Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Duskiness -Nagranie z Teamspeaka~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=112311)

Fejkowiec 21-01-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1211759)
Zwidka i Imagrama nie ma na tym nadraniu.

Chodzi mi o drugie nagranie, omg =.=''

@Topic

"DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd

"Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul"

"Nie podpalajcie bo might ringi ida.."

"-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich
- A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d?

"CHodzcie tu bo medżik łola walnoł
Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł
NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł"

Fallathanu 21-01-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravill (Post 1212301)
Lepiej skasuj to, co powiedziałeś. Jeszcze hunted załapiesz ;).

on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Veltaxio 21-01-2007 14:29

hehehe

Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

Always hunted 21-01-2007 14:59

Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami :P Te Twoje piski.... łiiii :D

alz'q 21-01-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1212609)
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

A mi sie twoj motyw podobal: "tajf tajf UE UE", " (pisk) (pisk) JeeeaSsseeeeeeSe (pisk)"

qriern1 21-01-2007 15:44

Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY

Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic

Moto 21-01-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qriern1 (Post 1212784)
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

O ! widzę, ,ze zlote dziecko sie znalazlo. Pan Profesor
:)

Szkut 21-01-2007 16:21

http://zul.i.majt.ringi.patrz.pl

alz'q 21-01-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qriern1 (Post 1212784)

KNAJTY

Knajty, kikło - to jest w pewien sposob żargon tibi wiec pograj troszke i pozniej sie wypowiadaj.

Rzolniez 21-01-2007 17:06

Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Kasior 21-01-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1212583)
on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Przesłuchaj sobie to, a może wreszcie zrozumiesz, że śmiesznie brzmi jak jakaś panikara drze się jakby w niego 20 sd leciało.
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p

SpAyKeR 21-01-2007 18:38

@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Zielarz997 21-01-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1212609)

jak juz cos to 'wszedles'

Buszmen12 21-01-2007 22:15

"ja pierdziele" ;>

Sadlith 21-01-2007 22:45

Nagranie niezle i rozbrajające :D Można się olać z niektórych tekstów :D a ma ktoś może jakieś stare nagranie z tsa? Chętnie byśmy posłuchali :D
@offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko :P

Rezidew 21-01-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1213272)
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Co do ich głosów, pamiętaj, że to są nagrywane a nie ich prawdziwe, czyli są lekko zmienione ( jak można się domyślić...)

Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat:
"Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie?

BaaDeeN 21-01-2007 23:02

Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr

Hasenu 22-01-2007 00:42

Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj
Patriarh'Gru [107]: w/w

Fallathanu [112]: uhaj sie
Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb
Fallathanu [112]: -.-

Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness
Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz..

Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak)
Patriarh'Gru has left the party.
Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie

Sanyol has left the party.
Van Liden has left the party.
Magrami has left the party.

haha :D Duskines to normalnie najsmiejszniejsza gildia jaka moze byc :D ""prawie jak Gildia noobów 8lvli"" Prawie robi wielka róznice :P

Nirvy 22-01-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1212972)
Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Śmiejesz się z czyjegoś głosu, a może masz bardziej sexi , więc shot up.

Ka$z3r 22-01-2007 13:44

up. "shut up" english mastah ;) btw. ten glos rzadzi heh

@Veltaxio

Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat...

Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry :)

Volerasi 22-01-2007 14:28

@Veltaxio

Dla mnie jestes tylko żalosnym debilem, ktory daje nagranie przeciwnej gildi.Twoim zamierzeniem jest to aby wszyscy sie z nich nabijali tak jak z Ciebie wtedy kiedy byłeś jeszcze z dusk~.A przypominasz sobie swój głosik 10 latka (napewno dalej taki masz) "Moczykija moczykija" kurwa żalosny jestes palancie itak mam z Ciebie największą beke dlatego ,że jestes pajacem , który za tibią świata nie widzi, wystarczy zobaczyc ile czasu jestes online :|.CZy dla Ciebie sie liczy reputacja tylko w Tibii? Zastanów się kim jestes NAPRAWDE ! Czy na rl jestes takim samym kozakem jak w Tibii?
Jak widzisz większosc nie wyzywa ludzi z dusk~ tak jak Ciebie wtedy ;]
Twoje plany poszł na marne...

W moich oczach jestes osobą bardzo samotną(jak i twój przyjaciel zwidek)

Veltaxio 22-01-2007 14:49

=o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi (Post 1214825)
@Veltaxio

Dla mnie jestes tylko żalosnym debilem, ktory daje nagranie przeciwnej gildi.Twoim zamierzeniem jest to aby wszyscy sie z nich nabijali tak jak z Ciebie wtedy kiedy byłeś jeszcze z dusk~.A przypominasz sobie swój głosik 10 latka (napewno dalej taki masz) "Moczykija moczykija" kurwa żalosny jestes palancie itak mam z Ciebie największą beke dlatego ,że jestes pajacem , który za tibią świata nie widzi, wystarczy zobaczyc ile czasu jestes online :|.CZy dla Ciebie sie liczy reputacja tylko w Tibii? Zastanów się kim jestes NAPRAWDE ! Czy na rl jestes takim samym kozakem jak w Tibii?

Widac ze sa to przemyslenia z glebi duszy :) , jestem szczesliwy ze mogles wkoncu powiedziec co ci lezy na sercu , sadze tez ze teraz z podniesionym czolem bedziesz mogl opowiadac znajomym o tym jak pojechales "Imargama czlowieka z 10 letnim glosikiem ;)"

alz'q 22-01-2007 17:36

@Veltaxio
Jezeli smiejesz sie z innych a wrecz ich wyzywasz ("wiesniacki glosik(...)") to naucz sie smiach z siebie bo pierwsze nagranie z dusk~ (jak jeszcze byles z nimi) było chociaz smieszne.. a te co podales jest normalne.

Veltaxio 22-01-2007 17:53

hehe

Gdybym nie umial sie smiac to bym nie podawal linku do nagrania tego starego =)

Fejkowiec 22-01-2007 17:57

Z jednej strony, nie wiem jaki byl powod aby Ima wkladal na forum to nagranie, przyznam, ze jest smieszne... ale tamto z nim tez bylo smieszne. I nie wnikam, podal mi linka do tego, czyli nie ukrywa nic i sie tego nie wstydzi. No bo czego? No i co z tego ze ktos powie, ze ma wiesniacki glos czy cos. To zalosne. To nie mozna juz gadac w team speaku przed mutacja? Pewnie polowa z tych co sie tu smiala sama ma jeszcze bardziej smieszne glosy a pisze tu glupoty, ale "who Cares?!". Oba nagrania wywolaly w pewnych momentach u mnie smiech i sie zabawilem sluchajac ich. Nie najezdzajcie na Ime, bo to nie ma sensu.. go to jebie przeciez co o nim myslicie:) Dał to pewnie na forum, zeby sie tez posmiac i jak pisalem nie wstydzi sie tez dawac linka do tego nagrania w ktorym sam byl:)

Peace~~

_/

Rezidew 22-01-2007 17:59

Dla was Ima ma głos 10-latka? O ile się nie mylę to On ma 16 lat :] No ale to nie jego wina, że mu "matka natura" taki głos dała, sami pewnie nie macie o wiele lepszych głosów. Mój pewnie nie wszystkim by się spodobał :D

Kadon_Candia 22-01-2007 18:04

Co wam da to, że najezdzacie na Imargama?

Buszmen12 22-01-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kadon_Candia (Post 1215253)
Co wam da to, że najezdzacie na Imargama?

Hmm co im to da? satysfakcje że pojechali 200 levelowi a on ich nie gania ;>

Pół użytkowników na forum cieszy miche bo ktoś tam ma "wiejski głos" tylko ciekawe jaki wy macie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi (Post 1215253)
@Veltaxio

Długo nad tym myślałeś? bo coś Ci nie wyszło ;<

Celmir 23-01-2007 02:44

HAHhaahhAHahahHh placze ze smiechu ja jebie kurwa....:D hAhhAhh kocham tibijskich chlopakow i ich nagrania z ts'a:D

Atomix 23-01-2007 08:31

Volerasi chyba pomyliles forum jesli chcesz dawac tego typu porady ,to forum o grze w ktorej postacie sa wielkosci kciuka wiec idz pokozacz na podworku w piaskownicy a nie tu:baby:

pelson11 23-01-2007 11:57

-Zabijcie Katrile !! Ja was wierze !! JuuUUU !!!!!!

xD

Kamil1000 23-01-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1209800)

czy ty umiesz nagrywać w stereo?

Meresstrae 23-01-2007 18:15

Żal.pl

Taifun ma szpiega w gildi :C gz
Btw Organizacja jest maxxxxx ( 0 )
Nie ma jak byc z brazylami na team speaku wcale ich nie rozumiem ale jakos nam to idzie sprawnie :)

Pozdro z Pythery drogie Chlory z Furory xD

Nadigis 23-01-2007 18:25

ja pierdole... nie macie co robić? lepiej patrzcie na swoje głosy, a nie krytykujecie każdego... krytykować to każdy potrafi. może niech każdy z tych cwaniaczkow co krytykują dadzą tu nagranie ze swoim głosem??

peace

Suppcio 23-01-2007 18:45

Chętnie. PW?
;>

Nadigis 23-01-2007 18:51

@up
czemu PW?
Daj go tutaj, żeby kazdy miał szanse sie posmiac;]

Works__1985 23-01-2007 19:08

Cofnij się kratkę ZooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
No nie mogę z tego polewka w h*j ahahahahahahahhahahahahahahahahah

Iron'knight 24-01-2007 09:29

omg

Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)

@EDIT
A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"

Gesior 24-01-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1218648)
Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)

@EDIT
A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"

zal.pl jest adresem nalezacym do kogos :P
pisanie "zal.pl" tez nie przedstawia najwyzszego poziomu -.- i nie tlumaczcie sie ze to taki "slang"
Taka rozmowa to normalka? Normalka to jest, ze jest ustalone kto moze sie odzywac/decydowac(przed bitwa), a kto moze "reportowac" problemy/wykonane zadania, a nie wszyscy dra morde ile wlezie..
Vision noobami? Wszyscy z Furory sa noobami, moj kolega ktory padl na 55 lvl od draga ( -.- ) stwierdzil ze to serv dla noobow i go olal, a sam najlepszy nie jest :D
Jednak jakos udalo im sie ubic Taifun'a. Pisanie, ze u Taifun'a jest jakis zdrajca to pochwala dla Vision. Widac potrafia sie zorganizowac :)

(nie wiem o co chodzilo temu gosciowi wyzej z "stereo", ale plik z mojego hosta pobralo ponad 400 osob! - tibicams.superhost.pl)

GoLeeM 24-01-2007 19:44

Ja gram z tymi matołami na serwie ;/ Tylko sie zbakać i puścić to nagranie ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59.