![]() |
Cytuj:
Oj watpie... troszke pvp i 60 sorc zabija 80kinie ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
60 Master Sorc VS. 60 Elite Knight
Knight juz jakims cudem podbiegnie do sorca, a sorc na to "Utani Gran Hur" i Knight go nie dorowie moze ze mało prawdopodobny Lag lub skonczy sie czar. A co by było gdyby knight Dostał Strong Haste :) ? był by Kur**sko grozny! A co do exori to nie jest to najsilniejszy czar ofensywny (według mnie) |
ten wzor ...4*lvl/100 to nieprawda naprzykladzie to jedno z moich najlepsyzch exori co wedlug wzoru powinno byc min 30 dmg wieksze no i exori w rozne potwory woznie sie wbija pamietam jak na jakism bodajze 80 lvl w behe wbielm sie 210~ a cyc padl w hicie czyli 260 chyba dawno tego shitu niebilem czyli def monstera sie liczy i to niepodlega dyskusji
http://i6.photobucket.com/albums/y22...xori/exo-1.jpg np fara maja identyczny def jak demo http://i6.photobucket.com/albums/y22...ori/exorah.jpg ss stary daltego takie low hity a kto jest lepszy ek czy ms? mmm na przykaldzie takiego Taifuna 280 ms~? mam pratycznie raz mniejszy lvl ale jestem ek i on ejlsi mailby full mane i walil ue co ture a ja bym sie uhal i tak by mnie nie ubil a te jego sd sobie moze w dupe wlozyc na moj uhpower alejesli dojdzie ktos jeszcze zalzolmy 100 ms padlbym oile bylby trap puki mas zuhy nieubije cie ms z takim samym lvl ;) |
@up
PWN3D To chodzi o to ze: Zeby uzyc czaru Exori musisz zuzyc mane 4*lvl, czyli np. masz 50 lvl tak wiec zuzyjesz 200 many. To nie chodzi o hity Edit: Cos watpie ze ty jestes Yoozek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@UP Nie odbieraj marzeń dzieciom! |
Cytuj:
Widzialem film jak ubil 100+kina solo. Walil ue a kina i tak nie uhal sie na full hp gdyz nie ma az takiej sily czarow. |
Cytuj:
|
Według mnie exori i exevo gran mas vis są najlepsze :)
|
mort hur silniejszy ;] na filmiku z questa poi widziałem jak gość uderzył z mort hura za 1239 w tego zielonego stworka :| moim zdaniem ue to gowno ...
|
UE jest lepsze, pod tym względem, że ma duży obszar "działania". Mort Hur wali tylko w stronę, w którą jest zwrócony shooter...No i wali z energii, a UE to obrażenia fizyczne:)
|
ale jak jakis sork ma slabe pvp, to gdy goni kogos z ue na pewno trafi:)
<lol666> |
Noob...
Cytuj:
Temat kompletnie bez sensu... nie wiem jak wy to wszystko porównujecie Exori jest dla Rycka i niech tak zostanie, a UE dla Sorka i tak też niech zostanie... Co do siły Exori to jest to jeden z czarów, który w skali od 1-6 ma ocene 4 i tyle. |
Oczywiście najlepszym czarem jest UE i Exevo Mort Hur. Exori w porównaniu do tych czarów nie jest aż bardzo dobrym czarem.
Pozdrawiam wszystkich z Calmery~ |
Exori to beznadziejny czar. Zabiera prawie całą manę, kto tego używa?
|
Cytuj:
Ktoś kto wie jak grac Najtem, czego o tobie nie można powiedzieć.... :D |
Nie pojmuję człowieka, który założył ten temat....
Jaki jest sens w porównywaniu Exori i UE? ...żaden - Exori może użyć TYLKO knight, a UE może użyć TYLKO Sorcerer, więc co tu dużo gadać - temat założony wyłącznie, żeby nabić posty i powqrzać ludzi -.- @BaxCrow Racja - exori jest best dla knightów a ue dla sorców NIECH TAK ZOSTANIE i nie ma co dalej ciągnąć tego tematu... |
Cytuj:
|
"exevo mort hur" lepsze nie zabiera tyle many co ue a obrażenia podobne np ue walniesz 1500 a z morta mozesz 3 razy walnac to zabierzesz ponad 3k
|
2x up. Kolego nie zrozumiałeś tematu... Chodzi o porównanie uderzeń z exori i UE a nie jaki czar jest dla jakiej profesji. Wedlug mnie powinny nastąpić pewne zmiany odnośnie exori dla knighta. Jak ktoś tam powiedział, że exori zabierałoby 100 mana np. to knight bylby najlepsza profesją.
|
@ up
Ja zrozumiałem brak sensu tematu, ale żal mi, że ty nie :( Knight nie jest postacią magiczną, aby masowo używać czarów a zaużmy, że knight ma 300 many - mógłby użyć 3 razy exori, a to by zmiejszyło status czaru, który można uznać za broń ostateczną Graba~ |
Najlepiej sorcam zrobic 10 mlev, zabrac spelle i dac najotowi... >.<
|
Dobra, zeby rozwiać wszelkie wątpliwości, ponieważ głowie sie nad tym tematem od 2 tygodni... teraz już wiem.
Na pewnej stronie sprawdziłem, ile by zadawał: 279lvl Knight 87 mlvl Berserk 613-1074 279lvl Knight 9mlvl Berserk 613-1074 279lvl Sorcerer 87 mlvl Ultimate Explosion 1638-2457 A więc chyba widać różnicę. @down Po co jeszcze raz to samo piszesz, jeśli wszystko zostało już jasno napisane? :/ Myślisz, że jesteś jakiś pro? Że jeśli ty nie napiszesz to nie będzie nic jasne? |
Jezu , Newbies opanujcie się ...
Fenix'Gru - jego best z exori w humana to niecałe ~350 100 MS Wali 600 w Humana z UE ... ^WIdac^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |