![]() |
spadlem z krzesla jak zobaczylem Malutkie Maleństwo..............
|
jezeli to zdjecie jest prawdziwe to nie ma sie z czego smiac oni sa normalni ,tak jak kazdy z nas.fajnie tak ekipa z tibi spotkac sie na rl-u :p:)
|
Cytuj:
Z tego co slyszalem to spotkanie odbylo sie we Wrocławiu w klubie Error Czy jak to sie tam pisze dokladnie nie wiem :p btw smiejecie sie tak z ich twarzy a pomysleliscie ze oni to czytaja teraz? zal słow pzdr |
@edi the sorcerer
dobrze mowisz ;d to jakies gowniarze sie smieja z nich [11-14lat] ;p ja wystawilem to zdjecie zeby podzielic sie z innymi x] |
twarze jak twarze karzdy urodzil sie jaki sie urodzil i koniec :]
a malenstow to chyba taki mlay paradox :P lub cos w tym stylu |
Inaczej sobie ich wyobrazałem,a taifun wygląda jak spłoszona wiewiórka :D
|
LOOl malutkie malenstwo OMG buhah a taifun tez habuuahahah zrobil mine jakby sie osral hahahaa
|
Cytuj:
|
No nie powiem, nieco mnie to zbiło z tropu... Wpierw myślałem, że to podpucha, ale po zastanowieniu wcale nie musi tak być, gdybym był pewny, że jest prawdziwe to bym po prostu odrzekł "mhm". Wyglądają normalnie, nie rozumiem niektórych co tutaj komentują to zdjęcie. Malutkie Maleństwo w sumie to faktycznie, można rzec, że to pewien komplex, ale nie wchodzę w szczegóły. Taifun wygląda normalnie, jak każdy człowie, nie wiem czy wy wyobrażaliście sobie go jako jakiegoś charyzmatycznego faceta :]
|
"LOOl malutkie malenstwo OMG buhah a taifun tez habuuahahah zrobil mine jakby sie osral hahahaa"
lol? ty masz fantacje chlopcze... @Valas Hune masz racje :D |
a reszta ownerow taifuna ? tzw puszek i bisek.
@ UP Up more up maja takie mordy bo sie spermy najedli, jeden drugiemu do papy strzelal i nie zasmakowalo im a jako ze malenstwu jako jedynej zasmakowala sperma to dostala 10 razy do ryja polknela pol porcji i jak balon wyglada |
Cytuj:
|
Duskiness
No to widzicie jak wasz the best polish sorcerer wyglada. Jak by go z jakiejs kreskowki wyjeli! :P <Polewam> U fryzjera byl jak chyba chara zalozyl. Potem jakos czasu nie bylo. Fajny real ma tibia tibia tibia. Ale malenstwo to juz popostu katastrofa na skale globalna. Jak mozna tak sie doprowadzic? trzeba miec poklajstrane w bani ze to nie pojete. Dobra koncze i polewam z nich wezcie ludzie takich fot nie robice bo to zal.pl jak sie to widzi. Tyle Cya
|
Przemawia przez was zazdrosc ze nigdy nie osągniecie takiego lvl'a jak Taifun i ze on tak wygląda a nie inaczej chlopaczyna ma swoj styl zabronicie mu tego?Prosze nie badzcie smieszni wiekszosc z was wygląda tak samo i co?JEstescie zerami ktorych na co dzień spotykam zalosne sa wasze posty jak gówno...
Co do tego Malenstwa no to co ze jest większa? Wiekszosc z was pragenla by takiej masy by spalic ja na silowni lecz nie dojdziecie do takiego stopnia bo co ? Bo jestescie uzaleznienie od tej gry nie macie czasu przeszkadza wam to?Nie patrzcie liczy sie fakt podoba sie sobie i to wystarczy nie podobasz sie komus wiec chuj w niego wbijaj tak? Jednym slowem temat zalosny i ssijcie do kasacji ;] |
@Bladi - to może dasz swoje zdiecie , pośmiejemy sie z twojej mordy :)
|
Cytuj:
@Topic Zwykli normalni ludzie co do Malenstwa - rozumiem mozna sie przyczepic ale nie kazdy musi byc piekny wazyc 60 kg i byc zajebisty. Zaloze sie ze 80% bluzgow to dzieci majace 10-14 lat posiadajace postacie max 20 lvl pekujace w Carlin jeszcze innych polakow. Ktos kiedys powiedzial, nie oceniaj ksiazki po okladce - moze akurat to sa spoko ludzie. |
Up@ Widać że nei wiesz co to ironia :baby: :)
To jak oni wyglądają to nic, ważne jak to kretyńsko wygląda przez jakość tego zdjęcia :P A teraz pytanie : co mówi mina każdego z nich? Ja wiem co mówi taifun - "mamusiu, oni mi robią zdjęcie!" x) Nie no, fatalnie wyszedł na zdjęciu, chocaiż na normalnego wygląda |
bl@adi
dawaj fote swoja :D ja tez chce sie posmac AUHAUHAUHAUHAU |
Pokazcie swoje foty "cwaniaki zza monitora"
|
Czy to prawda, że to spotkanie odbyło się....hmmm...Niewiem czy Taifunowi chciało by sie fatygować aż do Wrocławia by sie spotkac z "kumplami" z Tibi bo on jest Z Bielska-Białej, Wiem z tąd że ja tez z BBa jestem. A Czipsu podobno grali we 2 i 1 owner był tesh z Bielska i jego ten 2 haknol i wałek...:)
Jeszzce jedno. Taifun Devilry ma 2 ownerów! Petro i Taifun. Z tego co mi wiadomo Taifun teraz lekko melanżuje i Petro sam gra.. |
@up
jak ja bym byl taifunem to bym chcial poznac na rl kumpli ktorzy sa w gildi, heh ;] |
Cytuj:
|
To jest kompleks xP A nei sprawa czy ona jest ładna, czy nie jest, bo oczywiście nie jest xP no chyba że ktoś lubi takie półolbrzymki xP
|
Jesli to prawda, to widac ze to maniaki ostre, caly dzien na kompie
|
Czytam czytam i widze ,że pare osób z Sosnowca tak jak ja B) Napiszcie na gadu 8009248 moze skrecimy jakis team :p
|
Maleństwo czy jak ją matka urodziła to krzykneła Joke ? 8o
Taifun Devilry :cup: Co to za facjata :)..Błagam pochowajcie mnie :D ...:D @Offtopic XIII hah co ty jesteś gej ,że zbierasz foty mężczyzn ?..N/C My foto : http://img175.imageshack.us/img175/2610/60781440xo3.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bez przesady koles co założył ten temat to chyba chciał zgnoić tych graczy bo oni tak niewyglądaja przynajmniej napewno nie wyglada tak taifun on ma Długe krencone włosy i Charonsi tez tak niewyglada do reszty nie wiem jak wygladaja ale pewnie tez nie tak NO COMENT
|
alez oni mają ryje nie ciekawe:D
|
ja pierdole to jest wal patriarha'gru mieszka 300 m odemnie i kurwa nie jest takim rumunem hahahhahahahahaha wal
|
Wszyscy wielkie kozaki, pokazcie swoje zakazane mordy chyba ze wam wstyd ? Tak to jest rl fotka, oni pi*rdola opinie ludzi takich jak wy, krytykujecie ich bo nic nieznaczycie ani niebedziecie znaczyc w tej grze chodz byscie chcieli ... POZDRO lil Newb's -.^
|
.
Own3d.
Prawie z krzesla spadlem. :] |
Cytuj:
|
po 1. było już wcześniej
po 2. fakt nie wyglądają idealnie, ale pierw spójrz w lustro a później oceniaj innych:) |
wierzba i susan a fakt jest taki ze ostatni post byl w styczniu a teraz mamy polowe marca !! okolo 1,5 miesiaca i po co odswierzac ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |