![]() |
.48. Miasto Ab'Dendriel+ Hell Gate: o
Poziomy wyżej: Elf. Na powierzchni: Sake oraz Elf. Pod ziemią: Rat, Sake, Troll, Skeleton, Rotworm, Elf, Elf Scout, Ghoul, Slime oraz Demon Skeleton. Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ? :tongue: |
Mapa
Mapa rewelacja.
Co do okolic Venore to trafiają się skorpiony pod ziemią.Bodaj 27b. |
Q: Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ?
A: Ja tego sake nie napisałem :P Q: Nie ty to niby kto? A: Mój komputer. Q: ??????..... A. Ściślej mówiąc Word. Kiedy w tym wordzie co mam napiszę Snake to kiedy wcisne spacje word dkonuje autokorekty na Sake gdyż myśli, że o to mi chodziło. A ja po prostu zapomniałem poprawić :P. Wszystko ;) ~ByE. |
Ostatnio troche zwiedzalem OF, a wiec:
Numer 50 na powierzchni: Bugi w ilosci hurtowej (tylu bugow jeszcze nigdy nie widzialem). Warwolf (~10 w sumie) Pod ziemia jest jeszcze kilka beholderow. |
do 4 na powierzchni jest spawn mino guarda i draga
|
48. w HG jest jeszcze gs
|
Jak sie dostac do tych orcow na edron??
|
wywalista mapka
dlugo takiej szukaklem az tu znalazlem na forum :D dzieki !! |
Cytuj:
|
sprawdzilem tylko do 14 i musze dodac ze wlasnie w
14 camp jest poziom wyzej orc shaman |
gdzie jest liczba 33?
|
niedaleko numeru 51 tak gdzies na polnocny wchod po drugiej stronie rzeki jest mala jaskinia dwarfow.
poziom wyzej nic na powierzchni rotworm pod powierzchnia dwarf soldier, dwarf guard. |
Hmm, pamiętaj na przyszłość o możliwości edycji postu bo w przeciwnym razie możesz mieć problemy z modkami :P
odnośnie twoich wskazówek....okolice OF są i będą jeszcze wnikliwie badane więc nie przejmuj się tymi lukami. Ja jestem świadom obecności tych obozów ale nie umieszczałem ich na mapie ponieważ nie wiedziałem co dokłądnie się tam znajduje :P Jak przyjadę do domu to wezmę siętrochę za tą mapę bo tak trochę liupa tak długo to ciągnąć hyhy więc MaTkus, szykuj miejsce na serwerze :D |
Cytuj:
|
Chciałbym sie dowiedzieć co do 38 i 39 numerków!!!!!
Chcem iść na vampy triple spawn w którym numerku to bedzie!!!??? i jak tam dojsc plz powiedzcie? |
Cytuj:
Ej nie ma przy tych domkach nigdzie nic Znalazlem ale wejscie bylo nie przy castle basement tylko przy zwyklym basement |
jeśli się nie mylę niedawno dodano cyklopa na powierzchni w 30. małym obozie amazonek...
|
dzięki, teraz wiem gdzie expic
|
mapa respu
hmmm..... ja zuwazylem maly szczegol ale dla malych lvl bardzo wazny. Wez rozbuduj punkt 27a i 28b.a dokladniej:
[IMG]c:\moje dokumenty\swamps[/IMG] w tym: 1. jaskinia z orcami, orcami spearmanami, nizej jest quest z axe ringiem 2. pod ziemia jest jaskinia z 3 rotami 3. ruina z kilkoma swamp trollami 4. wejscie do jaskini z rotami 5. respawn 3 bearów 6. tajne wejscie za drzewem do jaskini pelnej swamp trolli i ghoulem i skeletorami gratis :D |
Bardzo superowa...
Super mapka dlugo sie pewnie meczyles ale ogulnie rewelacja mimo kilku bleduw gdyby byly reputacje mnialbys ode mnie + a na razie tak dla swiadomosci +
|
Nie Oznaczyles Na Mapce Cyclopolis!!! (33)
NIE OZNACZYLES NA MAPCE CYCLOPOLIS!!! (33)
Chyba najlepsze miejsce do expienia dal paladynow. Popraw to prosze bo sam obecnie szukam gdzie to jest bo jak skoncze skilowac do 70 (a jestem blisko) to chce tam expic. |
Cytuj:
o czym ty człowieku gadasz? na mapce znajduje się pkt 33 i to we właściwym miejscu. Pkt jest na wyspie Edron tuż obok pkt 34 :P |
nice mapa ale pytanko
ktore z tych punktow bo mialem pala :) knighta :) obaj hight lvl ale niewiem gdzie druidem chodzic fajnie ze zrobiles te mapke ale ktore z tych puktow bedo przydatne druidowi do expowania potrzebuje fast 35 lvl w 2 miechy plx o szybka odpowiedz z gory danke :D
__________________________________________________ ______________ Dranzer-dead ( glupie imie px o bana) -->druid lvl 10 14 m lvl --> Aldora |
Cytuj:
a 35lvl i 2 miechy to faktycznie fast :(( // wybaczcie mi te krytyke ale juz nie moglem sie powstrzymac :) |
Wielkie GZ!
Bardzo dobra mapa. Od wieków czegoś takiego szukałem. :p Znalazłem jeden mały błąd: 5.Goblin Camp Gobelin |
Bardzo mi sie podoba i dzieki Hegiemu ze zrobil taką wspaniałą rzecz
:cup: Gratki Dla Hagiego :cup: |
Ta wersja mapki jest pierwszą wersją. na stronie od dawna jest nowa mapka respa, o kórej możecie wypowiadać się tutaj. Ten temat już lepiej zamknę ~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |