![]() |
Jesli inni moga to ja tez bym chcial
Nick: Gladius Profka:Knight http://img418.imageshack.us/img418/3354/gladiushq0.png |
Fajne! Rób dalej!
Jeśli kogoś potrzebujesz to weź mnie do fejka! Nick: X-zero Zdjęcie: http://img46.imageshack.us/img46/347...ytu322ubv1.png Umiejętności: summonowanie potworów, ożywianie trupów, magia ofensywna Zalety: Pomocny, bezwzględny dla wrogów, sprytny Wady: Brak czarów defensywnych, słabo się broni, wolny Te 3 ostatnie napisałem abyś wiedział jak można wykorzystać tą postać. |
He he :D
Mnie możesz zabrać na tą Arke Szatana.
Nick: RozP Outfit: Cały Biały (którykolwiek) Umiejętności: Bycie najwiekszym noobem, walenie haseł nie z tej Ziemi, dobijanie i zbijanie fraga (^.^) Cechy: Zuy, Iwól, 666 i wogle. Tylko nie zrób ze mnie jakiegoś kradzieja, ani żebym nie umrzył odrazu ;< |
SPoko :p
ja tez chce prof : nekro na smoku Imie : Bialy-Aniol http://img214.imageshack.us/img214/4...lyaniolth3.png |
next part jeszcze nie skonczony... ; <
i mam info: nie wszyscy zostana umieszczeni w fake'u, ktorzy sie zglosili... i jeszcze jedno - ludzie, kurde, nie dawajcie mi takich outow jak np wyzej... to maja byc pazadne outy, bez jakis kurde skrzydel, co pol obrazka zajmuja... przyjmuje (z przymruzeniem oka) outy z mieczami, ale bez przesady... ; > jak ktos moze to zmiencie swoje outy, a jak nie to pw do mnie i ja to zrobie... ; ddd @edit acha, Veruis, powiedz Koperowi, ze bedzie twoim jakims pomocnikiem, facet od czarnej roboty... jego out przyjety ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1:Zmien avatar na cos takiego jak:Mrocznego czarnego kota z czerwoną gwiazdą 2.Zrób fake paskowego skońc na gdzieś 30odc. idawaj reszte co 0.5 roku P.S-Nadrill nieobraż sie. @TOPIC! Fajne jak mówilem ale sie spiesz...I weż tylko 10 pierwsych zgłoszen. heheh... P.s2-Wiem ze sie roszpisałem ^^ |
invicible przyjmij mnie do fake plx jak nie wezmiesz mego quta to zrub wlasny ok?
|
Masuhsuhsuhs aj em ivul :< Aj em Majster! ju ar nafink!
A tak na serio... to motyw tibijski mnie nie rusza... ty potrafisz pieknie motywy tibijskie usadowic w fake'u :D @edit CO?! NAPISALES VERIUS?! TY <ocenzurowane> :p xD :< |
A no właśnie... Verius?!
Buahahahaha!!!!!!!!111111111111111oneoneone Dobrze mu tak!!!!!!!!!!!11111oneone Ładne. Nie obrażę się jak będę w tym fake'u. Naprawde. ;^V |
Nooo :D Moze byc ;)
Tylko troche nie kapuje :D ale to nic ;D ja bede w nastempnym FAKE'i :cup: :cup: Pozdro, |
No... ja nie przepadam za takimi fake'ami, więc może nie wypowiem się bardzo źle. Spoczko fabuła chociaż nie czytałem do końca :D 8/10
|
No coz powiedziec? Nie zawiodlem sie na prologu...nie zawodzlem sie i na 1 czesci :) Ladnie Ci to wyszlo...rob dalej! 8/10
|
Bardzo fajny fake7/10 co tu mówić...'
Czekam na mó występ:p mam nadzieje ze mnie wybrałeś<haahahaha>.... |
Daj mnie do fake
Astacer daj moze jako kolega nowicjusza a outfit wybierz :pB) |
Super ^^ Jeden z najfajniejszych fake. Czekam na ciąg dalszy.
10/10 |
Fake fajny tylko że nie odwzorowywuje klimatu. Chodzi tu o rozmowy.
Ale sceneria ładna. Z tego co slyszałem należysz do nielicznych którzy skończyli swój FS :) Oby i ten miał zakończenie (podejżewam że będzie miał ;] ) |
yeiiiia jestem w fake'u xd
a fake całkiem fajny 8/10 |
Jakies takie drzewa proste... Myslalem ze to OTS ale znalazlem kilka rzeczy ktore temu przecza, fake ladny rob dalej.
|
najlepszy fake na forum
Hehe bardzo Pomysłowy fake;pp
Podobało mi się wkurzenie mistrza nowego ;pp 12/10 Chyba Najlpszy fake na tym Forum rub szybko Next Part |
Next Party Plis Fast Fake 10/10 rub dalej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |