
ja oberwalem palkiem 275 od draga na zamku kolo ab przelazlem przez poisony uleczylem sie exura gran (17 palek) wchodze na draga z max hp i tu stracilem w 1 chwili 275hp nie wiem czym walnol a raz na knighcie na bardzo starym knighcie oberwalem 100+119+106 hehe i zylem ;p potem jak uciekalem zerk mnie dobil -.-
|
w 2 sekundy od Demona 426 z tego na wprost i 182 z gfb to łacznie 608 hp ale nie padłem exura sio oklegi pomogła :D
|
Od Draga 213 Hp, ale to raczej combolag :]
|
Czerwona gadzina
Od Dla jednym combem ok 800 i 100+hp
od Ds za 317 z lapy i life drain od Vampa w 213 life d +lapa |
385 od Demona,1 hit ale i tak prawie padlem ;p
Od DLa za ~~450 hp,od hydry za 550 hp. |
Ferumbras na shoota wzial blokera 224
Morgaroth ponad 3 k Demon 765 Orhabaal 2111 |
Cytuj:
@topic Najwiekszym hitem bylo combo od draga razem~250.Moze ono nie miazdy, lecz to zawsze cos ;) POZDRO! |
Ja (kiedyś) se poszłem knightem 12-13lvl na hunt na fire devil pod thais gdzie byl po 1 no i mialem max hp i walnoł combo ze zostalo mi parenaście hp.
Wiem że to żadne mega hiper extra super wypas combo. :/ |
Coś koło 400+ Hp od Dla (samo GFB, stałem po skosie).
Od mino maga coś koło 150hp (energia + ogień). Może nie combo ale hit od DSa w knighta w c secie z Garlic neckale (zmiejsza life drain) za 160. |
Drag 350 ded
|
Ja dostałem od Guarda za 120+
|
ja dostałem combo 700+ od Dla ....
|
Moja "wpadka" do dziury na PoH przed Temple...
Dostalem Combo od 5 Giant Spiderów i 2 Dragonów ...
89-160-75-93-43-204-70= -734 hp = DeD |
1380+ od demon hamsko sie ustawil i pociagnol z energi , lapy i GFB naszczescie byla Utama :p
z lapy tak niefortunnie walnol a 700 + z energi 500 + gfb 180 |
mi na 7 lvl (na rooku jeszcze) oberwalem w dwóch atakach 50. miałem chain armor , leather legs , leather boots , brass shield , legion helmet . skille : 15 (ataku clubem ) / 15 .
P.S To było od orca spearmana |
Cytuj:
|
1380 od Demona energi + lapa + GFb Naszczescie byl manashield
700 lapa + 500 energia (niezly niefart) + 180 gfb tylko nie wiem czemu walil tak rowno :( |
Cytuj:
Jak nie dostaliscie super mega hiper combo to nie zmyslajcie, ja pie*dole.. Nie ma zadnego 279 druta miedzianego lol i summon orshabaala nie moze zrobic fe... |
348 od draga :/
Na szczęście auto-uh jest ^^ |
Oba posty napisane przez niejakiego Tengo
Cytuj:
Cytuj:
|
Bezczelne spammowanko warlocka. W 4 tury poszło 1.6k many.
|
Ja niestety dostalem combo od rata na rooku z sd za 600, lapy 1110 i HMMa 150 :( Łącznie za 1860hp :/ <joke>.
A teraz tak na serio: Nigdy mi sie jeszcze mocne combo nie zdazylo i mam nadzieje ze to mnie nie spotka! :D |
Wielkie Sorry
Wielkie srry sorry za 2 post :baby:
|
Wczoraj na 2 tury 1010hp od 2dli. Rotfl?
ofc. padlem |
Cytuj:
jak chcesz wiedziec mam qmpla ktory ma taki lvl. Jest druidem. A orsh NIE TYLKO ZSUMMONOWAŁ 4 demony ALE Z NIM PZYSZŁY 2 NIEZSUMMONOWANEW demony, które zsummonowaly fe TAK TRUDNE DO POJĘCIA??????????? |
@up
Podziwam cie ze umiecie grac z kumplem na otsie :) |
Cytuj:
|
Memori twoj qmpel ma 279 drut?? a twoja mama ile ma ??
Dziecko lecz sie :baby: :baby: |
od draga 150;/
|
na annihilatorze taki combo:
234+566+123+134=1058hp poszlo sie jebac :D:D cos okolo tego w kazdym razie a w chwile pozniej moj kolega padl w ~2 sekundy :D wszystkie demony walily w niego z energi ognia no i padl:( nic mu nie wylecialo i to dobrze a nie mial AoL'a pozdro |
a ja swoim palkiem na selenie zszedłem do podziemi na Poh
btw. palek mial 14 lvl ;P 21:09 You lose 54 hitpoints due to an attack by a minotaur archer. 21:09 You lose 8 hitpoints due to an attack by a cyclops. 21:09 You lose 22 hitpoints due to an attack by a cyclops. 21:09 You lose 53 hitpoints due to an attack by a minotaur guard. 21:09 You lose 41 hitpoints due to an attack by a cyclops. 21:09 You lose 31 hitpoints due to an attack by a minotaur guard. 21:09 You lose 3 hitpoints due to an attack by a cyclops. ale zyje :D |
Wrl okolo 1100 hp 35 hp mi zostalo xD
P.S a przepraszam to byly 2 wrl xD |
171 od Orca Warlorda 26 lvl druidem a mane wczesniej mi zzarl skurczykot jeden X(
Pewnie nikogo nie przebije XD 221 od zerka na 16 lvl <sorkiem> Na 16 lvl Sork nie ma 225 hp |
Ja na 34 levelu knightem z bright swordem i na full defence dostałem od berserkera za 126 albo od mino guarda na full attack za 70, a druidem lvl 24 na full def. z crown shieldem od dwarfa guarda za 103.
Mój kolega palek jest lepszy: dostał combo 150+150 od dragona na ~20lvl i dedł, albo powiedział że berserker jest słaby a za chwilę dostał hita za 140 ;) |
Hehe ja dostałem 2 dni temu pałę od mojej nauczycielki czy to też można zaliczyć to potworów? -,.,-
|
Cytuj:
A mój best hit we mnie? Nie wiem, ponad 200 od gsa w 1 hicie (w Ghost Land, pokój z kratą X( ) A także combo za jakieś 150-200 od Zerka, Ridera i Spearmana na ful def X( (głupi byłem, wlazłem w ten mały obóz orców nad Thais za mostkiem) Oczywiście oberwałbym więcej, ale skończyło mi się hp :D |
od draga 3 razy na jednego hita ściągnął 31 ms :p
|
~~500 - Hydra
~~450+ - Drag |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |