![]() |
Cytuj:
To się tyczy też do reszty drużyny, że nie powinniście się przejmować. Zresztą jak przeczytałem wypowiedź jednego zioma, który przed tym questem spał 4,5h i wstał po to, aby ten quest wykonać to się nie dziwie, że ... (tu każdy domyśla się swojej wersji). |
Cytuj:
@Topic: Grajcie dalej nie zważając na to co piszą ludzie. Tibia to ma być zabawa, a nie wytykanie komuś błędów [mój offtop up up lekko temu przeczy ?!:P]. Raz sie stało i tyle... @Lotar: zachowałes sie lekko nie lojalnie. :( |
Dwa slowa i jeden znak interpunkcyjny okreslajacy ten film zal.ru
Na banshee queen byl piekny popis noobostwa.. na askarze gdy to robilem 2x 60-65ms na 1 ue kazdy i bylo po klopocie a tu takie problemy W samym roomie.Uwazam ze byscie to zrobili ale ten gosciu to nie wiem czy tam wlazl przez laga czy myslal ze moze sie wrocic up.Gdyby nie to to mysle ze udaloby sie to zrobic. LOL a pozniej to chwalenie sie tym gsem.. omfg .. bloker zostaje do samego konca az all shooterzy wyleza a nie ratuje swoje dupsko bo po ta sa chyba blokerzy,moim skromnym zdaniem zeby POMAGALI JAK NAJDLUZEJ SIE DA i blokowali dane potwory. Moje 3 grosze xd |
Usunięto w roku 2010.
|
22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS
22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS huhaushuahuashuahuas banda debili xD! najlepiej jakis typ tam i see movie i know this quest iam the best hajl me xDDD nie moge nie moge rotfl on the floor xD |
Cytuj:
Hehe :D Nie każdemu wychodzi, no cóż... |
Cytuj:
bo wez sie czlowieku w rl zasmiej "hsuadhushaudgasudhauehausgeausega" |
Cytuj:
:D :D :D genialne spostrzezenie... !:D jestes moim numerem łan. :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
@autor filmu mogl troche odciagnac potworki do lewej sciany, w ten sposob basnhee i dle nie ciskaly by w magów, moze bylaby szansa... |
Cytuj:
Morał: WYSTARCZY POSZUKAć! ps. to nie ja, ten user co uploadnął tamuj |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Joe twoje żałosne próby wyjscią z sytuacji nic już nie zmienią.
Tłumaczysz sie że byłes niewyspany , a co ma twoje niewyspanie z noobostwem twojego teamu i Ciebie samego. Próby obrażania mnie pokazują tylko jak prostym 15stolatkiem jesteś. Yahist blokował prawie świetnie?Z niecierplowością czekam na demon helmet. Joe myślałeś że sobie nowego przyjaciela znalazłes? Nie zmieniłem zdania o Tobie dziecko i nigdy nie zmienie. A teraz możesz dalej próbować sie usprawiedliwiać, ale nic już nie zmienisz. Przynajmniej jesteś sławny ;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zachował sie najlepiej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sprint do temple. Cytuj:
Pozatym możliwość odpręzenia sie po ciezkim dniu. Cytuj:
|
Zamiast zejsc odrazu za tym typem co zszedl pierwszy na dol zeby mu pomoc to kazdy stoi i nie wiadomo na co czeka... Druga sprawa reszta popadala przez pana ktory krecil ten film i nizej chyba juz zejsc nie mogl i all zlurowac do gory ;]
Joe Observator [78]: padlem Joe Observator [78]: koniec z tibia czlowieku to jest tylko gra. Gra sie dla relaxu a nie po to zeby sie spinac |
Offtop:
Czy te filmiki dzialaja z zwiazku z update? |
Cytuj:
|
pr0 teram hahahaha
oglądałem to już wcześniej ale zajebis** jest xD, niema to jak zgrana ekipa :D |
Cytuj:
No wiesz ziomek nie wiem dokladnie jak to jest na tym banshe , ale wedlug mnie jesli ktos padl i nie wszedl w teleport to moze wrocic do rooma no chyba ze tak jak ziomek "KURWA MAM GS" i wszedl w teleport xd a bohy etc :< ? 17k zarobil za cene 60-70 k XDDD Jesli sie myle to sry jestem noobem , pa , pk ~ Co do tego banshe no to poszukuje osob chetnych na banshe quest ;] |
Hahahahah widac ze polacy potrafia :) ten Co po Ang gadal caly czas napewno SWE ... jedyny prubowal cos zaplanowac itp ale oni pierdolili po polsku do niego jak total idioci... a w finall roomie zamiast sie trzymac - mage team i pallys to kazdy sobie poprostu biegal... na miejscu tego 60ms ujebal bym tych co przezyli ...
|
Do knightów: Wiecie co to exeta res? Bo za bardzo z tego użytku nie zrobiliście... Mogło wyjść gdyby ten co miał na sobie 1 banshee (pikuś) exetnał te 2 banshee Yasitha, albo chociaż tego GS'a. Kolejny błąd... Staliście w kupie, mieliście się rozproszyć, a staliście jak debile jeden obok drugiego i shooterzy dostawali.
|
zal
@do ALl napisalem te KURWA MAM GS z capslockiem ... niechodzilo ze sie ciesze ze mam gs tylko ze zdazylem tylko to wziasc. Druga sprawa bloczylem tak jak kazal clao odejsc w lewo < to odszedlem spojzcie na VOTHEra ktory mial isc w > a bloczyl przy schodach wiec pretensjie prosze do kolegi. Zszedlem troche na dol aby looknac co z bladiewem a ze jak podszedlem odrazu ujzalem has left party to zaczelem uciekac na swoja pozycje zreszta sram smiejcie sie o to chodzi NO SMIEJCIE SIE hahahashsauhsausasaisahsaisahsauisaisahsaujsaisahs a MORE PLAX
ja tak patrze na was tych co sie smieja to mi zal niechce mi sie gadac bo mnie to wqrwa ze wzielem tylko gs a i do super bossa 200lvl o stracenie to chodzi ci o te uhy co mi zeszly czy o te nagordy ktorych nie wzielem? Lotar zalosny jestes. |
Cytuj:
ps.I niezrównoważony... |
idz szukac pracy
|
:/
Jestem tylko malym nubkiem mistrzu ;/
Czy mi sie zdaje czy cos dzis straszna agresja wisi w powietrzu :< ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Usunięto w roku 2010.
|
Lotar lol na kazdego gada ze male mozdzki a ty co wielki pan magister znajdz prace i tyle bossie HAHAHAHA zal mi ciebie zachowujesz sie jakbys byl kim komu nie pasuja inne opinie a jego jest najlepsza 20 letni pajac
joe wes bo zaraz nasle na nas bloodz swoich koleszkow lizodup |
Cytuj:
Ja pokazałem film z waszego nieudanego Banshe quest.To że traktujecie go jako osobistą porażke albo sądzicie że chce dzięki temu camowi ,,zaistnieć" to już nie mój problem. Daliśćie dupy na całej lini ale podchodzicie do tego w taki sposób że agresja to jedyne uczucie. Gdybyś ogladał identyczny cam z moim udziałem również byś sie smiał. Sztuką dla was byłoby smiać sie z tego cama wyciągnać błędy i przejść do codziennośći,ale widać do tego faktycznie trzeba dorosnąć. |
jesli tak to po co odrazu dajesz na tibia.pl smieciu
Joe ci zaufal a ty w kulki lecisz bezrobotny spamer |
Cytuj:
|
nie mam zamiaru z toba rozmawiac i koncze to i sram na ciebie nie bede pisal z duzej bo nie zaslugujesz panie majster najlepszy wszystkowiedzacy
nie zdziw sie w przyszlosci :) |
Po pierwsze autor filmu zachowal sie lojalnie wobec kolegi bo jako jedyny poszedl zobaczyc co sie z nim dzieje(przypadek sprawil ze akurat w momencie w ktorym schodzil Bladiew padl i resp sie przezucil:()
Ktos mial hyba watpliwosci co do angielszczyzny Joe~ (jeli nie sry) Position: Tutor wszystko wyjasnia |
Cytuj:
|
a wy zlapaliscie sie jednego argumentu-bezrobotny.. pozycjecie dzieciaczki zobaczycie jak to jest fajnie jest w polsce skonczyc LO i jakie z tego potem perspektywy, modlcie się aby do waszej pelnoletnosci odsuneli od wladzy PiS , i zeby nastapila jakas poprawa , bo czeka was marny los, skonczycie na ulicy, lotar moze i bezrobotny ale z taka znajomoscia angielskiego i slownictwem, ogładą i obyciem wsord ludzi bije polowe waszego teamu na glowe, jedyny kto tam mial jakies pojecie to clao, ktory mimo usilnych prob wytlumaczenia zostal zignorowany,Bladiew byl piatym kolem u wozu w tym quescie przy final roomie, niecierpliwil sie przeszakdzal w tlumaczzeniu dla obcokrajowca, a jego zesjcie na dol bylo jednym z najwazniejzsych przyczyn niepowodzenia questa,zapanowal ogolny nielad,w tym momencie bylo jak to mowil joe przelozyc quest, chociaz i z takim skladem bylo mozliwe jego wykonanie.Film jako tkaiego smiechu we mnie nie wzbudzil , bo sam wiem jak ja robilem go,naszczescie mialem wyborny team i nam udalo sie zrobic bez wiekzscyh problemow ;) ogolnie zabraklo zgrania, nastepnym razem 2 razy zastanowicie i dokladnie przeanalizujecie co i jak ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No tak... w przyszłości. Najlepiej idźcie go zabić i zróbcie film to całe forum będzie miało przez tydzień dobry humor. |
16:36 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi
16:37 Bladiew has left the party. Ci kolesie pokupowali konta czy co? |
18:04 Vother [64]: to bylo zato ze z sd mnie waliles
Wymiatają chłopaki, nie ma bata. :) Ah, ta Thoria... |
@Topic
Hehehehehehehehheheehuhheheheheue ( to nie brazylijski wyobraźcie sobie) @Sosek(sqsek jakos tak) <lol9mld> Ok. Lotar jest bezrobotny ,hmm twój stary chyba też ,że tak cię to boli xD. @yhasit92 Wziąleś GS na siebie i dałes GS na sorców więc wyszedleś na + a to 92 to od wieku?? Widać. A twoi rodzice to co lekarze ,że bezrobotny jest gorszy?? Gorszy to jest twój stary jak ciebie tak wychował ... @Imagram Nie zrobiłeś Banshee xD nie wierze ,że pytasz o to na forum więc to joke ,grając na Furorce wiem ,że piszesz "Kto idzie zę mna na Banshee Questa" i pól vision leci no i masa 60lvl. A jeżeli nie zrobiłes to widać PG i ostatnio PA zajmują twój czas. @Eloelo I to mówi osoba ,która ciągle tak pisze xD @Lotar Jak ktoś jescze da Ci taki filmik to wal do mnie !!! |
Sorki że to tu pisze ale też bym chciał się pośmiać bo zapowiada sie na niezłą jazde :D Ale jak uruchomić ten film:( Ja niewiem (nieśmijcie się zemnie PLX)
Gdybyś mógł napisz tu albo wyslijcie mi na e-mail jak to zrobić. Mój e-mail to [email protected] |
@Alhan
Wiesz nie koniecznie Imargam chce zrobic banshee na Furorce, bo moze na Thorii gra?:> @yhasit To ze Lotar nie ma pracy nie znaczy ze jest gorszy :>, to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow... @all team Ewidentnie zwalil Bald~ nie potrzebnie chcial uciekac, mogl stanac na schodach i czekac na reszte... Yhasit staral sie bloczyc i mu niezle szlo, Vother- zal.ru, ten 3 kina nie wiem jak sie zwal- n/c, Clao i Joe nie mieli za duzo szans... Marales- na banshee z kilkoma sd i 5 mfami <.< zal.ru |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |