![]() |
Podoba mi sie
wlasnie przed chwilka stworzylem good nick... Thevo Hardstone :)
Dzieki za podpowiedz :cup: |
Fajny poradnik, a jego skutek można zobaczyć w moim profilu:) pozdrawiam
|
Nawet fajne
|
Nom spoczko imiona , szkoda ze wczesniej z nich sie skorzystalem:(
|
Fajny poradnik.:]Ja swojego gostka nazwałem Piotrek Miszczu;)(To chyba było głupie):confused:
|
=(
A co z nickami dla łuczników?;(;(;(:lucznik:
z góry THX 8o |
Super poradnik
Fajne imiona można stworzyć 11/10 ;] |
9/10 ;]
Fajny poradnik, ale trochę błędów :P Wielki + za pomysłowość ;] |
Poradnik super :) Mam nadzieję, że na Candii będzie coraz mniej nicków w stylu: "Marek Kierowca Koparek" :D
Kawał dobrej roboty odwaliłeś, na pewno się przyda :) |
Lolololo czemu nie moge pisac tematu?
|
Dzieki
Witam proponuje nie uzywać imion podanych powyzej, poniewaz dostalem namelocka
|
Coool
Fajny poradniczek ;) Mam już imię nawet...:crusader:
Strzałeczka zioooom. :cup: |
Sam bym tego lepiej nie zrobił. Bardzo spodobało mi się, że w poradniku zawarte są słowa tłumaczone na japoński i język "starożytniczy" 8o lub podane są imiona wojowników, co jest dużym plusem ponieważ uważam za głupotę kopiować nick "Eternal coś tam lub coś tam Dragon Wielki". osoby takie uważam za mało twórcze, nie posiadające własnej wyobraźni, a nick w języku japońskim brzmi dobrze. Dobrym sposobem na wybranie nicku jest wyobraźnia, jeśli ktoś jej nie posiada to musi koniecznie zajrzeć tu. Co tu dużo mówić 9.5/10 (nic nie jest idealne).
Pozdro |
Uczę się języka japońskiego.Wielkie dzięki.Te kilka słówek przyda mi się do mojego własngo słowniczka...Uczę się bowiem indywidualnie :cup:
|
Cytuj:
wybaczcie 2 posty jeden obok drugiego :/ |
Superr!!! niezly pomysl mi sie podoba chyba nawet skozystam sobie i zrobie jakiegos fajnego nicka :cup: dla wykonawcy
|
nie wiem :P
[quote=Corsair123;1689682]Superr!!! niezly pomysl mi sie podoba chyba nawet skozystam sobie i zrobie jakiegos fajnego nicka :cup: dla wykonawcy[/QUOTE
no coz nie wiem w czym problem... poradnik jak sie nazwac LOL. nie wiem w czym problem ja se wziolem to co mi przyszlo na pierwsza mysl nazwalem sie fire nizija. nizija nawet nic nie znaczy :P (nie piszcie noobki ze to snaczy ninja) pozdro dla erio olix :P |
dodatkowa propozycja
można też wziąć w dłoń Władcę Pierścieni i wyłuskać jakieś dobre imię... ale już teraz niewiele imion się ostało.. Ewentualnie można wziąć w ręce Silmarillion (J.R.R. Tolkien) - tam są cząstki słowotwórcze języka Quenia (Język Elfów Wysokiego Rodu np. Elrond, Galadriela)
|
Mój
|
Cytuj:
|
..........
Niezłe, pomogło mi 8o
|
Heh ja mam swoje dwa orginalne nicki, których jeszcze na żadnej stronie jaką odwiedziłem nie miał:cup: Sigtha i Thaalt heh nie dość, że orginalne to jeszcze sam je wymyśliłem B)
|
Kozacki poradnik xD przydal mi sie :)
|
Ciekawy poradnik :) Choć ja osobiście nicki zawsze tworzyłem sam i mam zawsze pełną garść pomysłów. A jeśli się ich nie ma wystarczy popatrzeć w różnych słownikach języków obcych (w sumie coś podobnego, co stworzył autor, ale są jeszcze inne języki i te połączenia wyglądają dosyć ciekawie) :evul:
Czasem pomocne jest otworzenie słownika polskiego, bądź encyklopedii i losowe otwieranie stron. Czasami można znaleźć naprawdę oryginalne pomysły na nazwy. |
Wymyslilem takie "Saduki Midori"
Znaczy cos w rodzaju "cień zielonego drzewa" :) |
Spoko poradnik jezeli nie gral bym palladynem ;d to napewno by sie przydal ale niestety dla naszego kochanego palka nie ma pomyslu jezeli ktos by wpadl na jakis orginalny pomysl napiszcie thx 8o
|
Ja..
Ja używam tak jakby "tradycyjnego" nicka otóż[CHAR]Marcin of Valoria[/CHAR], taki mi sie podoba i nie mam zamiaru go zmieniać. Zrobiłem sobię nick [CHAR]Ciff[/CHAR] (hehe) i też nie najgorszy :)
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Macie Tu Dobre Nicki
Nicki :
-) Rufeczek -) Neriva -) Elonder -) Pan Domow -) Pixsel Lord -) Coran Blood -) Pullos -) Ranimator -) Pilgusek -) Pandorek -)Wolfidrian -) Polaczek -) Snakedarian :p |
fajny poradnik.Na pewno pomocny dla tych którzy mają problemy z imieniem.:D
|
Czemu nie mogę dodać do imienia słow: Super, Hyper Ultra? CZEMU???
|
Spoko poradnik chociaż nigdy nie miałem problemu z nickiem.. A nick który sam wymyśliłem to Venferno i Magmatic chociaż sądzę że Magmatic to dość popularny nick?..Poradnik według mnie 8/10 ponieważ nie jest zbyt potrzebny :D
|
Druid - Ambulance
|
Ja jak tam nie mam imienia dla postaci to wpisuje na google "generator imion", wybieram generator laca i wychodza fajne imiona jak meridnis, nifrea itd.
@edit Na stronie tibia.pl jest dobry generator o nazwie ebon. Mozna wybrac na podstawie jakiego jezyka tworzyc imie (polski, rosyski, wikingow itd.) |
Czemu dla paladynów nie podałeś?
|
mozecie uzywac Sir <Imie WASZE> np Sir Przemek ;d
|
...
Szkoda tylko że on tego niepisał :(
|
Żal
Widać że nie jesteś zbyt doświadczonym graczem o ile można powiedzieć że umiesz grać.
Takie nicki jak np. hammerstrong czy jakie ty tam podawałeś to to jest szczyt noobostwa. Dlatego Soryy ale nie będe się sugerował wyborem nicku w ten sposób tobie radze też tak nie rób. I nie pisz takich głupot w poradniku bo potem chodzą takie 14 lvl Polacy i mają nick coś w tym stylu ;// X(X(X(X(X( |
erriss to Ciebie żal :)
co do nicków to każdy ma jakiś pseudonim który można użyć. Jeśli jest zajęty wystarczy dodać jakąś końcówkę albo początek np. Kremas'owy , Ten Kremas i takie tam. co do poradnika na pewno wiele osób z niego skorzystało i skorzysta. @down ale to jest tylko i wyłącznie ich wybór. Jeśli mu się podoba to co mają inni do gadania?? już na pewno nie niszczy klimatu tej gry ponieważ już dawno z niej uleciał. W gry gra się dla zabawy więc dlaczego by nie zrobić zabawnego nicka?? |
LOl
Właśnie wiem że wiele osób z tego skorzysta. Ale weług mnie takie nicki jak stronghammer itp. są żałosne.
I wydaje mi się że ludzie którzy mają jakiekolwiek pojęcie o Tibi to nie będą wybierać tego typu nicków. Sam chyba przyznasz że żadko który wysoki lvl ma nick tego typu. No nie licząć światów non pvp na których 90 % osób Boci ;/X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |