![]() |
Cytuj:
Zresztą, wiele, wiele gier ma już swoje odpowiedniki pod linuxa. |
Cytuj:
|
Fakt, bez tibii nie ma życia. Sorry, nie mogę pisać, bo expie.
EDIT: Jest wersja gg pod linuxa? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.kadu.net/w/Strona_g%C5%82%C3%B3wna |
Mi klient Tibii linuxowy chodzi znacznie gorzej niż ten windowsowy odpalany pod Wine. Sprawdze jeszcze wersje ze starszą biblioteką.
|
Ech, ludzie, na Winde mam amszyne wirtualna i moge sobie kazde distro uruchomic. Ale nie o to chodzi chyba, co?
Cytuj:
|
Ja nie posiadam Linux'a chociaż zastanawiałem się ostatnio czy aby go sobie nie zassać. Jeszcze zobaczę ^^
|
Cytuj:
Ja wcale nie używam windowsa. Jakieś pół roku temu ostatecznie mnie osłabił i musiałem go wyrzucić zostawiając tylko Lina. To tylko moje zdanie i może wynika z braku umiejętności obsługi windowsa, ale jak dla mnie to wybitnie nieużyty system. To samo dotyczy paru innych dzieł Microsoftu (np. Office, z którego to stare wordowskie dokumenty są bardziej kompatybilne z OpenOffice.org niż z nim samym ;-). Albo Internet Exploiter, chyba nie muszę mówić dlaczego...). Po prostu nie mam nerwów regularne zwiechy, bluescreeny, wsparcie dla spyware'ów, exploitów czy backdoorów i pare innych mankamentów. |
Cytuj:
Cytuj:
I ze niby na linie nie ma rootkitow?;) Prawda jest taka, ze tego typow smieci bedzie coraz wiecej - w miare jak linux bedzie sie stawal bardziej popularny. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jaki z tego morał? Każdy wychwala to czego sam używa, pozostańmy przy tym ;-) |
A ja od dzisiaj gram sobie w Quake 3 na linuxie ;-)
@down Ja mówie o Quake ;) Tutaj nie ma runek, plecaka ani rotwormów. |
Cytuj:
|
Ja aktualnie używam ubuntu. W ostatnim czasie owa dystrybucja stała się jedną z popularniejszych i lepszych !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja na przesyłkę czekałem ~2 tygodnie ;) Fachowo! 10 płytek, 8 naklejek i ładniutka koperta.
|
Próbowałem zainstalować Ubuntu, ale były jakieś błędy. Nie pamiętam już co dokładnie było nie tak. Szkoda, bo bardzo chętnie pożegnał bym okienka ;/
|
No to instaluj, pomożemy Ci przecież jeśli naprawdę chcesz ;-)
|
Ubuntu mnie się nie podoba jakieś takie dzikie jest :D Jusz wole Knopixa stary ale jary!
|
Cytuj:
|
Ściągnij Mozille FF 2.0. Tam masz automatyczne podkreślanie błędów. Żeby nie było bandyctwa i łachmaństwa, żeby niczego nie było.
|
Ff 2 jest kijowy imho :/. Czekam na poprawki od jego wyjścia... Lubi się wieszać, zajmuje pełno ramu, javascripty w nim szwankują!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Standardowe pytanie, jaki masz sprzęt i czy masz neostradę?
@edit Własnie testuje stabilność mojego Ubuntu, pracuje na około 15 aplikacjach na 3 pulpitach i jakos nie widze znaczacego spadku wydajnosci, jedynie te ciezsze programy (Open Office) troszeczke wolniej niż reszta się maksymalizują, ale to jest chyba normalna nawet bez ekstremalnych warunków ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Internet : Dialnet DSL 512 |
To nie powinno być kłopotów, ani z internetem, ani z szybkością (pod GNOME)
Cytuj:
|
U mnie instalacja zawieszała się na bodajże drugim procesie. To było Ubuntu 6.06, kolega twierdzi że moja płyta główna "akceptuje" tylko Windows'a oO.
|
A Check CD for defects przeprowadzone? ;) Może po prostu źle nagrana płytka bądź niemożliwe błędy odczytu : >
|
Hmm, Gentoo?
BTW, coś lipna ta sonda, gdzie SuSe (fuuu), Slack, RedHat, Knoppix, Arch, PLD, Zenwalk, *BSD? I nauczcie się odmieniać Linuksa! A, windows u mnie ma partycje 5 GB, to tak dla porównania (cały dysk to 160 GB) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ach te czepliwe uwagi... Raz na kilka miesięcy nie można napisać "we"? Topic: I tak nadal nie rozumiem jak można używać ubuntu... |
Cytuj:
To samo z innymi wyrazami, chcesz seKSU, nie sexu. Chcesz coś skserować a nie skxerować. ; ]] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ostatnio z braku laku siedziałem na "ubuntu"więcej w tym buntu niż programu;)
a tak na poważnie:dla mnie lipa straszna,ale jak ktoś lubi sobie kombinowa, wgrywa jakieś pierdołki w konsoli itp itd to życze powodzenia to tylko Moja subiektywna opinia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |