![]() |
Cytuj:
Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób. Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa ;) /Pozdrawiam |
UP bo widac ze jestes tak tandetnie nadziany/nadety ze nie wiesz ze pacc po max 150K chodzi (90dniowy) 240K to juz przesada i zyski tego ziomka sa 2x wieksze -.- pzodr dla myslacych
|
Cytuj:
|
na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p
|
Tak na nowych. Kiedy 10k jest warte 10zł, ale co to teraz się dzieje to jest straszne... tibia traci na wartości! ;P Żeby 10k kosztowało 4zł? ;P
|
A jeżeli chodzi o sam keylogger, to Deleter usuwa go z komputera zarówno w pierwszym jak i drugim wydaniu.
|
Hrhr
Mówicie ,że nikt sie na to nie nabiera??;p Soft Booty http://img59.imageshack.us/img59/6715/lghtt0.jpg ;) Prosze nie spać ,że fake bo i tak mam was(tibia.pl i tibia.org.pl) w ... ;) i nawet sie tym nie przejme . ~~~Yours Eric |
jakis typu chcial mi vipa wcisnac
http://i12.tinypic.com/4haw9cw.jpg usunalem juz to wpizdziet. program znajdziecie tutaj: http://www.rogepost.com/n/0372404361 Cytuj:
|
Ziomek Od Haka 94 Rp Na Furorze Msg Me Priv Bo Chce Cos Od Ciebie Kupic :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nic nie jest idealne. Tak tak, antyvirek nie wykryje może tego OwnTibia ale są innego typu programy. Przezorny zawsze bezpieczny...
|
Wersji Vip nic nie wykrywa ^^
Noobki wasze P-sety naleza do mnie! |
Cytuj:
odpalalem wczoraj jakiegos vipa i wynik skanu wykazal mi obecnosc wirusa. @edit wlasciwie nie wczoraj...dzisiaj o 1 w nocy. zobacz kilka postow wyzej. |
@up
Po tym jak wykrywa robiona jest nowa niewykrywalna wersja w ciagu 1-2 dni. |
Cytuj:
aha, jak ktos ma "nowego niewykrywalnego vipa", to chetnie dam sie zainfekowac, link na pm mozecie slac. ideal jak jasnym chujem strzelil. |
Cytuj:
Opłacało się zapłacić te 20 zł =) ~~Timii~~ |
Cytuj:
zwraca sie? ;> |
Uwaga
Nie wiem co to ale miałem na kompie
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag byłbym wdzięczny jakby ktoś mi mógł powiedzieć co to. Ściągałem tylko filmy .rec nic innego, więc da sie wsadzić coś tam(no chyba że to jakiś żart) Kaspersky mi to wykrył jak skanowałem kompa. Więc radze też przeskanować |
Otwórz to hex edytorem i w search text wpisz owntibia. Jak znajdzie, to wiemy co to za program. Mimo wszystko bym to wywalił.
Hex edytor - xvi32, winhex i wiele innych. W ten sam sposób można wykryć vipa. Dodatkowo wyszedł już owntibia fucker, tkóry można ściągnąć z downlaod.tibia.org.pl. Tak pamiętajcie - my nie mamy supported fansite i hackujemy p-sety. |
Cytuj:
|
Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.
|
Zbindować pewno można. Sprawić, żeby przy tym działał - niekoniecznie.
|
Cytuj:
otworze ci każdy rec jaki mi wyślesz proponuje zamknąć temat |
Ja osobiście nie robie takich świństw ale mam niestety paru kumpli, jeden po dwóch dniach miał łącznie ~2kk w itemach i kasie na różnych światach...
Więc to 40zł się zwraca, i to bardzo :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uważam, że hackerzy nie są największym problemem w tibii. Dajcie im spokój, gdyby nie było tak wielu naabów to nie opłacałoby się hackować, a gdyby nie opłacało się hackować to nie było by hackerów.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
zbindowac to mozna pod wszsytko ;) tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu ;) gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta, możliwe tylko rozpatrz taką możliwość ,że ofiara może być znajomym/przyjecielem hakera i może mu bezgranicznie ufać no i o to w taki sposób dać się zrobić w balona, więc nie we wszystkich przypadkach kiedy ludzie padają ofiarą hakera ą noobami. |
Haha ! To nie koniec!
Teraz powstał Tibia Stealer ma w sobie skutecznosc tibia mail i owntibia :). werjsa free jest nie wykrywalna ale nie wysyla calych passow, a VIP wysyla cale i tez jest nie wykrywalna. :) a te info mam z glownej strony ;p @down http://www.tibia.stealer.cal.pl ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem, że mój post to offtop, ale także jak i Twój, więc jeśli coś wiesz o OWNtibii (Jak Twoi przedrozmówcy), to pisz, a nie wpierda*asz nam jakieś na chuj potrzebne farmazony, że kupiłeś premm za 120k. Kogo to wogóle obchodzi ? Omg żal. |
Hehe pamitam jak wystawiłem na allegro 110EK i 1kk, podałem tam tez swoj nr gg to codzinnie po kilka razy przez jakis miesiąc ktos próbował mi dać jakiegoś syfa...co prawda nie udało sie ale raz miałem haka i nadal nie wiem co to było chodz to było dawno ale do konta zhakowanego miało kilka osób passy wiec moze to nie ja zawiniłem... ;S
To tak nie bardzo na temat ale dla noobkow zeby nie podawali nr gg na allegro alni na forach jesli nie chcą zostać zaspamowani plikami exe... ;D Pozdro dla all hackierow którzy zamieszczaja na forum filmy typu "Pk Harmonia*****". ;D |
albo nabki które piszą do każdego po kolei na trade czy chcą jego chara (zreguły jakiś facc 40+) mowią podaj gg lub mail na maila wyślą pass*****
A jak się nie uda to potem udają, że są dziewczyną na gg i że wyślą nam fotke. Mój kumpel poszedł nato i otworzył plik fotka*****, ale skapnął się że coś jest nie tak bo nic się nie stało a ikonka taka ładna :D i dał mi itemki, zrobił formata i skożystał z rec keya ukradli mu bp masków, plate set i moonlight rod :D |
wogole ta owntibia dziala ?
|
Ta tibiaownd to gowno dzisiaj se wlaze na kompa i mi wyskakuje anty viruz z tym ze wykryl w owndtibia trojana !!! X( X( X( X( Gowno je**ne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |