![]() |
hehe co do domku na guardii to sama moge potwierdzic ze to prawda bo tam gram :) to domek Sorcer Runer'a i jego rodzinki.. :P
|
O najbogatszym człowieku wiedziałem, nawet z ćwierć roku temu był bardzo bogaty B) , skond kasy na ~1000 bp mf 8o ..
|
Tego "Druida" ostatnio widze bardzo często na filmach i ss'ach wyciąga bardzo dobre looty i zarazem bardzo szybko i porządnie expi.
Gratz dla Niego. |
Cytuj:
Wystarczy poszukać na forum filmików z jego lootem z Demony, który przez +1h nosili do Djin Tower. |
Cytuj:
|
Co do zdjecia z Anticy, wydaje mi się że to fotka z sławnej wystawy rarów..wiec niema się czym podniecac bo to GMowie zorganizowali (chyba).
|
Cytuj:
Sam oglądałem film z tibianica i tam serio tyle mają. ;< |
Cytuj:
Jacy niektorzy ludzie sa ............ Czy ty niewidziales filmiku? czy ty byles na guardi i ogladales ten domek ?? Czy ty przetlumaczyles sobie co to znacz otsonguardia?? Nie nie widziales nic z tych rzeczy, a jednak upierasz sie ze to ots..... Zaloz sobie postac na guardi i przejdz sie tam zobaczysz na wlasne oczy tumoku, a nawet widzisz wypowiedzi innych co maja na tym servie postacie to potwierdzaja to... To ze ty nie masz rh albo innego czegos lepszego to nie znaczy ze pierwsze lepsze zdjecie ktore zobaczysz z rarami bedzie ots'em -.- Taka mam pewnosc Cytuj:
A co za problem dla ownera tego domku co wyglada jak ots, kupienie tych 5 milionow za rl kase? zreszta jego majatek oznacza sie na 50 mil~ z tego co czytalem na WoT Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wracajac do tematu... widziales domek Mateusza ??Albo znasz jego majatek ?? |
Cytuj:
mi tylko kolega muwił o tym GH że wypadał w 7.1 chyba |
Przeczytaj swoj post na stronie 3 to bedziesz wiedzial o co mi chodzi -.-
|
Niezle
Gz tylko nie iwme czemu tak malo ss plz more...
|
LóL - ten to wymiotnoł z Lootem ;], ale co się dziwić lvl na demce ma, kase na manasy też ;] ..huncik się zwrócił z ogromną nadwyżką ;] ...ale i tak Big Gz ;] ... a co do Ss-ów to te z Liberty wydawajom mi się realne, a ten ostatni to hmm, pozostawie bez komenta, bo za czasów klienta 7.1-7.3 - nie wiedziałem co to Tibia ;]
|
Cytuj:
|
No bardzo fajnie, tylko komu on aż tyle "śmieci" sprzeda? :P Ten filmik z tibianica widziałem ze 2 albo 3 lata temu :P
|
@up
djinnom |
To jednego z bardzo starych graczy tibijskich. pewnie gra od poczatku tibi (od powstania)
|
ots byli tam Sreeny z golden helmami i demon sety Awww
|
Cytuj:
|
e tam ja mysle, że mateusz dragon wielki i tak wymiata :P
http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg |
Blah moj blad, pojebalo mi sie z dawnym tematem O.o
|
Dajcie IP do tego otsa ;]
|
Cytuj:
Warto odwiedzic, mase otsow, w tym i ten na, ktorym zostal zrobiony ten SS. Zapraszam serdecznie. |
Cytuj:
Chodzi Ci tam gdzie sa pokazane "sety"? Kiedys w OLD tibii byl taki statek -.-, wiec nie pierdol. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |