![]() |
elo, mam do was pytanie: czy wyswietlaja sie wam WSZYSTKIE zdjecia? bo mnie niektore nie chca sie wyswietlic, jezeli wam tez to napiszcie to je odswieze :) pozdro i thx za oceny :p
|
fajne
podoba mi się poradnik zaraz robie ciasto i sprzedam :evul: bedzie cool
|
fajny poradnik upiekłem kumplowi torta na urodzinki :D
|
Dzięki, dzięki, dzięki. Super! Wpadłem na pomysł żeby robić i sprzedawać party cake! Ale mam wzięcie! Sprzedalem już ze 20 sztuk. Ciągle chodzę i robie nowe! Za sztukę biorę 30 gp! NIezły interes, a sprzedaje dopiero 1 dzień. i tylko na wieczór przez godzinkę.
|
Są również wyroby których nie sa sie upiec oto one:
Spoko poradnik ale popraw to ;p |
@up: oO nie zauwazylem :p juz poprawione ;) hmmm wpadlem na taki pomysl zeby moze wypisac jeszce itemy które zwiazane sa z pieczeniem :p co wy na to?
|
Bardzo fajnie zrobione oceniam 10/10. a czy wie ktoś u jakiego NPC można kupić wiadro?
|
chcialbym tylko dodac ze kosa na rooku kosztuje juz 15gp...
|
a wiadro mozna kupic w sklepie z ekwipunkiem, ale najlepiej to w carlin tuz pod depo jest sklep z pancerzami(chyba npc Rovenna, ale nie jestem pewny).
tam w lewym gornym rogu sklepu jest na podlodze woda i wiadro. j ak go niema to przyjdz po 9.15 rano:D |
Bardzo fajne, dziekuje ci ze mi w tym pomogles, bo chcialem zrobic sobie tort, ale nie wiedzialem jak, teraz ju wiem ;)
|
Nie Wiedzialem~!!
WIEDZIALEM JAK PIEC CHLEB ALE CIASTO MYSLALEM ZE TO TYLKO LOOT GDY SKONCZE PISAC ODRAZU SIE ZA TO WEZME:p PORADNIK 10/10 DUZO SCREENOW MALO BLEDOW.... JEDNYM SLOWEM SUPER!!!!!!!!!!!
|
Spox ide cos upiec!!!
|
Wyrąbisty poradnik, gratulacje!
|
Fajny Poradnik;] Wiecej Takich:)
|
fnx
dzięki za info
|
Ładnie :) przydatne... chyba :p:p
|
Fajny poradnik dzięki niemu nauczyłem się piec chleb i ciasto
dzięki:dance: Ale jeśli jest więcej jedzenia do robienia mógł byś opisać B) Ale fajny poradnik 5 |
Fascynujace8o ALe moge sie noobkiem pobawic xDDD
|
dsdssddsd
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:evul::evul:aaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa :evul::evul::evul::evul::evul::evul::cup::evul: :evul::evul::evul:;(;(;(;(;(;(;(X(X(X( |
@up
wtf?! co to za spam? oO @topic czy ktos wie czy w te świeta wejdzie jakis nowy wypiek? :D |
Poradnik super 10/10 Sam wszystko wypiekłem najbardziej spodobał mi sie przepis z torcikiem:) Nawet na tym zarobiłem 1 tort własnej roboty 200gp i tak interes sie kręcił :dance:
|
bardzo dobry poradnik o piekarstwie 10/10:)
|
Bardzo fajny poradnik,już nie mogę się doczekać aż zaczne piec brązowe ludziki!!!10000000000000000000000000000000000/10
P.S.Torty idą jak świeże bułaczki!!!!!!!!!xD |
Dzięki!
To ze świętym Mikołajem to dla mnie nowość, więc tym bardziej poradnik mi się przydał. A z tymi torbami od groblinów... Jeśli nie wymienię tych toreb tylko zostawię sobie w depo np. do przyszłego Bożego Narodzenia - nie znikną? |
@up może...
A wogóle to chciałbym poprosić Galeona(Autora tematu)żeby przyjoł mnie do grona kumpli B)B)B)bo też sie wale po ryju jak sie robi te piekarskie cuda.PLIS!!!!!!!!! |
Bardzo fajny poradnik przyda mi sie :D :] ;)
|
Nieźle jak beda nowe wypieki to pisz:):):cup:
|
Nieźle jak beda nowe wypieki to pisz:):):cup:9,9,9,9/10
|
..........
|
Pierdol mame =/
|
Fajny poradnik, spróbuje coś sobie upiec, a tak w ogóle 10/10.
|
Dzięki za poradnik bo tak sie składa że ja lubię piec w tibii i na life też :D:D:D 100/10 ;p
|
Spoko poradnik :)
|
Hmm... niby wszystko pięknie ale bym zmienił czcionkę na taką z menu jak
są w restauracjach :] ładniej by wyglądało. |
Fajny poradnik , upiekłem już chleb B). Z ciastem mam problem. W Carlin nie mogę znaleźć zboża. Gdzie ono jest? :(
|
Pordnik 10/10 cleb wiem jak sie piecze ale dzieki bo moj Qmpel obchodzil 1 urodziny postaci. :P:P:P:P:P:P:P
|
heh no prosze nie wiedzialem ze tyle osob lubi gotowac jak ja :p thx za ocenki nigdy nie myslalem ze ten poadnik utrzyma sie na 1 stronie poradników na forum przez rok xD jak narazie nie ma nowych ciast, chlebów ani ciasteczek ;/
|
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |