![]() |
@up
Racja! Gdyby polaczylo sie pare lepszych gildi to Rexis by mialo gowno do gadania a tak kazdy sobie czeka, az wylapie hunta od Rexis za darmo ;] Na Askarze jest type lizodupow Zunriego, ze pewnie juz mu wyblakla od tego lizania. Jak juz nikt nie bedzie stawial sie Rexisom wteczas wezma sie za lizodupow (bo tak naprawde to z tych podlizywaczy rexis sie smieje) i za ludzi ktorzy nie posiadaja jeszcze hunta (60 - 100+ lvl) hmm swoja droga dziwne ze Hassanno jeszcze nie wylapal hunta za szybkie expienia 0.o |
Cytuj:
1st of all .jakby sie nawet polaczyl caly server to gowno by zrobili skoro nieumia ruszyc glowami:) 2nd of all ludzie niedostaja hunta za to ze expie tylko za to ze stanowia zagorzenie,wiec jesli chcesz pisac takie bzdety to wejdz sobie na inne forumB) |
nie zhunca hassanno poniewaz boja sie go najwyrazniej ze dolacvzy do strony przeciwnet i etc :)
|
Cytuj:
A dlaczego zabija ? bo wbijajac coraz to wyzszy lvl stajesz sie zagrozeniem, proste.........w ten sposob uwalili pare osob + hunted -.- widac, ze sie boja i biora sie zawczasu. Zunri kozak ? Master Szoszo solo go prawie ubil, gdyby nie pieski (szwedy zgredy) Zunriego, dawno by padl proste. (niedowierzenia ? filmy sa.) Btw: Zunri is Gay ^.- ? |
Cytuj:
a hassano niestanowi zagrozenia bo on niema pvp :),ma lvl ale to noob:P nic dodac nic ujac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: od kiedy to Zunri ma wladze ? przeciez to gej jeden powalony z holandii ....bez swoich kolegow to zwykla szmata do podlogi. |
Sinnergy Thornes deleted za account sharing :) own3d plx xD
jest szansa jeszcze.. .coraz lepiej naszym idzie 2:2 wczoraj :) |
GZGZGZ NASI!!! ;p;p
Przydało by sie wiecej h-leveli w ,,naszej" gildii z good pvp ;p |
eee irnuz fajnie padłxD
|
"As it has come to my attention it might not be clear to everybody so il clear it up.
Anybody that supports any of the players which are hunted by Rexis in anyway will feel the consequences. Have nice day. Yours Zunri divine of Rexis." Wow, co on sobie mysli, ze jest bogiem, ktory moze ustalac zasady -.- ? niech sobie straszy swoich przydupasow. |
Czarno widze tą wojne, jeżeli Szwedzi chcą ja wygrać w 6\8... -.-
|
Chciałem kupic bohu od jednego z rexis no nie stety mnie oszukał.:(
A teraz mam hunta od całej gildii! |
Cytuj:
|
Bump, do gory
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chcecie wygrac ? zrobcie ekipe conajmniej 28 osob i trzymajcie sie w grupie. ;] |
up dobrze gada
ale christon jakos niekwapi sie dorozdawania invitow |
@Kilka up - Nie bija Hassano poniewaz co im moze knight zrobic?
|
nie bija bo mysla ze pojdzie za nim kilka osob i poprostu boja sie przegrac wojne ;)
|
igrex msg me on gg >:*
|
hah zniknął po formacie :(
5401720 napisaj Smichuś :* |
Muahha, co ten Christon odwala ? xD idiota plix ....ciagle dead calej jego zalogi 3-7 osob .......
|
Na filmie bylo widac ze byl na tym przejsciu a potem znalazl sie obok hero jak to mozliwe??:P
|
Czary i Magia ;]
Gdybys ruszyl swoim malym łepkiem to byś wiedział ze Chris szedl na doł wczłaczył niewidke zaczekal az ktos zejdzie wszedl na gore "stanol" na na ludziach z Rexis poczekal az noobki zejda i zaczol uciekac. gz dla ludzi z Rexis ktorzy Exiwke wrzucili dopiero nizej -.^ Ale Chris nic nie wrobi w kilku ludzi ;] Pozdrawiam. |
Hmmm... Ja znam Skittla z rl, noob straszny, ale kasy ma mnóstwo... Wracam do tematu... Jeśli chodzi o wojnę, będzie ją ciężko wygrać... Większość Polskich h-lvli to LizyDupy albo neutralni... Skittl to przynajmniej walczy... Choć spadł o 9 lvli ;)
|
Cytuj:
|
Mi najbardziej sie podobalo 1 open battle na pustyni w Ank.
Padali jak muchy, kolega mi opowiadal ze widzial tylko co 10 sec "Left Part" Zunri i Ekipa robi swoje wydali oswiadczenie ze jesli gracz zostanie przylapany na pomocy przeciwnikom to poczuja tego konsekwencje. Ale przeciez Szyde'rca wykonczyl 3 graczy ktorzy pomagali gildi Rexis i nie byly to wcale male lvl. Czekam na daszy rozwuj wojny a zapowiada sie ciekawie chyba ze Polacy zrezygnuja. A tak wogole nie wiem jak mozna to przegrac z taka iloscia graczy a zwlaszcza ze polowa ich to Master Sorcerzy. Pozdrawiam ;] |
Hehe, ladnie ich christon pojechal xD Ja jestem neutrany i obojetne mi kto wygra, ja na tym swiecie nie spotkalem sie jeszcze z PA, ale to moze z racji lvl ;)
|
Rofl,poprostu jak czytam to co piszecie to płakać się chce
|
@Moriento - troche kultury 10 letni dzieciaku;] Jak sie nie umisz zachowac to powiedz mamie ze nie potrafi dzieci wychowywac. Ja zadalem proste pytanie a ty mnie wyzywasz nawet mie nie znajac, i jesli ja mam maly leb, czyli maly rozum to twojego i teleskopem nie zobaczymy pewnie.
Sory za wyzwiska, ale koles mnie wkurzyl.. |
@Anvortis: Aha... Nie wiedziałem... :p
|
Cytuj:
Jesli ja mam 10 lat to ty masz z 5 ...... Jesli nie umiesz sie zachowac a zadajesz glupie pytania to sie nie pytaj wcale choc podobno kto pyta nie bladzi ty na pewno zbladziles. Dobra mniejsza z tym. Pozdrawiam. Ps: Dlaczego Ice juz nie walczy? Boli go jeden ded czy moze liczyl na spokojna wygrana z gildia Rexis? |
moriento - ban xD
|
Sadze ze POLACY wygraja!!!
Niedlugo sam im pomoge. nic wiecej nie pisze. bye |
Cytuj:
|
to sie nazywa "wannabe hasanno"
|
@Igrexou
Co jest, dlaczego Aberitto nic nie walczy tylko Christon bez sensu pada? Gdzie Szyderca i inni? |
Cytuj:
Zunri Dec 06 2006, 20:12:19 CET Killed at Level 141 by Szyde'rca and by Kerimus Sądze że jednak walczą... Jednak narazie nie wiem jak do tego doszło. |
Szyderca o tutaj:
[CHAR]Zunri[/CHAR] Dec 06 2006, 20:12:19 CET Killed at Level 141 by Szyde'rca and by Kerimus. hehe :) A Three Minutes Warning są aż nazbyt ostrożni albo sam nie wiem... Nie chcą nikogo więcej przyjmować mimo ofert pomocy... :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |