![]() |
no fajnie ja mieszkam w pln wschodniej czesci i tez mam ten sam problem, wiec twoje info jest niedokladne ;f
takie pytanie , czy ktos chociaz domysla sie kiedy te prymitivy i hacker'zy sie koncza? : d |
Ja też mam lagi ale tylko po południu... Więc moja taktyka jest taka: rano biegnę na fibule nabijam soule, ide do szoły, wracam ze szkoły, ide się uczyć i robie GFB :P. Dla ludzi szukających zarobku, którzy teraz mają lagi to jedyne wyjście... Ale rzeczywiście Cipy zastawiają się podobno padnięciem Rutera.
Ej nie wiecie czy itemy karnawalowe, które już zlootowaliśmy po zakończeniu swiętowania pozostaną u nas? Bo jakoś nie chce się rozstawać z Party Hat :P Przyda mi się na własne imprezki i na wystawie będzie ładnie wyglądać :P |
U mnie do przedwczoraj wszystko bylo NORMALNIE (czyt. rano ok wieczorem nawet run nie da sie robic bo jeden ruch na pol minuty) ale od wczoraj jak sie zalogowac chce to mi wyskakuje connection refused login server is offline
Juz przeinstalowalem tibie ale i tak nie dziala macie jakis pomysl jak to naprawic? |
Fajnie :/
Cytuj:
Moze Tibia.pl napisze cos w tej sprawie do CipSoftu. Bardziej ich posluchaja niz zwyklych graczy;] |
Obczailem sprawe i na xerenie,premii i lucerze 0 lagow.Lucera jest serwem z USA.Jakis router musial pasc do Niemiec
|
To jest bardzo mozliwe ale co roku po zimowy update sa lagi... dziwne nie prawdasz??:D Cipsoft zajmuje sie forum i nie interesuje ich teraz router bo mysla ze wszystko chodzi jak nalezy...!
|
Ja mam GIGANTYCZNE lagi na Beryli i Nebuli, na Azurze, na której gram nie ma żadnych problemów.
|
ROTFL, do autora: itemy mają tyle wspólnego z lagami co monsun w azji z wzrastającą ilością imigrantów z meksyku w jusa >.<"
Przed update miałem średnie lagi, teraz nic... mogę to zwalić na itemy? >.<" a dodam, że grając surfuje mocno po necie więc... kup lepszego neta / pogadaj z adminem... |
Cytuj:
|
Tutaj ma predkos wysylania... Jesli w niemczech jest padniety router to sygnal lieci z polski do usa i do niemiec i spowrotem wiec jesli ktos ma slabe wysylanie tak jak neostrada to ma lagi :D bo droga jaka musi przebyc sygnal jest dluga i kreta:D dzieki..
|
A moze wiecie ten router kiedy naprawial i wszytsko zrobia zeby bylo normalnie jakis mail do Cipow by ktos wyslal proszee
|
@up
Wierzysz zeby cipy ruszyly dupe i zrobili cos z tymi lagami?Wyslalem juz maila to odeslali mi z jakiegos zasranego autorespondera FAQ,wkurw**em sie wyslalem 2 i nie odesłali nic Jedyne co mozemy zrobic to wpisywac sie tutaj http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=2 Moze obczaja ze polowa tibijcyzkow ma lagi to cos ku**a wreszcie zrobia palan*y |
Cytuj:
Ludzie prosili o nowe serwy i nic... |
Cytuj:
p.s. A pod pojęciem "zmień neta" nie chodziło mi o prędkość a dostawcę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Myślę ze lagi to ważniejszy problem (tylko ze ja ich nie mam Multimedia rox ;)). |
Ja dzialam na sieci WiFi (128kb/s) i mimo slabej predkosci mam 0 lagow i freezow. To samo w innych grach sieciowych. Dajmy na to CoD, gram pol roku i nigdy nie mialem pingu wyzszego niz 60 (przecietnie mam 30)... Moim zdaniem to nie jest wina CipSow.
|
lags
Ja gram na arcani i tez mam takie lagi ze sie grac nie da,no moze jedynie z rana albo wieczorem i to dlatego ze wtedy jest malo ludzi online.W poludnie mam takie lagi ze sie grac nie da.Mam neostrade - nie mowice mi ze mam lagi bo mam neostrade -,- bo moi kumple ktorzy maja radiowke tez maja lagi.Ale reszta ktorzy nie maja neta radiowego albo neostrady nie maja lagow (dziwne) xD lagi zaczely sie po uptade wczesniej przez uptade nawet nie wiedzialem co to znaczy lags ^^ a teraz X( sa nieraz takie dlugie lagi ze wywala mnie(kick)osobiscie uwazam ze jest jakies przeciazenie bo np jak wlanczam z rana i jest malo ludzi online to lagow nie ma a jak juz jest dosyc duzo osob w poludnie to lagi sa niesamowite.Moi kumple ktorzy maja neostrade tez maja lagi wogole nie mozna expic x( najbardziej dziwi mnie to ze uzytkownicy neostrady i sieci radiowej maja lagi a ci ktorzy maja jakis inny internet maja zero lagow.Wydaje mi sie jednak ze to nie jest wina neostrady tylko cipow - nie wiadmo co tu robic!!! X( X( X( X( X( X( X(
|
Ja tam nigdy niemam lagów , jedyne na co narzekam to to ze przez te present bagi , niemozna poexpic !!!X( X( X( wszystkie expowiska zajete , nawet jak wstaje o 6:30 to juz ludzie czatuja na expowiskachX( X( X(
|
Fen~ Nie pomyślałeś że niektórzy mają ferie ?
Topic:Na trimerze też są ,niewiem czy u każdego ale ja mam (już 1 deda zaliczyłem przez laga ;<) |
MILIMALINE SIE POLEPSZYLO :/ Ale nadal sa kurewskie lagi :(
Kurde no ;( niech cos cipy zrobia z tym ;O |
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.
Latest news z tibia.com pracuja nad tymi lagami xd |
teraz to ja mam cannot connect to game server X( . wczesaniej lagi byly, ale noirmalnie sie connectowalo, czy to mopze cos z moim kompem?
ps. wszystkie postascie z konta sa na niemieckim serwie "saphira" |
Cytuj:
|
mnie tez to wkurza i te nowe ,,Bajery" w postaci balonikow i czapeczek to wszystko jedna wielka dupa i ten cipsoft niee ma juz co wymyslac ;/ mam neo1mb przed uptade nie miaelm lagow a teraz nei mgoe sie ruszyc a nawet wejsc na konto a przed uptade bylo wyszstko ok ;) XERENA RULEZ
|
właśnie jak pare osob powiedzialo, Cip'y znajdzcie se inne zajęcie a nie ulepszanie tibii w tym kierunku, a pierwsze co zróbcie to postawcie servery no pvp bo są na nich kolejki :/(150-200 osob)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |