![]() |
Naprawde bardzo ładne. Długo ćwiczyłaś zanim dałaś to na forum? Myśle (tylko przypuszczam), że jesteś jednym z wielu dobrych (i sławnych) fake'owców i dajesz to tutaj żeby sprawdzić, czy ludzie oceniaja osobę która robi fake czy właśnie jego. Jeśli nie to przepraszam (przypominasz mi czyjeś fake).
|
Bardzo fajny fake;) Jak nalazie fabuła ekstra 8/10 tylko tyle moge dac
-Małe obrazki [Moze odznacza twoj fake od innych] -zbyt długie dialogi na 1 obrazki. |
Wszystko ladnie cool... tylko literowki :<
|
Ja akurat wole jak obrazki są mniejsze :p. Z ocenką się wstrzymam ale jak narazie bardzo ładnie ;). Tylko te literówki :/ i "Wicajcie".
|
ladne..nawet bardzo :P ale fabula zdeka oklepana ;p ale coz fake tak czy siak mi sie podoba... 8/10
|
Wybaczcie mi, że tak długo mnie tu nie było :(
Ale niemiałam internetu a potem komputer mi się popsuł ;( Ale teraz jest już wszystko dobrze i będę mogła kontynuować mój Fake :) |
To dobrze, czekamy.
|
Spoko fake ale :
Veruis wygląda jakby sie na siebie ... zostawmy to bez komentarza Krolon to chyba byl w Antygonie taki ludek?? ^^ Ogólnie nawet fajne ^^ 5/10 |
Zrób nową część albo będziesz martwym fakeowcem
Ocena:10/10 Małe obrazki są fajne bo można sie doczytać. |
Cytuj:
Co do fake: Za małe obrazki, fabuła jaka-taka, ale lepsza niż w wieksości fake'ów. Ogólnie fajne. |
@Natally
Witamy ponownie :D Czekam na fake, bo nawet fajny. Aha mogłabyś zajrzeć na mój gdzie ty też tam jesteś :P Shrek, Osioł, Fiona i Turniej wymiarów :D @Offtop Wiecie co? Zauważyłem, że forum się zmieniło :/ Jak daje się "cytuj" to jest nowa opcja "pokaz post". To było pierwsze co zauważyłem :P Drugie to to, że przy pisaniu odpowiedzi, albo nowego posta nie ma obrazków tylko są napisy "wyśrodkój" itp :/ A po trzecie w moim profilu nei ma Notek!! ;( Poradzcie coś plax |
heh.
glawes królem:cup: ładny fake;) |
@up nie pomyliles tematow?-.-
@topic bedzie wogule ten fake dokanczany? |
@Natally
Ty robisz bardzo fajny fejk<czas teraz. bo mam nadzie je ze next part będzie;) > @DracoR morzesz wstawiac notki ?? bo ja nie |
Informacja do wszystkich tych co nie przeczytali uważnie to co napisałam w poprzednim poście.
Tak Fake będzie dalej kontynuowany :) |
No cóż fake jest bardzo ładnie, wykonany. Cała przestrzeń na małych obrazkach wykorzystana tak jak powinna być :)
Plusy: + małe obrazki dzięki czemu nie ma nadmiaru pustej przestrzeni + ładne sklejenie postaci i trzymanych przez nie broni Minusy: - w pewnym sotpniu małe obrazki bo mało może się na nich zmieścić - literówki i niektóre dialogi zbyt długie jak na tak małe obrazki o ale to zawsze da się poprawić ;) Ogólna ocena jak na mój gust to 8/10 :) Rób dalej i daj next part bo fajnie Ci to idzie :) |
Wrrrr..Veruis dobry ? Coz za horror !! To pierwszy fake w jakim go widze jako jakiegos dżentelmena co sie mizia do panienki ale ta scena z golym facetem poprawila mi chumor ze az sie rotflnelem :D
A co do fake..Fabula troche dziwna ale grafa mi sie podoba (czyzby tibia.de ? Jesli tak to juz masz banik :D)Efektow nie ma,outy takie sobie ale ujda ogolem 6/10 Postaraj sie :) |
eeee
czekam na dalsza czesc powodzenia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |