![]() |
Ghost, blokersie, Ty to każdego z równowagi wyprowadzisz =/ Nawet duskusji na poziomie nie potrafisz prowadzić.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Don't feed the troll!
|
Cytuj:
tak swoja droga to ciekawe jakiej on muzyki slucha skoro metal i hh sie nie podobaja... |
>up
Oprócz Metalu i HH istnieje jeszcze wiele gatunków muzyki. Btw. proponuję zamknąć temat bo już zaczyna się pyskówka. |
Burn! hahah
|
Nawet w tak prostym temacie da sie poklucic ; o
|
Mam bzika na punkcie gitar, w domu mam pięć, a swoich trzy. Dwie elektryczne (presto lang i defil kosmos) i starego klasyka z 71 roku. Pozdrawiam.
PS. Zbieram też przyrodzenia moich wrogów. EDIT: Jeszcze się zamierzam na gitarę w kształcie karabinu :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2. akapit: nie ryzykuj z takmi wypowiedziami bo zostaniesz zbluzgany, a pozatym to spoko kolo jestes: ] |
Hahahaha Ostrooo xD
Slucham Tecno, trance, house moge wiedziec jaka mi ksywke przypasujesz? xD zeby nie bylo off topica xD Lubie zbierac piosenki, na winampie mam okolo 10k piosenek [m.in. sety po 40+ min, jeden set nawet 360 min;p] i zeby nie bylo to nie jest tylko techno, trance i house ale takze inne rodzaje, lubie czasem posluchac hh, metalu, reagge czy jakos tak sie pisze:p. Zalezy od nastroju ;> |
Ja mam bzika na punkcie edycji kol. gier ( większość gier mam tylko w wersji kolekcjonerskiej), South Parku oraz czekoladowych płatków śniadaniowych Choco-Moons.
|
Cytuj:
I too :D lul macie te 10 znaków -.- |
wlasne książki
screeny z tibi ustniki do alkomatu |
Bzik na punkcie siłki, nie koniecznie na punkcie własnej budowy, po prostu jest to dla mnie lekarstwem na prawie wszystko.
Właściwie nic nie kolekcjonuję.. |
Ja mam bzika na punkcie motocyklów.
|
Bzik na punkcie modeli 1:18 diecast (samochodów)
Cytuj:
|
bzik na punkcie dziewczyn i zbierania wszelkiej maści biletów ;D
i jeszcze stare samochody <3 |
Ja mam bzika na punkcie reportowania archeologow!
|
@up
A co w tym temacie złego? Przeszkadza Ci w jakiś sposób? |
Jak to się mówi : lepiej odswiezyc stary temat niz zalozyc taki sam.
Bzik na punkcie produkowania własnych wałków gabber dla niewtajemniczonych chodzi o robienie muzyki ktora kluje w uszy wiekszosc ludzi. |
@UP
Na tym forum jest tak, że jak założysz podobny temat to jest źle, a jak odświeżysz temat to jesteś archeologiem :confused: |
Zakładki w mozzili ;) Zanim znajdę tę której szukam mija 5-10min :p
|
gazety metra :> Codziennie idąc do szkoły muszę wsiąść jedną, a w domu stosik cały czas się powiększa xDD
|
Buty , koszulki , kapsle od piwa , kieliszki , gry , piłki.
|
Cytuj:
tak się składa, że może ktoś chciał założyć taki sam temat, ale odnalazł ten i go odświeżył... nie widzę w tym nic złego |
lubie kolekcjonowac kapselki po piwach, ktore sam wypilem ^^
|
Ja mam kilkadziesiąt przeróżnych smyczy (takie na paski na szyję na klucze), mam też masę breloczków i samochodzików burago czy jakoś tak. Ale nigdy nie miałem takiego fioła żeby cały czas kupować. Mam też szklaną okrągłą kulę z 1, 2 i 5 groszówkami, na początku zbierałem tylko 1, ale zacząłem też 2 i 5 gr bo nie mogłem tej kuli wypełnić :) Jeszcze mam 2 duże klastery znaczków ale nigdy ich nie zbierałem, po kimś z rodziny zostało :O
W tej chwili jestem uzależniony od fotografii i trochę od komputerów ale właśnie chodzi o fotografię i Internet, poza tym nic innego mnie tak bardzo nie interesuje. |
@up
u mnie taka kula by się nie napełniła. Ja zawsze wrzucam do takiego jakby małego ozdobnego kubeczka jakieś groszówki, a potem je wyciągam i liczę jak na piwo mi nie starcza >.> |
Repliki broni (airsoft), gry, wizytówki i karty telefoniczne : ).
|
Łuski, mam chyba wsztkie rodzaje. Flaszeczki po wódkach, miejsca brakuje w pokoju xd, no i chyba paczki po papierosach, bo zamiast wyrzucac to klade na poleczke i juz sie uzbieralo tego DUZO, a sprzatac sie niechce xD
|
Hmm, w sumie, to nic takiego chyba nie mam.
Kiedyś kapsle po przeróżnych piwach i napojach z Włoch, Czech, Niemiec, Chorwacji itd miałem (mam je gdzieś nadal chyba, ale nie wiem gdzie), CDA zbierałem, ostało się trochę. Generalnie to mam talent do gromadzenia brudnych naczyń i skarpet w moim pokoju. @up Ponoć jest jakiś facet w Białymstoku, czy tam Bydgoszczy, któremu jak wyślesz 100 paczek po papierosach, to przesyła Ci 100zł ;o |
A ja lubię Dr. House.
|
Kapsle po piwach, drobne pieniazki ;-).
|
Ja juz zaobserwowałem, ze podobają mi się butelki po jakiś drogich trunkach :) Zapewne jak skoncze 18 lat to bd zbierał te najlepsze, najładniejsze butelki po wódce czy winie :p
Jak na razie zbieram jakieś bilety wstępu z zagranicy, mam też karte miejską z Niemiec itp. |
Ja nie wiem. Ludzie na tym forum coraz bardziej kozacza ;/
Co sie dzieje z tym swiatem. Kazdy chce byc pro i wogole tylko poprostu niektórym to nie wychodzi. Vepertoon zalozyl temat. Nie jest tragiczny, mozna w nim pisac. Jest w miare sensowny. Wszyscy po nim pojechaliscie. Dlaczego? Bo gdy jedna osoba napisze cos obrazliwego to next. iles tam osob musi to poprzec swoimi argumentami. Odpowiadacie na zdania na ktore wam wygodnie. W nastepnych postach autorowi puscily nerwy jak widac :D Ale ofc jakby jakis koles z kontem od 2004~ r . Z nie wiadomo jak wysoka ranga zalozyl ten temat to byscie siedzieli cicho prawda? Wiec prosze was opanujcie sie bo nie wiecie co czynicie. Amen :p A co do tematu to ja mam bzika na punkcie komórek. XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Haha XD nie no... :D
Moj "bzik" objawia sie tym ze musze kolekcjonowac komórki. Cala polke ich mam. Nawet jesli jakis znajomy sprzedaje to musze kupic i postawic na polke z tel. ; P tak jakos...dziwnie :D |
To tylko część kolekcji (większość poszła przez allegro)
Skala 1:18 http://images36.fotosik.pl/58/4510a927cd74bf69.jpg Było około 50 modeli w skali 1:18 (Średnio taki nowy model kosztował 80zł) >.< + 20 w skali 1:24 Zbierane przez lata, importowane z Niemiec... I po co to? Kupa kasy a frajda nieziemska :D Takie duże ze mnie dziecko nooo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |