![]() |
Mogli by napisać na stronce jakie e mail-e wygraly.....
@down Też prawda ,nie pomyślalem xD |
bardzo dobry pomysl
tylko wez sobie napisz artykol albo podaj link gdzie 1k maili jest podanych a potem jeszcze znajdz ewentualnie swoj... wionzalo by sie to z zazdroscia wielu wielu osob a tak rozwionzano problem za plecami przegranych :D |
Tak a potem taka osoba by dostawała spam od "pro"hackerów.
|
Ja chciałem wysłać parę, a nawet więcej niż parę e-maili, ale doszedłem do wniosków:
1. Zmniejszam w ten sposób możliwość wygranej głównym account-em. 2. Jest to nie uczciwe. 3. Przy moim szczęściu nawet spam e-mailami by nie pomógł. 4. Trochę zajęło by mi sprawdzanie tych wszystkich e-maili. i po 5. Bez sensu porzucać stary account, bo akurat nie on wygrał pacc'a. |
Wszyscy spamerzy, którzy wysłali więcej zgłoszeń niż jedno: wydrukujcie sobie to co napisał kolega up i czytajcie to, tak długo aż nabierzecie rozumu!!!!
|
Cytuj:
I wy mu wierzycie? Zalozymy ze 1 mail robil 3 minuty to wyjdzie 2100 minut na zrobienie tych maili=35 godizn chyba... I do tego musialby zapamietac wszystkie maile...n/c |
A pomyślałeś o tym że możesz sprzedać takie konto a później za zarobioną kase kupić na swoją główną postać.
A co do wcześniejszych postów to uważam, że jakby Clipy miały rozdzielać dla facców ileś wygranych i dla pacców ileś wygranych to zajełoby to im z miech czasu! Moim zdaniem po prostu wylosują te 1000 pacców w końcu co to ich obchodzi kto wygra tego pacca:cup: |
Cytuj:
nawet jakby 1 konto robił w 1 minute to by mu zajeło 13 godz chyba |
A mi sie zdaje ze tego darmowego pacca dostana ci ktorz maja 150 lvl + i 100 osob z mniejszymi
|
@up: masz rację...zdaje Ci się...
|
@pare up
A liczyłeś, że jeśli robisz konto na o2.pl to robią się 3 adresy? o2,go2,tlen? |
Cytuj:
|
kilka @up
na serio jest 900 osob z 150+???? ja bym mogl na kartce a5 napisac ich nicki(literka na 1 kratke)i nie wiem czy bylaby cala jest juz duzo 100+ ale 150+?? a poza tym większosc z nich ma już pacc, więc o czym ty mowisz?? |
Cytuj:
Hahaha boki zrywać a wiesz że Clipy wcale nie zabroniły wysyłać po kilka mejli. Ilość wysyłanych mejli jest nieograniczona:baby: A pozatym przy zmiennym ip ciężko jest kogoś zabnować8o |
Cytuj:
|
ehh...zdziwilbys sie ile mozna napisac na malej karteczce formatu a5.
a poza tym po co takim pacc jak większosc ma kupionego pacca na rok?? |
Cytuj:
@down: nie maniak tylko oszust:D a ty robiac tylko 3 upodobniłeś sie do niego..wstydź sie:D :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
LOl
Też bym zrobił z 1k maili ale mi sie nie chcialo i 3 wysłąłem ;p a jarmolec to maniak jeden :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale wy sie wogle nie znacie na komputerach tacy z was informatycy jak ze mnie koks :p
|
aaaah no tak.... przepraszam cie za to ze troche dziwnie to NApisaŁEŚ
i serdecznie dziękuję CI ze mi na to zwrocileś uwage. moze dzięki tobie mi sie humor poprawi :D @up. a kto tu mowi o informatykach?? ja umiem wlonczyc tibie i sie zalogowac taki ze mnie informatyk :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: mógłbym ci jeszcze coś dopowiedziec...ale po co..skoro ty dalej swoje ciągniesz. |
Cytuj:
|
zostawcie go w spokoju przeciez to tafiun i zalozyl dzisiaj konto!!!! moze was zrookowac!!
@topic ja i tak nie licze na wygrana od 2 tygodni mam pacc i w sumie nowy mi nie potrzebny bo nastepnego planuje dopiero na wakacje @Jarmek czytanie ze zrozumieniem sie klania PODSTAWóWKA ROX! |
Cytuj:
A i jeżeli nie chciałbyś wygrać pacca to po co się udzielasz w tym temacie |
nie powiedzial ze NIE CHCE tylko ze nie potrzebuje
jesli by NIE CHCIAL to by nie bral udzialu w loterii prawda?? a jesli wygra to pewnie sie ucieszy ze dostal 95 zloty :D I zapadła taka niezręczna cisza.... |
Omfg
A teraz powiem wam co ja o tym myślę:
Aby otrzymać Pacca trzeba mieć zpersonalizowane konto. Regulamin Tibii mówi, że każda osoba może posiadać tylko JEDNO konto. Tak więc nasz kolega Jarmek nie otrzyma Pacca, bo pewnie nie spersonalizował sobie tych 800 kont. A Cipy pewnie i tak większość Maili zdyskwalifikują za naruszanie regulaminu. Dziękuję. |
Według mnie Cip'y podczas loterii nie będą patrzyli czy ktoś ma Pacc czy go nie ma, tylko będzie to uczciwa loteria.
Tylko gdy ktoś wysłał kilkanaście zgłoszeń z tego samego adresu IP, to mogą tych zgłoszeń nie uznać, albo uznać pierwsze zgłoszenie z tego IP. |
@Kejmil
Nie trzeba mieć spersonalizowanego konta. Jeżeli na danym e-mailu nie jest zarejestrowane żadne konto w Tibii to robią na nim nowe. |
Cytuj:
Cytuj:
|
I co powysylali cipy te maile juz?;/
|
To ja mogę mieć problem bo z mojego adresu IP zostały wysłane 2 zgłoszenia (ja i brat gramy w tibię korzystając z jednego komputera ;( )
|
Cytuj:
|
Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD
|
Nieważne spersonalizowany mejl czy nie, nieważne czy z jednego adresu wysyłasz 1 zgłoszenie czy 1000. Co do loterii Clipy pozwalają na wszystko i każde zgłoszenie uwzględniają!
|
Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |