![]() |
jednym slowem...
żal !!!
-.- |
dziecko neo
|
Ludzie, nie karmcie trolla. To jest jakiś idiota i tyle
|
sahuhsa,dobre koles;]
|
Nawet nawet te screeny z letniego update 07 moreee plox.
I tak z innej beczki bo mnie to męczy ciągle czy w moim podpisie widac jakies japonskie krzaczki? |
K***a kiedy jakiś modek zamknie ten temat? -.-
|
Nie karmcie trolla nie widzicie że on sobie z was jaja robi żebyście bany/warny podostawali?
|
"a mi sie podobuje i hentnje zobacze tfffoje szkriny najlepiej pszeslij mi na priwate mesidż bo wtedy nikt nie wyluka koncufeczki egse tego ale nastempnym razem wez mi golden legi plz. " :)) ostatnio patrzac na forum tematy mozna sie usmiac :D
|
Człowieku ty nawet nie umiesz napisać Demon a do tibi się dorywasz.... :D :p
|
Boże... rumak jestes żałosny.... jednym słowem n00b
Do reszty: nie wierzcie temu dziecku... |
@up
CZEMó MAMY Mó NIE WIEżYć// PżECIESH JES BARDZO WJARYGODNY1111ONEONEONE @topic MOGE TESH TAKI LOOT PLSSSSS... Licze że ten wspaniały teamt zostanie jaknajszybciej zamknięty |
@Do nie których debili up
Zanim coś napiszecie to przeczytajcie cały temat... Noobami można nazwać tylko was , bo on powiedział że był to tylko 'żart' (More takich blx , uśmiać porządnie się można ;) ) |
Ja jebie ludzie (i/badz parapety) zamknijcie sie juz na ten temat, chcecie spamowac to wy*******ac do opowiadan...
Temat byl juz zakonczony jakis tydzien (?) lub dwa temu, wiec po co ktos go odswiezal?! Total pwned, i nic do dodania :] |
LoL.... już naprawdę nie maja ludzie co robić :baby:
|
Cytuj:
Wyjdź i zamknij drzwi, plz. |
ej ludzie mam spoil jego next huntow patrzcie:
TEN ZJEB JEST TAKI POPIERDOLONY ZE MNIE CHUJ PIERDOLNIE MYSLI ZE JEST FAJNY A TAK SERIO JEST POPIERDOLONY |
Archeolodzy _/ ;)
|
troche to hujowo zrobiles hahaha
pa |
troche zal
|
debil+idiota=dziecko neo -.-
|
Chcial byc smieszny... Ale idiotom nigdy nic nie wychodzi.
|
Mam nadzieje ze zalapie sie na nastepnego chanta
Morze wypadnom jakies klejnoty <maży> GRATSULATSIONS!!!!!1:cup::cup::cup::cup::cup::cup: 8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup: |
idioci, ten temat ma ponad rok
|
i co z tego?
|
Cytuj:
|
Proponuje nie karmic trolla
|
Widać jakie inteligentne dzieci grają w Tibię. Nie rozumieją, że to był żart -.-. Najczęściej były to osoby do max 30 lvl ... Do tego nie potrafią czytać, ponieważ autor sam się przyznał, iż był to dowcip... CipSoft powinien wprowadzić test na IQ, j. angielski, i ograniczenie wiekowe... Wtedy na pewno max liczba graczy wynosiłą by 10 k, sądząc po mądrości niektórych.
@Topic Uśmiałem się z 1 Screena :D Gdzie podział się twój kumpel na tym zdjęciu ;< |
up:
Ale nie rozumiesz, że CipSofty na tym straciliby majątek?! Przecież te botki kupują tylko i wyłącznie Premium Acc po to, aby mieć kolegów... A to, że im starzy dają kasę, bo oczywiście dla synulka zrobią wszystko. Cipsoft potrzebuję takich dzieci! |
Nie ma co się gimnastykować takim kretynom nigdy nie wpadnie do głowy że to jest ironia :)
@edit ups rifrisz lekki ;\ |
napster92
Czy według ciebie osoba z 100 lvlem jest lepsza i mądrzejsza od osoby z 30 lvlem ??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |