Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Diss na Vision" Odpowiedz na ten diss (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116837)

Buszmen12 12-02-2007 14:19

Bit w jednym i drugim kawałku mi się podoba ;]
Tekst vision nie zrozumiały albo za bardzo ceplenisz albo kup nowy mikrofon co do tekstu duss wcale nie lepszy

5/10

Masywny_Titania 12-02-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic (Post 1262980)
Wam juz sxie calkiem pojebalo przez ta tibie... "diss na vision" co za kretynizm. -,-'

lol? Okularow zapomniales? Temat nazywa sie "Diss na Vision" Odpowiedz na ten diss" omg;(

A co do nuty to zab*sta xd
pzdr Baku ;D

Rideh 12-02-2007 14:57

Nie wiem skąd się wziął ten tekściarz dusków, ale za wpieprzanie tekstów tedego i p81 do swojej piosenki zasłużył na chłostę. Poza tym nawijanie cudzych rymów to też takie miałkie dosyć.

No ale trzeba przyznać, że Vision prowadzi w beefie

Bert 12-02-2007 15:08

rock !! tak to jest pomysl !! chce to uslyszec xDDDD

vertile 12-02-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morthifer (Post 1262462)
od tego jest forum aby komentowac pozytywnie jak i negatywnie

a co do kawalka, choc nieprzepadam za hh to bardziej mi sie podobal 'diss na vision'

Po pierwsze to niebyl hh......
po drugie bit jakiś znajomy niemówie że na 100% ale chyba nie wasz
po 3 wogule pomysł dissów do tibi jest żałosny

DDoS 12-02-2007 15:21

Hmm ten respong Dussków to znajomy bit - skopiowany, ale dunno skąd.

Vision nawet nawet.

Tam do kilku co mówią, że od Tibii im się p****. Mają prawo śpiewać o czym chcą to jest wolny kraj. Śpiewa się o tym co jest w danym czasie trendy, np Kononowicz xD.

Wanksta 12-02-2007 16:00

bit duskow to molesta - powrot o ile sie nie myle :D
ciekawe jak duski odpowiedza ;]
pozdro Baku

Bert 12-02-2007 16:03

chyba juz niektorym od tych dissow sie przekreca w glowie wiele rzeczy...

Wanksta 12-02-2007 16:09

ciekawe jak duski odpowiedza ;]
pozdro Baku

Boreq 12-02-2007 16:13

a Ja powiem tak..

Bardziej Mi się podoba diss duśków nie z tego powodu że jest ass licker tylko tam słyszałem tekst a tu w ogóle ;s

A co do glidi bardziej lubię dus~ nie z tego powodu ze jakieś jebany w dupe taifun tam jest tylko z tą glidią da się normlanie pogadać np: Moczykij, Fall~, lechista, zull a co do vision zagadywałem i pewnie dostawałem ignore choć chciałem się spytać o wojnę a tak do z dusskines się dogadałem..

Pvp:
Jak wiadomo taifun ma (dla Mnie NIE MA) umiejętności pvp (jak było widać na filmie jak pada) imagram bloknął go i się wychujał.. co do pvp vision jest lepsze..

Podsumowanie:
Diss = Dusskines
Rozmowy z członkami glidi = Dusskines
Pvp = Vision

Nie obchodzi Mnie wogóle wojna więc nikomu nie "Kibicuje"..

Rodri 12-02-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vertile (Post 1263110)
Po pierwsze to niebyl hh......
po drugie bit jakiś znajomy niemówie że na 100% ale chyba nie wasz
po 3 wogule pomysł dissów do tibi jest żałosny

Po 1 to nie musi byc hh zeby bylo dobre, ale nie wiem jak inaczej bys to zdefiniowal.
Po 2 to JEST w 100% NASZ BIT
Po 3 nie chodzi o Diss do tibii tylko na Duskiness.

@Up

Moczykij, Lechista i Falla~ nie sa w Duskiness.

Wogole posluchajcie te 2 kawalki, najpierw Diss na Vision zrobiony przez Duskow a potem ten z tematu. Toz to 2 rozne klasy, Duski potrafia tylko bluzgac, jechac po rodzicach itd... Vision mowi prawde i nie powiecie ze tak nie jest.

Teon_Aldorian 12-02-2007 16:28

To jest cos w porównaniu do Dissa od Dusków i waszego Powrotu oby tak dalej

Diamonic 12-02-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1263051)
lol? Okularow zapomniales? Temat nazywa sie "Diss na Vision" Odpowiedz na ten diss" omg;(

A co do nuty to zab*sta xd
pzdr Baku ;D

CZLOWIEKU! Pomysl dwa razy zanim napiszesz posta. Wiesz co to czytanie ze zrozumieniem? Jesli tak to to pocwicz, a jak nie to spytaj mame co to.

-=Misiekmen=- 12-02-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic (Post 1263306)
CZLOWIEKU! Pomysl dwa razy zanim napiszesz posta. Wiesz co to czytanie ze zrozumieniem? Jesli tak to to pocwicz, a jak nie to spytaj mame co to.

Dobra robota, zarówno na furorze jak i to nagranie ;) Mam nadzieje, że to pozdro to dla mnie :D? Von Baku ;*

omagad 12-02-2007 17:54

to @LL

ludzi cos wam sie w glowach popierdo**ło..
po 1 diss na vision nie zorbilo Dusk oO! tylko jakies ziomki ktorych Baku wqrwil ze najechal na Bielsko...
wiec nei rozumiem waszych wypowiedzi oO! zbedne komentarze..
tych ktorzy pisza wole diss vision niz Dusk albo odwrotnie bo o ile wiem zaden z graczy dusk nie bawi sie w to gow** ani nawet nie ma zamiru..
to tylko i wylacznie wasze glupie skojarzenie domneimania i wymysly..
zal mi was..

Dawids 12-02-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~ (Post 1262449)
Tamto poprostu mialo rozkrecic beef.

Sure :)

Cos mi sie wydaje ze tego txt nie pisal "Loku" tylko ktos kto sie na tym mniej wiecej zna

~Baku~ 12-02-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1263541)

Cos mi sie wydaje ze tego txt nie pisal "Loku" tylko ktos kto sie na tym mniej wiecej zna

Ej ziomek wogule znasz loka? On pisal tekst i taka jest prawda. Jesli zazdroscisz ze potrafi cos napisac to wez chociaz nie pisz ze to nie on i nie mieszaj.

filobossek2 12-02-2007 18:27

Gratz bracia !!!

Kawałek niezły i do tego o Duskinach !!!

%$#%$# Vision -.-

MarS 12-02-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1263541)

cała guildia pomagała wymyślac ;-)

Okrutny Pitevo 12-02-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~ (Post 1262403)
Oto nasza odpowiedz. Czas na odpowiedz jest nastempujacy 3 dni !!
Jeśli zrobicie taki chłam jak tamto to nieliczcie na odpowiedz.
Aha i zaproscie Petra i Łukasza. :D

Skąd wiesz że czytają forum?
Może nie siedzą na tibia.pl w dziale filmy i nie będą wiedzieć że ustaliliście termin 3 dni. Może na pisz im na Tibi a nie na forum piszesz..

Veltaxio 12-02-2007 19:29

Xd

Ty ziomek a pomyslales ze tak zrobilismy a tu napisalismy zeby tacy jak ty ktorzy nie wiedza ocb na furora mogli to skminic xD?

Carrota 12-02-2007 20:12

Swietne : )
Oby tak dalej ; )
może kiedyś płyte nagracie xP

Napster 12-02-2007 20:22

O wiele lepszy niż poprzedni. 9/10 ;)

Adas_Rox 12-02-2007 20:30

...

w sumie :
z tego co sie orientuje (a nie musze sie dobrze orientowac) to w wojnie chyba "wyszyn" lepsze..... bo caly czas slysze o jakims dedzie duska...
a beef:
hmm... duski zrobili lepszego dissa jak dla mnie... ale jak ktos wczesniej wspomnial... za duzo jezdzili po rodzinie... mimo to dla mnie duski prowadza w beefie..
p.s oczywiscie jak nie odpowiedza na dissa to wyszyn wygra ale bardzo mi to przypomina beef : tede vs plomien ... szczegolnie te teksty:
by dusk~ "masz jakis problem, uraz z dziecinstwa?"- jezeli dobrze mi sie wydaje to taki zwrot wystepuje w dissie na tede "knebel w pysk"
by vision "nowatur" (nie jestem pewny czy tak to zostalo przedstawione... oczywiscie moglo to brzmiec "nowator" za blad przepraszam ;] ) w kazdym badz razie nowator tez jest zamieszany w beef tede vs plomien (onar bardziej niz plomien ale pezet tez sie wtraca bo rowniez zostaje obrazany) ale to taki offtop

EDIT:
aff pospieszylem sie z komentem :P ... po kolejnym odsluchaniu obu dissow.... VISION ROX ... a i co do tego nowatora to napewno spiewacie "nowator " bo rymu by nie bylo ;]
pozdro...
hail Vision

~Baku~ 12-02-2007 20:40

EDIT:
aff pospieszylem sie z komentem :P ... po kolejnym odsluchaniu obu dissow.... VISION ROX ... a i co do tego nowatora to napewno spiewacie "nowator " bo rymu by nie bylo ;]
pozdro...
hail Vision[/quote]

"Układasz teksty jak Nowator, czyli sam się w nich jedziesz szmato."
Tak to idzie i nie ma tu zadnego tekstu nowatora czy czegokolwiek. Zwykly panch

Browarrior 12-02-2007 22:07

Brawo w koncu wam wyszlo :D teraz macie mniej wiecej po 50% ale ten pierwszy byl denny xD

Elwer Balus 12-02-2007 22:26

\,,/d(-.-)b\,,/
Vision rules!
jesteście zajedwabiści!
duski nie wycisna nic lepszego:D

Legendarny Faramir 12-02-2007 22:36

„I na koniec jeszcze ci dodam,że nadajesz się do robienia loda”.
Podobał mi się ten diss, czy jak wy to tam nazywacie. :baby:

LaRrYxX 12-02-2007 23:00

"Diss" mi sie podoba w huj ^^
"Dla ciebie siostra Zwidka ma za wysokie progi" - oj prawda prawda : d
"aah, i jeszcze jedno ci powiem, skoncz z tym ! nie okazales sie bogiem !" - wyjebane xD
"wasz diss nie wymiata, jak ronaldinho na mistrzostwach swiata" - ronalidnho na mistrzostwach byl lamusem ^^
"i na koniec jeszcze ci dodam, ze nadajesz sie do robienia loda" - to mnie rozjebalo ^^

czekam na teledysk P;

Simas-ek 12-02-2007 23:32

amagad 10/10

Hail Vision
Hail Koszalin
Hail Zach-Pom

:cup: :cup: :cup:

omagad 12-02-2007 23:39

oO?!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elwer Balus (Post 1264323)
\,,/d(-.-)b\,,/
Vision rules!
jesteście zajedwabiści!
duski nie wycisna nic lepszego:D

2raz powtarzam dla tych co robia insynuacje zadne Dusk nikt z nich nie jest w to zamieszany wbicie sobie to do glowy pajacyki^^
zaden z nich z tego co wiem nie ma zamiaru nie mial zamairu bawic sie w ta blazenade!!! wiec skonczcie te insynuacje..
Diss na Vision zorbili przypadkowi ludzie nie zwiazani w zaden sposob z dusk ktorych wqrwily tekst o Bielsku..!
wiec co wy dusk w to mieszacie oO?!nie pojmuje was..

NicekLW 13-02-2007 00:25

OOOooo ku**a !!!

po 1. niech ten "raper" co tam "rymuje" niech sie nie zapluje na smierc wlasna sliną

po 2. do obu tych gildi. Jak to mozna byc taki tępym, głupim, itd zeby az tak sie klocic o grę?

Wy do h*ja pana tak jestescie juz w to wciagnieci ze nie odrozniacie fikcji od prawdy.Radzilbym wam pujsc jak najszybciej do psychologa zeby pomogl wam wyjsc wam z tego nalogu :) bo to juz nie jestes granie po 2-5h dziennie to jest NAŁÓG. Zreszta, to wasza sprawa. Ale ciekawe co powiecie swoim dzieciom w przyszlosci (jezeli bedziecie mieli -.- ) jak was zapytaja "Jaki sport tato uprawiales w dzieciswie" , pewnie odpowiecie "A wiesz synku, usiadywalem swą d*pe przed monitorem i spalalem duzo tluszczow" no to gratulacje. :)

jeszcze raz : LECZCIE SIE (i to na serio)

Feliex1 13-02-2007 00:27

Reczywiście mocny kawałek, nice B)

Buszmen12 13-02-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NicekLW (Post 1264607)
OOOooo ku**a !!!

po 1. niech ten "raper" co tam "rymuje" niech sie nie zapluje na smierc wlasna sliną

po 2. do obu tych gildi. Jak to mozna byc taki tępym, głupim, itd zeby az tak sie klocic o grę?

Wy do h*ja pana tak jestescie juz w to wciagnieci ze nie odrozniacie fikcji od prawdy.Radzilbym wam pujsc jak najszybciej do psychologa zeby pomogl wam wyjsc wam z tego nalogu :) bo to juz nie jestes granie po 2-5h dziennie to jest NAŁÓG. Zreszta, to wasza sprawa. Ale ciekawe co powiecie swoim dzieciom w przyszlosci (jezeli bedziecie mieli -.- ) jak was zapytaja "Jaki sport tato uprawiales w dzieciswie" , pewnie odpowiecie "A wiesz synku, usiadywalem swą d*pe przed monitorem i spalalem duzo tluszczow" no to gratulacje. :)

jeszcze raz : LECZCIE SIE (i to na serio)

LoL...? a co to kurwa nie można już sobie nawet bitów składać? czy kurwa jak będą składać rymy o tibi czy o dupie maryny to będzie jakaś różnica?
zresztą jak Ci się nie podoba to s*******aj z tego forum ;]

Ametystowec 13-02-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Norbertus (Post 1262439)
jesli cos macie go gdanska i do ludzi z tamtad to wpadnijcie przywitamy was milo.

Nastepny fanatyk sie znalazl...

Co do wojny to jestem za Duskami

A co do diss'ów to jestescie gora (zdecydowanie)

Dawids 13-02-2007 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny Pitevo (Post 1263784)
Skąd wiesz że czytają forum?
Może nie siedzą na tibia.pl w dziale filmy i nie będą wiedzieć że ustaliliście termin 3 dni. Może na pisz im na Tibi a nie na forum piszesz..

Moze to wogole Duski nie nagraly??

Vionia 13-02-2007 14:04

Rehost Please

Da ktos rehosta bo mi link nie charczy :(

Xerizzezo 13-02-2007 14:10

dajcie rehosta link zanikl !

Qrakk 13-02-2007 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1262900)
Hail Pedro ! buhauahuahuahuahuahuaha

zal ?

@topic
rox muzzaxDDD

P.S Chciałbym pozdrowić w mojej wypowiedzi mojego kolege Łukasza i Bartosza.
Mam nadzieję, że 2gie półrocze szkoły gimnazjalnej będzie bardziej udane
niż to 1sze. (Dla Bartosza) - ćwicz ćwicz ćwicz na w-f'ie ! Brzuszek masz
coraz większy ^^

omagad 13-02-2007 17:06

0o?!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1264907)
Moze to wogole Duski nie nagraly??

no pewnie ze nie powtarzam to juz poraz 3 na tym forum..
zaden z Dusk nie bawi sie w ta blazenade ani nie bawil...
to tylko wymysly i domysly nie trafne...
szkoda gadac zygac sie chce jak ciagle piszecie ciekawe jak Dusk odpowie albo ze diss dusk lepszy czy odwrotnie..
powiem wam w zaden sposob dusk nie odpowiedza bo nie oni to nagrywali ani nie mialei na to zadnego wplywu ani wkladu..!!!!!!!!!!!!!!!!!
zal..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46.